GOL.BG
Каталунците тестват волята на Венгер с 50 милиона евро
Само ден след като Сеск Фабрегас поднови тренировки с Арсенал и бе посрещнат топло от феновете на отбора, от Барселона започват нова офанзива по привличането на халфа.
Според каталунския вестник Ел Мундо Депортиво, Барса ще атакува Арсен Венгер с нова оферта от внушителните 50 милиона евро.
Предишната и единствена оферта в началото на лятото бе 35 милиона. Тогава от Арсенал категорично отрязаха каталунците и дори заявиха, че не искат да слушат други оферти.
Сега обаче новият шеф на Барселона Сандро Росел е решен да предприеме финална офанзива за привличането на Фабрегас. Според вестника, самият играч бил притеснен от това, че няма конкретно развитие по въпроса.
"Затишието" според Ел Мундо Депортиво било "за да не се влошават отношенията между двата клуба". Това разбира се е доста странно твърдение, при положение че всички играчи на Барса се надпреварват да настояват Фабрегас да дойде на Ноу Камп, а Жерард Пике и Карлес Пуйол дори му нахлузиха фланелка на Барселона по време на една проява на националния отбор.
При завръщането си на "Емирейтс" Фабрегас изглеждаше спокоен, но сега му предстои отново да се събере с националния отбор на Испания за приятелски мач срещу Мексико и със сигурност "облъчването" ще продължи.
Големият проблем пред Барселона обаче са сериозните дългове, които бяха разкрити при последния одит след встъпването на власт на новия президент Сандро Росел. Стана ясно, че общо дълговете са 442 милиона евро.
Каталунците обаче имат решение на този проблем. Офертата към Арсенал е за 45 милиона кеш и 5 милиона в клаузи според представянето. Освен това основната сума трябва да бъде платена на траншове, а не цялата наведнъж.
Сега се очаква отговорът на Арсен Венгер, който през цялото време е категоричен, че Фабрегас не се продава.
Барса вдигна офертата за Фабрегас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
Re: Барса вдигна офертата за Фабрегас
Няма да стане! Освен всичко не ни и трябва! 
+ това цената на Сеск е 30-35 милиона!

- gunner4life
- Контакти:
f0rbidden написа:Няма да стане! Освен всичко не ни и трябва!
+ това цената му е 50-60 млн анг. паунда! (щом CR струва 90) А и тази тема взе да става доста дразнеща. Тази година ще си е в Арсенал, догодина в Барса. Така ми се струва.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
gunner4life написа:f0rbidden написа:Няма да стане! Освен всичко не ни и трябва!
+ това цената му е 50-60 млн анг. паунда! (щом CR струва 90) А и тази тема взе да става доста дразнеща. Тази година ще си е в Арсенал, догодина в Барса. Така ми се струва.
CR не виждам какво общо имат?! Сеск никога не е струвал 50-60 милиона и няма място за сравнения между него и CR. За догодина не знам, но тази няма да дойде.

- lewstherin
- Контакти:
В момента Барса няма спешно нужда от Сеск. Смятам че догодина ще го купим, при това на по-ниска цена.
- gunner4life
- Контакти:
CR не виждам какво общо имат?! Сеск никога не е струвал 50-60 милиона и няма място за сравнения между него и CR. За догодина не знам, но тази няма да дойде.![]()
Как така какво общо имат? И двамата са основни играчи в отборите си (говоря по времето, когато CR беше играч на МЮ). Да не говорим за факта, че Сеск е капитан на Арсенал. И след като Реал дадоха 90млн за CR не виждам как така Сеск не струва поне 50млн. паунда. А и отново РМ бяха тези, които дадоха за Кака 65млн евро. Съвсем сигурно е че Сеск в момента е по-добър от него.
А колкото до това дали им трябва предлагам да се замислите: защо след като не им трябва е този постоянен натиск в-у Сеск. То не бяха Пуьол, Рейна, Меси и още куп играчи на Испания и на Барса с коментари как трябвало да премине в Барса; то не бяха глупости от рода на това да го обличат с фанелка на Барса; то не бяха всекидневни драсканици на испански, и в частност на каталунски "журналисти"-подлоги.
Още нещо относно цената Сеск има договор до лятото на 2015г., така че или Барса вадят толкова колкото искат Арсенал (а според мен трябва да е поне 50млн паунда) или чакат до 2015.
И повече няма да обяснявам.

P49 W36 D13 L0 F112 A34
Не искам да споря. Само си чешим езиците, който плаща той поръчва музиката. Ако им трябва, ще го вземат, ако ли не - няма да го вземат. Това е.
Айде със здраве!
Айде със здраве!

gunner4life написа: И след като Реал дадоха 90млн за CR...
А ти сериозно ли мислиш, че CR струва 90 милиона паунда?! Това котешко лайна не струва и половината, но просто САФ се беше заинатил и не искаше да го пуска в Реал. Понеже Перез си бе навил на пръста, че трябва да има CR в отбора си се наложи да плати двойна цена на реалната!
И като го купиха да не би да прокопсаха? Пак отпаднаха на 1/8 финал в ШЛ, за купата на Испания да не говорим за "величието" Алкоркон... и тн, и тн! CR е силно надценен и цената му е висока САМО заради маркетинговата му стойност, а не толкова заради футболните му качества!!!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Barcelona - Mes que un club[/center]
- gunner4life
- Контакти:
megan fox написа:А ти сериозно ли мислиш, че CR струва 90 милиона паунда?!
Не! Никога не съм казал че мисля че струва толкова. Ти го каза съвсем точно
Аз просто казвам, че след като имаме такъв прецидент не виждам как Сеск ще струва по-малко от 50млн паунда или пък по-абсурдното по-малко от 65млн евро (колкото дадоха РМ за Кака). Това което винаги съм казвал е, че точно отбори като РМ и МС съсипват футбола с техните трансферни политики.Понеже Перез си бе навил на пръста, че трябва да има CR в отбора си се наложи да плати двойна цена на реалната!
И сега да не се повтарям, но Сеск има договор до лятото на 2015, т.е. Барса или плащат една камара с пари или чакат до 2015.
В крайна сметка това, че аз бих прежалил Фабрегас само с-у поне 50 млн. паунда, не означава че накрая Арсенал няма да го продаде за 30 да кажем, нали

P49 W36 D13 L0 F112 A34
Първо Роналдо беше продаден за 81 милиона. Има разлика между 81 и 90. Фабрегас ако чакат още 5 години, няма да успеят и 10 милиона да му вземат. И каква е тая тъпа логика? Щом Кака го купили за 65, а Сеск е по-добър от него трябва да струва над 65?!?! Говориш глупости - Кака го купиха 2009 година, оттогава е минало време и цената му спада, като имаме в предвид и контузията му...