http://www.gledaisport.com - тук ще намерите линкове за мача, има и SopCast сървър!

П.П. Ето ви го СопКаст канала: Channel - 65179
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Lord VOODOO » 26 сеп 2009 21:30
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Мнениеот Lord VOODOO » 26 сеп 2009 21:41
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Мнениеот Lord_Dexter » 26 сеп 2009 21:54
Lord VOODOO написа:ГОООООООООООООООООООООООООООООЛ
0:1!!! ИБРАААААААААААААААААААА
Играта с Ибра коренно се промени и вече смазваме Малага! Преди точно минута и половина Ибра пропусна, но сега се реваншира!!!
Айде машини, смажете ги!!!
Мнениеот fabregas_949 » 26 сеп 2009 22:05
Lord_Dexter написа: Много ми допада начина по който сам си водиш диалог - вече съм сигурен че не си наред пич....
ПП Ходи на лекар и се срещай с реални хора (мое мнение)
Мнениеот THE G.A.M.E » 26 сеп 2009 22:13
Мнениеот tony_levski » 26 сеп 2009 22:16
Мнениеот THE G.A.M.E » 26 сеп 2009 22:19
Мнениеот Lord of memory » 26 сеп 2009 22:22
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Мнениеот fr3ak_boy » 26 сеп 2009 22:24
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Мнениеот Lord VOODOO » 26 сеп 2009 23:07
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта