Барселона - Малага |26.01.2014г.| 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gerard Piqué
Контакти:

Барселона - Малага |26.01.2014г.| 22:00

Мнениеот Gerard Piqué » 26 яну 2014 09:36

[center]Изображение

БАРСЕЛОНА VS МАЛАГА

Изображение Изображение

26 Януари 2014 г.

22:00 ч. българско време

Пряко по Film+HD и F+

Стадион: "Камп Ноу"
Изображение

Капацитет: 99 354

Град: Барселона
[/center]
[offtopic][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m30c60MqR41rry97jo1_500.png[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Барселона - Малага |26.01.2014г.| 22:00

Мнениеот eelche » 26 яну 2014 11:18

Абе,много ми е интересно,ако не беше Меси щяхте ли да знаете половината тийндейджъри фенове на Барса какъв отбор е,що за отбор е,какви успехи е имал в миналото или понеже бяха силни 2009-11 и биеха наред и решихте да сте от по-силните,а? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 яну 2014 12:16

eelche написа:Абе,много ми е интересно,ако не беше Меси щяхте ли да знаете половината тийндейджъри фенове на Барса какъв отбор е,що за отбор е,какви успехи е имал в миналото или понеже бяха силни 2009-11 и биеха наред и решихте да сте от по-силните,а? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Да , аз следя Барса още от Клуивет и Ривалдо , разбира се не съм мега запален фен , дори сегашният отбор на Барса ми е противен и еднотипен и затова не ги гледам , станаха като Реал Мъглиж и харчат луди пари => айде в коша 8-)
Максимум да изгледам 1 репортаж в спортала и тва е ;)
Вече всички силни отбори са ми мега-противни , тъй като са роботизирани и харчат безсмислено нереални пари за прости ритнитопковци , при положение че 90% от хората взимат 2 долара на ден ;)

Цитат от сайта паралелна реалност :
"Замисляли ли сте се защо хората гледат спорт? Защото той е форма на изкуство ли (ха-ха)?

Гледат го защото той се свежда до борбата и успеха. Спортът активира рептилоидният мозък до точка на оргазъм. Да гледате или практикувате състезателен спорт е един от най-големите наркотици за R-комплекса. (Единственият по-голям активатор, за който се сещам в момента е да участвате в истинска война на бойното поле. Няма друго.) Неслучайно по-голямата част от земното кълбо живо се интересува от спорт. Нужно ли е да казвам, че едни от най-примитивните изпълнения в обществата по света, които наблюдаваме и до днес, са свързани с агресия провокирана именно от спортни събития? Хора се пребиват и дори убиват заради спорт и религията свързана с него. Защото той е религия. Вижте агитките на дадени отбори. Първенството на примитивизма, разбира се, държи футбола! Заклевам се, няма по-глупав и нискочакрен спорт от този и недоумявам как цялата планета изпада в състояние на awe при световно първенство или някаква друга подобна глупост. Вълнения, следене на резултати, коментари... OMFHS (Oh, My Fuckin Higher Self)!!! Някакви примитивни глупаци тичат из тревата и гонят някаква кожена топка, която трябва да вкарат в някаква врата..., о не, не, нека спра дотук, защото ще започна да храня много жестоко!...

Не, вече е късно и не мога да спра, набрах се твърде много... Какво да кажем за самите футболисти, които в най-честия случай са най-елементарните същества, които може да съществуват във вселената? Особено българските такива! Понякога имам чувството, че ги взимат директно от гората! Дори тримесечно бебе има по-богат речник от тях, заклевам се в шибания Източник! Дори рибката ми може да дава интервюта вместо тях! (Добре де, изхвърлям се. Не за твърдението; просто нямам рибка, но схващате идеята.) „Ъ-ъ-ъ момчетата от отбора се чувстват готови. В момента в отбора има настроение и желание за игра и няма травми. Ъ-ъ-ъ отработихме някои детайли на вчерашната тренировка, които ще ни дадат самочувствие...“ (гледа настрани и се почесва по главата) „Ъ-ъ-ъ к’во да ви кажа, важното е да играем нашата си игра и да вкарваме голове.“ Да пукна на място, ако не съм чувал тези думи над 200 пъти по телевизията, когато гледах такава! Сигурен съм, че и до днес нищо не се е променило! Осъзнавам, че не всеки може да е алхимик на словото като мен, but jesus... come oooоооooon! Буквално имам чувството, че като ги хващат от малки и ги учат на тези няколко реда и всички ги повтарят мотамо при всяко едно интервю с малко по-различен словоред! Особено „важно е да играем нашата си игра“! Отречете, че сте го чували! Искам някой да отрече и да каже, че преувеличавам!!! WHAT THE FUCK THIS EVEN MEANS FOR FUCK SAKE!!! FU-U-U-U-U-U-CK!!! И това е нещо от което хората се вълнуват живо?!? Seriously, I don’t get it. I just don’t. This is SO fuckin retarded!

Самите футболисти са постоянно обект на медийно внимание и много често са замесени в сексуални клюки и скандали и стават обект на обсъждане в контекста на това колко много пари взимат. Прави ли ви впечатление, че това са основните архетипи на 1-ва чакра – оцеляване (чрез съвкупление) и пари?

Отново, фактът, че цялата планета се вълнува при подобни мега-спортни събития показва на какво ниво на възприятие е масата. А това, че не кой друг, а именно медията, постоянно ви залива със спортни новини, и особено футбол (за който се говори почти изцяло в дадена спортна емисия) трябва да заличи и последните съмнения за това, че някой има интерес вие да се интересувате именно от подобни неща и да пълните главата си със съпътстващите ги мисловни модели. Време е някой да започне да свързва 2 и 2. Евентуално ще си дадете сметка, че контролът е възможен единствено чрез насаждането на определени мисловни модели в обществото, които изпълняват определена функция. Манталитетът на жертва, на оцеляващия, на агресора, е основният архетип, който поддържа обществото във формат, който ще позволи Играта да продължава завинаги.

Изглежда хората не си дават сметка, че контрола над мисловните модели на планетата е всичко, което е нужно на управляващите и те го правят по всички възможни начини с изключителен резултат. Колкото по-компресирани са мисловните модели, колкото по-сведени са до един общ шаблон, толкова по-лесно става всичко. Вече е нужно да контролирате само 1 аспект, а не 1 000 000."
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 26 яну 2014 12:48

eelche написа:Абе,много ми е интересно,ако не беше Меси щяхте ли да знаете половината тийндейджъри фенове на Барса какъв отбор е,що за отбор е,какви успехи е имал в миналото или понеже бяха силни 2009-11 и биеха наред и решихте да сте от по-силните,а? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

и аз да те осведомя съм фен на Барселона от 2004, когато бях само на 9 години
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 яну 2014 13:02

Очаквам победа довечера ... Има ли данни за титулярния състав ?

П.П. Айде коментарите кой откога е фен на даден отбор във всекидневните теми ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 яну 2014 13:25

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 26 яну 2014 14:12

2-0 биеме малага са трагични този сезон :!:

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 26 яну 2014 14:25

4:0
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 яну 2014 17:09

2:0 Меси и Педро
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100