Барселона - Бетис 15.01.2012 от 22:30 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Барселона - Бетис 15.01.2012 от 22:30 часа

Мнениеот shotgun blues » 16 яну 2012 00:37

Megan кажи колко са подарените дузпи за РЕАЛ този сезон ???
Кажи колко гола са отменени на съперниците им освен срещу Майорка ?Като преди гола на Майорка можеха да дадат дузпа за РЕАЛ
Кажи колко дузпи не са дадени срещу РЕАЛ ? Не ми говори за Валенсия и вчера защото топката не удря играчите на РЕАЛ в ръката,дай примери де ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 16 яну 2012 00:39

Rivaldo10 на 15 Яну 2012 23:31

Между другото realist, сигурно знаеш, че агитките на Барса и Пул имат по-скоро приятелски отношения. Имаше едно клипче от Анфийлд, където каталунците пееха песен на Ливърпул, а вие отвърнахте с песен на Барса, това се случи преди мача. Няма спор, велик отбор сте и ви уважавам, но съдиите са ви помагали и на вас, както и са ви ощетявали понякога, а в това ние феновете нямаме вина!

Да, така е, аз и сега продължавам да симпатизирам на футбола на Барса и нямам нищо против феновете им. Просто ме подразниха съдийските изцепки и го споделям. Също ме подразни поведението на футболистите ви в мачовете с Реал - симулации, театралничене, провокации. Това не е Барса, не ви отива. Виж в последния мач нямаше такива простотии и спечелихте само аплодисменти. Понякога феърплея е по-ценен от всяка купа, така мисля аз.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 яну 2012 00:39

shotgun blues написа:Megan кажи колко са подарените дузпи за РЕАЛ този сезон ???
Кажи колко гола са отменени на съперниците им освен срещу Майорка ?Като преди гола на Майорка можеха да дадат дузпа за РЕАЛ
Кажи колко дузпи не са дадени срещу РЕАЛ ? Не ми говори за Валенсия и вчера защото топката не удря играчите на РЕАЛ в ръката,дай примери де ?

Да, не говори за това, не говори за онова..., а защо да не говоря за тези ситуации, след като са реални?! И да, имаше дузпа за Валенсия! Отвори си очите и стига лъгахте най-нагло! Както аз никога не отричам, когато реферите свирят за анс, так аи вие не отричайте, когато свирят за вас!

Я само си припомни мача с Атлетико Мадрид! Какви дузпи ви подариха и какви червени картони си измисли рефера за играчите на Атлети!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 яну 2012 00:40

megan fox написа:
niki87 написа:
realist написа:Ливърпул е моя отбор, а такава дузпа в Англия никога няма да се даде. Може би и в Испания, но...това все пак е Барса :)

Като спомена Ливърпул се сетих как направи за смях двата испански гранда при последните си сблъсъци с тях. Е тва е отбор, а не циркаджийска трупа.

Правилно не е като Байерн М да падат като брашнян чувал и реферите да ги спасяват от още по-разгромен резултат като не свирят 200 процентови дузпи срещу баварците!

Много те хвана яд на Барса, откакто отбора ви настигна по брой успехи в ШЛ! Но и до утре да говориш лъжи това няма да помогне и много преди вас ще спечелим пета КЕШ! Злобей колкото си искаш, но това няма да промени фактите!

Ти май верно не разбираш... През хуя ми е колко КЕШ-а ще спечелите, аз не съм симпатизант на Байерн заради това. Байерн е отбор с висок морал и традиции, надхвърлящи трофейте, нещо което е много чуждо на каталунците. Барселона играе много добър футбол и нищо чудно да спечели 5-та кеш още тая година, нещо което не може да ме трогне по никакъв начин ;)
[offtopic]А дори и този мач (4:0) отбора ти пак беше брутално подпрян. при 2:0 беше направен опит за убийство срещу играч на Байерн, който не беше наказан с червен картон. Оставям разсъжденията на теб, дали 80 мин. с човек по-малко щяхте да биете със същия резултат ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 16 яну 2012 00:40

Честита победа!!! Трудна и изстрадана победа. Радвам се, че успяха да се върнат на победния ход. В този мач си личеше някаква припряност и нервност в подаванията. Всички, абсолютно всички направиха неимоверно много грешни подавания. Все си мисля, че в основата е намалялото движение на играчите без топка. Меси определено не е във форма и му беше направо тежко да се изтегля навреме от засадите. Масчерано играе много изтеглен назад за да е централен бранител в тази схема и не успява да изпревари противниковия играч преди да е получил топката. Искрено се надявам Пике да си е наред за мача на Бернабеу. Толкова удари с ръце отдавна не бях виждал. Направо си беше кхандбал. Но и Бетис са страшно симпатичен отбор, които успя да поизпоти и Реал на Бернабеу. Гостуването май месец ще бъде доста трудно, още повече, че може и да има някакво много сериозно влияние.
А що се отнася до съдийството, аз предлагам, да направим една тема и всички, които не им е втръснало да повтарят всички онези случки да си изливат яростта. Времето лети. Шампионите се въртят, а те си знаят - Челси, Перси и компания. Лека нощ и успешна седмица. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 16 яну 2012 00:42

AMG написа:Тоя мач ще има мъка - 2:0

Познах аз - и головата разлика, и поведението ни в мача.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 16 яну 2012 00:44

Не им се играе и тва е, ще губят още точки от непретенциозни отбори. Добре че поне в сряда знам че ще излезнат на 100%
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 яну 2012 00:44

:shock: Доколкото си спомням дори ти призна че има чиста дузпа срещу Бензема а сега нямало ,дузпата срещу Игуаин спокойно можеше да се даде както и стана ,за Валенсия съм си отворил очите и игра с ръка не виждам
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 16 яну 2012 00:45

Хипер измислената дузпа пак в важен момент.И ревете от съдийте,поне си млъкнете :)
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 яну 2012 00:45

realist написа:
Да, така е, аз и сега продължавам да симпатизирам на футбола на Барса и нямам нищо против феновете им. Просто ме подразниха съдийските изцепки и го споделям. Също ме подразни поведението на футболистите ви в мачовете с Реал - симулации, театралничене, провокации. Това не е Барса, не ви отива. Виж в последния мач нямаше такива простотии и спечелихте само аплодисменти. Понякога феърплея е по-ценен от всяка купа, така мисля аз.

Определено мачовете за ШЛ не бяха от най-добрите и имаше доста грозни моменти, но затова вина имат и двата отбора.
Залогът също беше много висок, доста емоции и всички видяхме резултата. Напоследък има страшно много грешки от съдиите. В Испания сигурно от 10 мача в поне 7 има някоя безумна грешка. Предполагам, че следиш ВЛ, а там също има доста грешки. За пример ще ти дам картона на Компани, КПР-Челси, Съндърланд - Нюкасъл, Тотнъм - Пул, да не ги изброявам всички и в същото време ФИФА нищо не прави, никакви усилия за разрешаването на този проблем. И потърпевши сме точно ние феновете, защото хем се дразним, хем се налага да защитаваме любимите си отбори...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”