Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот Middlesbrough » 21 мар 2011 18:54

Боян няма да стане по - добър от тва ! да го продават и да му зимат парите , бол играчи като него в академията на Барса : ) !

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 мар 2011 20:02

Middlesbrough написа:Боян няма да стане по - добър от тва ! да го продават и да му зимат парите , бол играчи като него в академията на Барса : ) !

Те това е и моето мнение! От всяко дърво свирка не става и от всеки юноша в Ла Масия топ играч не става!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 22 мар 2011 20:02

Дани Алвеш най-после се съгласи да остане

Утре бразилският защитник ще подпише официално договора си с Барселона до лятото 2015 година

Изображение

След като вчера бе обявено, че защитникът на Реал Мадрид Пепе се е съгласил да поднови договора си с клуба, сега и в Барселона имат поводи за радост.

Каталунците обявиха, че Даниел Алвеш е постигнал договорка за удължаването на контракта си и ще остане на „Камп Ноу” до лятото на 2015 година.

„ФК Барселона с радост съобщава, че бе постигнато споразумение с Даниел Алвеш за продължаването на договора му за още 3 години, до 30 юни 2005 година”, пише в сайта на Барселона.

„Това е отлична новина за всички фенове на Барселона” заяви президентът Сандро Росел.

Както е известно още от началото на сезона започнаха преговорите между футболиста и ръководството относно бъдещето му.

Споразумение дълго време не бе постигано заради високите финансови изисквания на играча, който искаше да получава възнаграждение, което от Барса не бяха готови да му дават.

В крайна сметка сега двете страни се договориха, въпреки че подробности по сделката не бяха съобщени. Утре около 19,00 часа местно време (20,00 часа българско), се очаква Алвеш официално да преподпише, след което ще даде пресконференцията.

През последните месеци той бе свързван с трансфер в Манчестър Сити и Челси, но сега бъдещето му остава свързано с испанския шампион, където играе от 2008 година.

Супер!!!
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 мар 2011 22:17

tatusindo написа:
megan fox написа:Дано Ерик да се възстанови бързо! Едва ли ще е готов за 1/2 финала с Реал в ШЛ, но поне за Финала да е готов! ;)

Важното е да се оправи!!!!!!!!!! Ако ще и да не може повече да играе футбол,важното е да е жив и здрав ;)

Ако беше футболист на Реал,до сега щяха да го пенсионират и да му дадат инвалидна пенсия ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 мар 2011 22:27

CTAHKO написа:Ако беше футболист на Реал,до сега щяха да го пенсионират и да му дадат инвалидна пенсия ;)

И кое те кара да мислиш така :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2011 22:11

Рубен де ла Ред ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 мар 2011 22:23

CTAHKO написа:Рубен де ла Ред ;)

Прочети това и ми кажи дали според теб двата случая имат нещо общо :

Офтопик:
Испанският национал Рубен де ла Ред обяви днес през сълзи, че слага край на кариерата си, след като лекарите са му казали, че повече не може да играе, съобщават европейските медии днес.

Докторите открили, че полузащитникът на Реал Мадрид има сериозни сърдечни проблеми, след като играчът колабира по време на двубой от турнира за Купата на Краля срещу Реал Унион преди две години.
25-годишният Де ла Ред се надяваше, че ще успее да се възстанови, но сърдечният проблем, заради който той бе под постоянно набюдение, е прекалено опасен, за да му позволи да се завърне в професионалния футбол.
Президентът на Кралския клуб Флорентино Перес е предложил на испанския национал работа като треньор в клуба.

"Клубът ми даде възможност да остана свързан с футбола и аз няма да я откажа", сподели футболистът на специална пресконференция.

"Благодаря на клуба за тази възможност, на феновете за това, че не спряха да ме подкрепят в опитите ми да се завърна на терена, на докторите, които ме лекуваха", добави той.

