Ибра вече е в Милан, доволен, щастлив и очакващ розовото бъдеще. Какво ще е то, предстои да разберем. Но това, което не ми харесва, е че трансферът му ще бъде третиран от някои като "поредната звезда, натирена от Барселона".Миналата година, Златан дойде на Камп Ноу с големите си амбиции и още по-голямото си его. Но никой явно не му беше казал, че второто трябва да остане в Милано. Започна наистина добре, гол във всеки мач, феновете го харесаха, мислех си - "Ето, ще оправдае големия си фиш, на който се разписва", но не можа да преживее, че той не е, и никога няма да бъде звездата на отбора. В Барселона атмосферата в съблекалнята е такава, че подобно понятие е абсурд. Там има играчи, постигнали къде-къде по-големи успехи от него и не показват грам грандомания. Имах някакви надежди, че Ибра ще опровергае всички негативни съмнения за представянето си през настоящия сезон, но не би. Той предпочете пътя на слабохарактерните - да си тръгне. Още повече след трансфера на Вия. Прав му път, той сам си избира. Но никой не му дава правото да плюе по бившия си отбор и треньора му.
"Вината е на Гуардиола Философа. Той съсипа мечтата ми да играя за Барселона", злъчно заяви 28-годишният шведски стрелец.
"Когато влизах в едно помещение, където е Гуардиола, той механично излизаше. Не знам, страх ли го е от мен? Отивам си без да зная какъв е проблемът. Сега съм доволен. Треньорът не ме искаше и нямаше за какво да губя повече време".
"В Барса имах проблем само с един човек. С другите се разбирах прекрасно. Оформихме добри отношения със съотборниците и с публиката. С един човек обаче не успях да се разбера".
"Да ли ще поздравя Пеп Гуардиола? По-добре не засега".
"Трябва да се отнасяш с мен като с Меси. Аз съм звезда точно като него".
Е, няма как да се отнасяш добре с играч, с реноме на голям голмайстор, а засенчен от дебютиращ младеж.Представянето на Педро, разбива на пух и прах, защитното за него " смяна на първенство, нов отбор и т.н." Все пак единият е зелен новак, макар и трениран за стила на отбора, но Златан е 28-годишен професионалист, врял и кипял в големия футбол.
И на всички нападаки на Ибрахимович, Пеп отвърна по един начин - "Желая на Ибра целия късмет на света в тази негова нова авантюра. Той е много голям футболист". Малко ли бяха шансовете, които му даде треньора за да се доказва? И почти всички , Ибра ги пропиля. Бас хващам, че болно му е станало, когато Меси му даде да бие току шо спечеленат от него дузпа при гостуването на Сарагоса, виждайки импотентността му пред гола. "Просто Златан имаше нужда да вкара", сви рамене Меси, на въпроса "Защо?". Но се съмнявам, че шведът е разбрал правилно постъпката на съотборника си. Което ме кара да мисля, че не е бил в толкова добри отнощения със съотборниците си, както твърди той самият.
В този ред на изказвания, шведът трябва да се замисли, защо аджеба стана най-обезценения футболист в историята на футбола за толкова кратко време, и защо никой не го поиска това лято с неговите претенции, вместо да се пъчи пред микрофоните с екипа на Милан.
Благодарим му за приноса за отбора, успех в Милан. В италианския гранд, сега всички са щастливи от трансфера му, но нека и да си имат едно на ум, след всички тези събития.
Адиос, Ибра!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Адиос, Ибра!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Re: Адиос, Ибра!
Сега ще целуне ли емблемата и на Милан, както целува на Аякс,Юве,Интер и Барса? Не помня негов гол в голщм или важен мач... И той като нашата Божинка сменя отбор след отбор и само срещу слабаци и средняци вкарва!
гол вкара на реал мадрид на Камп Ноу за 1:0 и резултата си остана такъв.
Не знам дали треньора го е подценявал, но имаше период в който правеше по 4-5 фрапантни пропуска. Да беше вкарал 50 гола да има самочувствие. Не че вкара малко но все пак личеше си несработването с отбора.
Не знам дали треньора го е подценявал, но имаше период в който правеше по 4-5 фрапантни пропуска. Да беше вкарал 50 гола да има самочувствие. Не че вкара малко но все пак личеше си несработването с отбора.
-
- Контакти:
Ибра и Меси просто не са за един отбор
А на Златан въобще не му прави чест, че говори по този начин за Пеп......който е срещу него....вратата и чао 

- Trueplayer
- Контакти:
Радвам се,че вече не е в Барса,не трябваше да го взимаме,незнам как се стигна то това да се размени Ето'о за Ибра....Кон за кокошка...
Успех в Милан,но Ибра е голям само в рекламите на Найк,видяхме,че Интер станаха по-силни без него,а Барса по-слаби с него,освен гола срещу Реал М...друго май не направи,в Интер също бележеше но на Киево и Сиена,срещу големите даже нямаше точен удар във вратата! Това е моето скромно мнение....

