Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Последна промяна от sl321 на 28 май 2011 12:50, променено общо 3 пъти.
Видич или Пике вместо Пуйол....
Вярно е, че с теб имаме доста различни виждания за футбола, но така да подцениш Карлес това не говори добре за теб! Та той е по-добър от всичките защитници на двата отбора взети заедно! Нито един друг не може да играе на трите поста в защита и да се справя перфектно на всеки един от тях, отделно, че както е на 33 има енергия и хъс, респективно бяга все едно е на 23...
Вярно е, че с теб имаме доста различни виждания за футбола, но така да подцениш Карлес това не говори добре за теб! Та той е по-добър от всичките защитници на двата отбора взети заедно! Нито един друг не може да играе на трите поста в защита и да се справя перфектно на всеки един от тях, отделно, че както е на 33 има енергия и хъс, респективно бяга все едно е на 23...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- barca4ever
- Контакти:
вече е 28 май тази сутрин станах в 06:45 и гледам часовника и си викам 3 часа до мача после чак се усетих че е сутрин и остават цели 15 часа
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Пеп няма да рискува с Абидал, пуска Масчерано
Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола няма да рискува с включването в игра на френския ляв краен бранител Ерик Абидал във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед на „Уембли”, съобщава вестник „Марка”.
Според изданието, като ляв защитник в схемата на каталунците ще започне капитанът Карлес Пуйол.
В центъра на отбраната ще действат Жерар Пике и Хавиер Масчерано, които през последните три месеца се сработиха достатъчно добре.
Ерик Абидал ще остане на резервната скамейка и ще може да се появи в игра в стечение на мача през второто полувреме.
Супер, Пуйол като ляв бек направо ще изяде Валенсия
Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола няма да рискува с включването в игра на френския ляв краен бранител Ерик Абидал във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед на „Уембли”, съобщава вестник „Марка”.
Според изданието, като ляв защитник в схемата на каталунците ще започне капитанът Карлес Пуйол.
В центъра на отбраната ще действат Жерар Пике и Хавиер Масчерано, които през последните три месеца се сработиха достатъчно добре.
Ерик Абидал ще остане на резервната скамейка и ще може да се появи в игра в стечение на мача през второто полувреме.
Супер, Пуйол като ляв бек направо ще изяде Валенсия
2:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
мачът според мен е ясен!жал ми е само за бербатов, на когото съм фен, колкото и на барса- срещу всеки друг отбор в европа би имал шанса да стане вторият българин с кеш, но уви.тръгне ли играта на наще в средата мачът си отива на резултат.
саф ще натъпче средата на терена с банцигари и гатеристи като флечър, карик, сколс, гигс, парк, естествено няма да са всички на терена, но основната им задача е да обезкостят шави, иниеста и бускетс.много ще се радвам да им скрием топката още от началото и един гол до 15-та минута, та да тръгнат да играят футбол и да пуснат поне още 2, което ще доведе до включването на бербатов около 60-та минута
.