Лекарите са му казали,че не може повече да играе футбол, защото има реална опасност за живота му. Клубът се отнесе много добре с него, в момента доколкото знам работи като треньор в Реал Мадрид C. По никакъв начин не е забравен. Ако на Абидал( не му го пожелавам) лекарите му кажат,че не може повече да играе футбол, ти нали не очакваш,че има дори минимален шанс, в Барселона да му рискуват здравето . Още повече, че в Испания последните години имаше достатъчно трагични случаи(Антонио Пуерта, Даниел Харке) и там са изключително внимателни за тези неща ;) .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2011 22:51

Madridist написа:
CTAHKO написа:Рубен де ла Ред ;)

Прочети това и ми кажи дали според теб двата случая имат нещо общо :

Офтопик:
Испанският национал Рубен де ла Ред обяви днес през сълзи, че слага край на кариерата си, след като лекарите са му казали, че повече не може да играе, съобщават европейските медии днес.

Докторите открили, че полузащитникът на Реал Мадрид има сериозни сърдечни проблеми, след като играчът колабира по време на двубой от турнира за Купата на Краля срещу Реал Унион преди две години.
25-годишният Де ла Ред се надяваше, че ще успее да се възстанови, но сърдечният проблем, заради който той бе под постоянно набюдение, е прекалено опасен, за да му позволи да се завърне в професионалния футбол.
Президентът на Кралския клуб Флорентино Перес е предложил на испанския национал работа като треньор в клуба.

"Клубът ми даде възможност да остана свързан с футбола и аз няма да я откажа", сподели футболистът на специална пресконференция.

"Благодаря на клуба за тази възможност, на феновете за това, че не спряха да ме подкрепят в опитите ми да се завърна на терена, на докторите, които ме лекуваха", добави той.

Лекарите са му казали,че не може повече да играе футбол, защото има реална опасност за живота му. Клубът се отнесе много добре с него, в момента доколкото знам работи като треньор в Реал Мадрид C. По никакъв начин не е забравен. Ако на Абидал( не му го пожелавам) лекарите му кажат,че не може повече да играе футбол, ти нали не очакваш,че има дори минимален шанс, в Барселона да му рискуват здравето . Още повече, че в Испания последните години имаше достатъчно трагични случаи(Антонио Пуерта, Даниел Харке) и там са изключително внимателни за тези неща ;) .

Само не ми казвай,че не са се опитали да го прецакат

Офтопик:
Ръководството на Реал Мадрид иска да спре футболните права на своя футболист Рубен де ла Ред заради нетрудоспособност, пише в днешния си брой "Марка". Кралските шефове вече са съобщили желанието си да "инвалидизират" 24-годишния халф и да не плащат оставащите му заплати. Европейският шампион с Испания припадна по време на двубой за Купата на краля преди 15 месеца и лекарите му забраниха временно да играе футбол.

Де ла Ред има контракт на "Бернабеу" до лятото на 2012 година. "Лос меренгес" искат да превърнат милионния договор на халфа в пенсия от 1500 евро на месец. Футболистът е бил крайно огорчен от желанието на управата и обмисля да съди Мадрид. Капитаните на столичния клуб - Раул, Касийяс и Гути, отказват да подкрепят усилията на ръководството да изхвърли Де ла Ред.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 мар 2011 22:56

Ами факта,че в момента работи като треньор в Реал Мадрид,получава си заплата, значи не са го прецакали с нищо. Факта,че благодари на клуба и ръковдството го доказва също . Правеха му се няколко изследвания,които потвърдиха,че няма как повече да играе футбол. Недай си боже, да му беше станало нещо по време на игра. Тогава щеще пък да има обвинения срещу Реал Мадрид защо са го карали да играе и т.н.

Офтопик:
Както и да е, това е тема за новините на Барселона, ако искаш да пишем за Де ла Ре нека да го правим във форума на Реал Мадрид. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 мар 2011 01:22

ЛоЛ..., каква е тая тема на разговор бе хора, дайте нещо по-весело. :)

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”