ФАБРЕГАС: ИСКАМ ДА ИГРАЯ В БАРСА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

ФАБРЕГАС: ИСКАМ ДА ИГРАЯ В БАРСА

Мнениеот Lord VOODOO » 02 юли 2009 22:29

Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас призна за своето желание да заиграе в родния си клуб Барселона. Испанският национал е обект на интерес от кръвния враг на Барса – Реал Мадрид, но се надява да играе за каталунците.

Плеймейкърът, заедно със своя приятел и футболист на Барса Жерард Пике ще тренира деца в Каталуния по време на специален летен камп. По този повод двамата посетиха 70 ученици, които имаха възможността да зададат своите въпроси на любимците си.

Още първият въпрос на малко момче бе: „Сеск, защо не искаш да дойдеш в Барселона?”, на който Фабрегас отговори: „Бих искал, но имам договор с Арсенал и е нужно да го уважавам”.

Нито един от младите фенове не остана доволен от отговора, заради което насочиха вниманието си към Пике.

„Защо не убедиш Сеск да дойде в Барса?, попитаха те, а Пике отговори: „Не знам, колко пъти съм го убеждавал, но просто няма начин…не и за сега”.

Ммм аз лично не го искам в състава ни и дано не го вземем. Ще съберем прекалено много еднотипни футболисти: Шави, Иниеста и Фабрегас....
От доста време Лапорта говори, че иска да върне Фабрегас в отбора ни, дано това да си останат празни приказки... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: ФАБРЕГАС: ИСКАМ ДА ИГРАЯ В БАРСА

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 22:34

Отбора е много стабилен и има достатъчно класни футболисти.Според мене само защитата трябва да се заздрави с един качествен човек и работата заспива.Вратарският пост няма да го коментирам,там от години куцаме,но това е положението.
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 юли 2009 22:36

Невероятен играч, но мисля, че това е казано за пред децата ;) И наистина ще станат много еднотипни играчи ! Ako го вземем ще заприличаме на Реал... Много пари само защото е известен ! Да добър е но кариерата му ще бъде съсипана - съмнява ме да се пребори с Шави...

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 02 юли 2009 22:39

АБЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ НА ГОНГ, ЧЕТОХ ИНТЕРВЮТО ОТ АНГЛИЙСКАТА ПРЕСИ И ПРЕВЕЖДАМ: НЯКОЙ ДЕН БИХ СЕ ЗАВЪРНАЛ В БАРСА. ДВЕСТА ПЪТИ КАЗА ЧЕ ИСКА ДА ОСТАНЕ В АРСЕНАЛ, А ДЕБИЛИТЕ ОТ ГОНГ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ РЪСЯТ ГЛУПОСТИ ЗА РЕЙТИНГ!!!!!!!!!!!
Последна промяна от fabregas_949 на 02 юли 2009 22:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 02 юли 2009 22:41

Никакъв шанс да измести Шави или Иниеста от титулярният състав! А ако ще говорим за закупуването на халфове... трябва ни разбивач, класически стопер и ще сме перфектни! Лапорта да извади 50 милиона евро и да ги дава на Ливърпул за Масчерано - такава оферта мърсисайдци няма да откажат предвид дълговете им! ;) Вярно сумата е огромна за черноработник, но целта оправдава средствата!

П.П. Фабрегас казва, че ще си изпълни договора, защото уважава Арсенал, но после ще се върне в Барса (стига ест клуба да го иска), защото това е неговото желание. ;) Все пак няма значение какво иска Сеск, а какъв договор има! Така че няма грешка в Гонг. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 02 юли 2009 22:45

Lord VOODOO написа:Никакъв шанс да измести Шави или Иниеста от титулярният състав! А ако ще говорим за закупуването на халфове... трябва ни разбивач, класически стопер и ще сме перфектни! Лапорта да извади 50 милиона евро и да ги дава на Ливърпул за Масчерано - такава оферта мърсисайдци няма да откажат предвид дълговете им! ;) Вярно сумата е огромна за черноработник, но целта оправдава средствата!

П.П. Фабрегас казва, че ще си изпълни договора, защото уважава Арсенал, но после ще се върне в Барса (стига ест клуба да го иска), защото това е неговото желание. ;) Все пак няма значение какво иска Сеск, а какъв договор има! Така че няма грешка в Гонг. ;)

ох да естествено, че няма грешка, само 20 пъти изписаха грешна информация и го пратиха в РМ и Барса, въпреки, че той отдавна беше казал, че остава в Арсенал, как може да си го помисля...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 02 юли 2009 23:05

Въпреки че мн го харесвам и бих се радвал да си дойде у дома, не вярвам че ще стане това лято :x Колкот до това дали има място в отбора, да определено има. Идеален вариант е за конкуренция на шави и иниеста. Нали се сещате, че ни трябва някой, който да замести Шави или Иниеста при контузия или слаба форма. Все си мисля, че на този етап това няма как да стане :) :) :)
Колкото до Масчерано и аз го искам в състава. Ще разкаже играта на кака и роналдо :P :P :P Другото което се надявам да се случи е Вия също да дойде. Все пак трябва свежа кръв за да поддържаш жаждата за трофеи
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 02 юли 2009 23:17

Не искам наща политика да е като на реал , но всеки клуб се нуждае от освежаване ,защото все някой футболист няма да е в същата форма като миналия сезон. Фабрегас не вярвам да се върне , но пък се надявам Вия (поне да дойде). Мисля че ще се сработи много добре с начина на игра на Барса :)
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 03 юли 2009 01:22

fabregas_949 написа:АБЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ НА ГОНГ, ЧЕТОХ ИНТЕРВЮТО ОТ АНГЛИЙСКАТА ПРЕСИ И ПРЕВЕЖДАМ: НЯКОЙ ДЕН БИХ СЕ ЗАВЪРНАЛ В БАРСА. ДВЕСТА ПЪТИ КАЗА ЧЕ ИСКА ДА ОСТАНЕ В АРСЕНАЛ, А ДЕБИЛИТЕ ОТ ГОНГ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ РЪСЯТ ГЛУПОСТИ ЗА РЕЙТИНГ!!!!!!!!!!!

Айде айде, леко разочарован си, за съжаление парите въртят футбола вече, а и с приятелчетата му от нац. отбора Шави и Иниеста може да врътнат тройка, все пак са латиноси.....
Иначе сериозно, няма как да не се върне в Испания тоя, дали тоя сезон или след 2-3 все тая.
GGMU

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 юли 2009 05:19

Lord of memories написа:Айде айде, леко разочарован си, за съжаление парите въртят футбола вече, а и с приятелчетата му от нац. отбора Шави и Иниеста може да врътнат тройка, все пак са латиноси.....
Иначе сериозно, няма как да не се върне в Испания тоя, дали тоя сезон или след 2-3 все тая.

Ненормалник ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”