това беше малко за настроение, но при всички положения ние ще се мъчим да играем, а те ще се стремят да не ни го позволят с всякакви средства.много искам бербата титуляр, а и смятам, че ще е по-полезен за ман юн, но там има една голяма дъвчеща дъвка глава, която носи рицарско звание и прави каквото сметне за добре.Пожелавам на всички фенове на барселона купа, а на всички българи поне един български гол за утеха довечера:lol:
саф ще натъпче средата на терена с банцигари и гатеристи като флечър, карик, сколс, гигс, парк, естествено няма да са всички на терена, но основната им задача е да обезкостят шави, иниеста и бускетс.много ще се радвам да им скрием топката още от началото и един гол до 15-та минута, та да тръгнат да играят футбол и да пуснат поне още 2, което ще доведе до включването на бербатов около 60-та минута
това беше малко за настроение, но при всички положения ние ще се мъчим да играем, а те ще се стремят да не ни го позволят с всякакви средства.много искам бербата титуляр, а и смятам, че ще е по-полезен за ман юн, но там има една голяма дъвчеща дъвка глава, която носи рицарско звание и прави каквото сметне за добре.Пожелавам на всички фенове на барселона купа, а на всички българи поне един български гол за утеха довечера:lol:
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
ох имам лошо предчувствие за довечера и ме тресе треска... фърдинанд може да счупи краката на всеки, видич не минава по- назад.... а сър-а е лисица...да не забравяме и ван дер сар.. от нападението не се плаша..ние гол ще получим..въпроса е колко ще вкараме!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Барселона или Манчестър - кой налага модата във футбола през
Не е хубаво феновете на Манчестър да се надъхват много.Все пак имат две немаловажни предимства - най - великия мениджър и донякъде това че мача е в Англия.Сър Алекс е Голям,но няма нужните изпълнители за победа над БАРСА.На този етап, всичко което може да се постигне срещу този отбор на Барселона е равенство в редовното време и после всичко е въпрос на късмет.Сър Алекс го направи срещу по-добрия отбор на ЧЕЛСИ преди няколко години.Пристрастен съм и много искам Барса да спечели,но имам едно наум.Реално МЕСИ и компания ще отнесат МАНЮ с 3 : 1 и ще вземат купата.Но топката е от женски род.Така или иначе това са двата най- добри отбора в света в последните години и те определят модата.

ШАМПИОНИ
megan fox написа:Видич или Пике вместо Пуйол....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен( по-скоро ти си казвал това) ти не гледаш други отбори освен Барселона.(сега това не е заяждане)
И аз мисля че Пуйол е добър а виждам че за феновете на Барселона е като икона ( остава само брада да пусне
Пуйол има по скоро ( освен че има спортно-технически качества ) огромно влияние в отбора на Барселона от гледна точка на лидерските си качества,което не е за подценяване,но тук все пак е някаква виртуална игра,и аз съм избрал най-силните( според мен) единици, а не най-силния отбор.За отборния дух да си мислят треньорите....аз съм кибик
Относно мача, ( без да ви звучи като заяждане моля ви) ,имам предчувствие че Ман Ю ще вземат купата.През сезона съм гледал много и двата отбора,и мисля че и двата са много добри със противоположни стилове на игра.
На финал никой не знае какво ще се случи,но със сигурност( от впечатленията ми за двата отбора,като са им гледал 95 % от мачовете) мога да кажа че това фаворитизиране на Барселона спрямо Ман Ю е пресилено и интуицията ми ме кара да си мисля че англичаните ще са крайния победител.
При букмейкърите,коефициента който те предлагат се формира на база на много изчисления.Като цяло той е равен на вероятността дадено събитие да се случи или да не се случи.
Във случая усреднено от 80 от най-големите букмейкърски къщи вероятността за това Барселона да победи e 45 % ,за равен-28% и за Ман Ю да победи е 25 %.
Според мен разликата между двата отбора не е толкова голяма ,което ме кара да си мисля че Ман Ю ще е следващия ЕШ.
Все пак успех и на двата отбора,дано да няма много съдийски глупости и нека се забавляваме-това е черешката на тортата!
На финал никой не знае какво ще се случи,но със сигурност( от впечатленията ми за двата отбора,като са им гледал 95 % от мачовете) мога да кажа че това фаворитизиране на Барселона спрямо Ман Ю е пресилено и интуицията ми ме кара да си мисля че англичаните ще са крайния победител.
При букмейкърите,коефициента който те предлагат се формира на база на много изчисления.Като цяло той е равен на вероятността дадено събитие да се случи или да не се случи.
Във случая усреднено от 80 от най-големите букмейкърски къщи вероятността за това Барселона да победи e 45 % ,за равен-28% и за Ман Ю да победи е 25 %.
Според мен разликата между двата отбора не е толкова голяма ,което ме кара да си мисля че Ман Ю ще е следващия ЕШ.
Все пак успех и на двата отбора,дано да няма много съдийски глупости и нека се забавляваме-това е черешката на тортата!
Последна промяна от sl321 на 28 май 2011 12:47, променено общо 1 път.