На всички неутрални фенове им беше ясно,че бартера Ето`о+ пари за Ибрахимович беше по-безумен и от трансферите на клоуна Флорентино Перес.Е,това се доказа и шведа нормално бе разкаран още след първия си сезон.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Ибра заяви че 6 месеца не е бил разговарял с него , също така и че излизал като той влизал , както си го копнал , е кой е виновен?
Разбира се доверявам се на неговите изказвания , които може да не са вярни , но все пак не ми се вярва да говори чак такива глупости пред толкова много хора (в случай че не са вярни).Гуардиола не се защити на тези нападки , което ме кара да мисля, че и по-голямата част от тях са вярни , най-лесно е да кажеш желая му успех , но ако вярно е имало проблем между 2мата е доста по-труно и не изгодно да си признае Гуардиола.

САМО ЛЕВСКИ!
Linky написа: Ибра заяви че 6 месеца не е бил разговарял с него , също така и че излизал като той влизал , както си го копнал , е кой е виновен?Разбира се доверявам се на неговите изказвания , които може да не са вярни , но все пак не ми се вярва да говори чак такива глупости пред толкова много хора (в случай че не са вярни).Гуардиола не се защити на тези нападки , което ме кара да мисля, че и по-голямата част от тях са вярни , най-лесно е да кажеш желая му успех , но ако вярно е имало проблем между 2мата е доста по-труно и не изгодно да си признае Гуардиола.
Нещото, от което един треньор се пази като от чума, е напрежение в съблекалнята. И най-вече такова раздухвано от медиите. Явно не познаваш нрава на Гуардиола.
Иначе - приказките му пред медиите, имат много просто обяснение.Щ е изтъкна две :
1. Когато отиваш някъде, не би искал да дойдеш с репутацията на неуспял на предното място.
2. Почети малко изказвания на агента му - Мино Райола, и ще разбереш 'що за риба е той, и дали не е давал акъли на Ибра.
Ще цитирам едно негово гневно изказване по памет, някъде януари-февруаро, ако не се лъжа:
"Гуардиола не може да си позволява да държи Златан на пейката. За какво го купи? Той не е играч, който може да бъде резерва. Ако не му харесва играта на Златан, да каже и да търсим нов отбор." Пеп не оговаря на критиките, макар, че той е човека, който преценява койще играе, и най-малко той би искал да държи рекордната покупка на пейката.
Съвсем скоро, Пеп, отговори на подобно запитване така - "Не е моя работа да коментирам всяко изказване на мениджърите на играчите." Ами, прав е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- JackPackage
- Контакти:
Като футболист го харесвам Златан още от първите му години в Аякс - просто бяха страшно талантлив отбор със Златан, Киву, Ван дер Ваарт, ван дер Мейде... уникален отбор, творяха на терена...
Като характер е друго нещо, не мога да кажа че ми е сред любимците - всички го обвиняват че напуснал Юве след отпадането, така е, както направи и Канаваро, но дори и 1/20 от омразата към Златан не беше насочена към Канаваро(вярно той не отиде в един от враговете в Италия, но все пак)
Той е свикнал да е звездата на отбора - и досега където и да е играл горе долу си беше така (Аякс, Юве (може би заедно с Недвед и Алекс), Интер... и в Барса не се получи, въпреки че 16 гола в 29 мача за мен не е никак лошо представяне за дебютен сезон в ново първенство, а и имаше доста контузии, вкара някои решаващи голове при гостувания, с Реал М на Камп Ноу....)
Каквото и да се говори с/у него, едно не може да му се отрече - последните 7-8 години винаги е ставал шампион на страната в която е играл (Аякс, Юве-2, Интер-3, Барса)
Сега според мен ще вдигне доста класата на Милан и очаквам Скудетото да остане в Милано, само че в червено-черната част....
Като характер е друго нещо, не мога да кажа че ми е сред любимците - всички го обвиняват че напуснал Юве след отпадането, така е, както направи и Канаваро, но дори и 1/20 от омразата към Златан не беше насочена към Канаваро(вярно той не отиде в един от враговете в Италия, но все пак)
Той е свикнал да е звездата на отбора - и досега където и да е играл горе долу си беше така (Аякс, Юве (може би заедно с Недвед и Алекс), Интер... и в Барса не се получи, въпреки че 16 гола в 29 мача за мен не е никак лошо представяне за дебютен сезон в ново първенство, а и имаше доста контузии, вкара някои решаващи голове при гостувания, с Реал М на Камп Ноу....)
Каквото и да се говори с/у него, едно не може да му се отрече - последните 7-8 години винаги е ставал шампион на страната в която е играл (Аякс, Юве-2, Интер-3, Барса)
Сега според мен ще вдигне доста класата на Милан и очаквам Скудетото да остане в Милано, само че в червено-черната част....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Като футболист го харесвам Златан още от първите му години в Аякс - просто бяха страшно талантлив отбор със Златан, Киву, Ван дер Ваарт, ван дер Мейде... уникален отбор, творяха на терена...
По-точно не бих могъл да го кажа....
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]