В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Fan7a
Контакти:

В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай

Мнениеот Fan7a » 12 окт 2009 15:45

Причината са неубедителните изяви на Бълхата с фланелката на Аржентина. Анкета на популярния аржентински вестник "Clarin" ясно показва нагласата на привържениците срещу Лео.

Около 60 процента от участвалите в запитването искат Меси на резервната скамейка в решаващия сблъсък с Уругвай в нощта на сряда срещу четвъртък. Загуба в Монтевидео почти сигурно изхвърля "албиселесте" от Мондиал 2010.
ИзображениеИзображение[offtopic]You are an idiot[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: В Аржентина искат Меси на пейката срещу Уругвай

Мнениеот Lord VOODOO » 12 окт 2009 15:46

Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 12 окт 2009 16:09

Беше наистина нещастен за Аржентина... По-добре резерва, да не пречи на гаучосите, а за каталуния да си играе колкото му душа сака. Но големите футболисти се доказват и в националните отбори :)

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 12 окт 2009 16:10

Тези май са изперкали. Да оставят Меси на пейката :o :o :o
Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 12 окт 2009 16:50

Flash1912 написа:Беше наистина нещастен за Аржентина... По-добре резерва, да не пречи на гаучосите, а за каталуния да си играе колкото му душа сака. Но големите футболисти се доказват и в националните отбори :)

+1
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 12 окт 2009 17:01

И Меси не може да помогне на Аржентина ;) нито Марадона... нито Девата от Гладалупе... да седи няма лошо, но предполагам, че "коката" ще го пусне второто полувреме....
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 окт 2009 09:22

Lord VOODOO написа:Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!

Ти никога няма да надскочиш ръста си с тесногръдието което лъха от теб.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 13 окт 2009 12:10

ЕМИЛ написа:
Lord VOODOO написа:Лошо няма! И без това ни предстои мач с Валенсия, тъкмо Лео ще е свеж и няма вероятност да го контузят! Дано Марадона послуша феновете и остави зведата ни на скамейката! А дали Аржентина ще се класира на световното ми е през к*ра!

Ти никога няма да надскочиш ръста си с тесногръдието което лъха от теб.

Ти ако имаше поне микроскопична представа колко съм висок, щеше да ти е ясно, че е невъзможно да си надскоча ръста! Но не затова става въпрос!
Аз съм фен на Барселона, не на Аржентина! ОК за всеки играч е въпрос на чест да играе за националният си отбор, но за феновете на клубове като Барса, Реал, МЮ и тн няма значение за коя страна играят любимците им, стига да са на разположение за любимият тим! Меси няма да стане по-малко добър, ако не участва на световното в ЮАР, но може да бъде контузен там и дълго време да не може да играе за Барса, а това ест ще бъде много лошо за любимият ми отбор! Така че е напълно логично да се радвам и да се надявам Аржентина да се издъни! /Доколкото виждам и МЮ се радват, че Берба няма да е на световното..../
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 окт 2009 21:03

Там - в Аржентина,май някои търсят под вола теле! Бог, да - Бог, ама не става за тренер. Толкова!

П.С. Не знам за тази анкета, но бас ловя, че първия избор на тамошните фенове е бил атаката да се води от Игуаин. Демек - удавниците се хващат за сламката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Барселона”