Побеждаваме Билбао , засега е 1-3 според мен я зимаме , няма начин.Единия трофей е в нас вече... честито на сички каталунци, и фенове на Барселона, сега през уикенда да си вземем и ЛФП и да чакаме Манчестър.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот mormona » 14 май 2009 00:19
Мнениеот IvoDivo » 14 май 2009 00:25
Мнениеот Lord of memories » 14 май 2009 00:30
Мнениеот mormona » 14 май 2009 01:02
Lord of memories написа:Рио ще се върне.
Мнениеот Speranza » 14 май 2009 01:08
mormona написа:Lord of memories написа:Рио ще се върне.
Ето това ме дразни! Аз си коментирам мача, искам с хора които ги интересува какво се случва на финала за купата в Испания, и те се пускаш да си кажеш , че Рио ше се върне.... какво ме брига Рио сега.Сега ше ми кажеш сигорно и , че не заслужаваме да празнуваме понеже не сме играли с Манчестър още и понеже ще ни набиете с 5 гола.Ми добре, нека преди тоя разгром които го виждам как ни се очертава от Манчестър, поне да се порадвам.Може ли.После не се съмнявам , че лично Рио ше ни вкара поне 2, Видич и той няма да изпусне, аа Руни и Роналдо ще оформят още в 10мин. 2-0 за Манчестър, ама се пак.....
Мнениеот bultras4e » 14 май 2009 01:09
Speranza написа:mormona написа:Lord of memories написа:Рио ще се върне.
Ето това ме дразни! Аз си коментирам мача, искам с хора които ги интересува какво се случва на финала за купата в Испания, и те се пускаш да си кажеш , че Рио ше се върне.... какво ме брига Рио сега.Сега ше ми кажеш сигорно и , че не заслужаваме да празнуваме понеже не сме играли с Манчестър още и понеже ще ни набиете с 5 гола.Ми добре, нека преди тоя разгром които го виждам как ни се очертава от Манчестър, поне да се порадвам.Може ли.После не се съмнявам , че лично Рио ше ни вкара поне 2, Видич и той няма да изпусне, аа Руни и Роналдо ще оформят още в 10мин. 2-0 за Манчестър, ама се пак.....
Кажи му фен на Манчестър и не го обиждай повече![]()
Честито на вас и на нас тая вечер![]()
Мнениеот Lord of memories » 14 май 2009 01:13
Кажи му фен на Манчестър и не го обиждай повече
Мнениеот Speranza » 14 май 2009 01:27
Lord of memories написа:Кажи му фен на Манчестър и не го обиждай повече
хахахахахаха, катеначоса................................приличате на приятелчетата от Рома, много даже.....
Мнениеот mormona » 14 май 2009 01:51
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта