Как е колеги................ за много години на всички!
Честита победа на каталунци, не можах да гледам мачовете, но явно е било мъка.
БAРСЕЛОНА-Леванте 02.01.2011 19:00 Ла Лига 17 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- UNBEATABLE
- Контакти:
- TheBest007
- Контакти:
Re: БAРСЕЛОНА-Леванте 02.01.2011 19:00 Ла Лига 17 кръг
Хм, тук много малко остана да се препънем. Ккато и очаквах, Леванте играха с 10 човека в защита и един малко зад центъра, но това си е нормално с оглед класата на съперника. На мен също не ми хареса как в последните минути бавеха играта
Но да си призная честно, не очаквах да ни вкарат гол въпреки странната защитна формация! Все пак на тях им отсъстваше може би най-добрият нападател- Фелипе Кайседо, и все пак успяха

Валдес с този си мач става втория вратар на Барса с най-много мачове след Рамайетс. Да му е честито и на него.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
Не съм съгласен с вас, не мисля, че Леванте играха толкова затворено. Имаха 3 ситуации за гол и още половин дузина провалени атаки, които се дължаха на некадърноста на футболистите им

- Joro_Barca
- Контакти:
Мача започна с едноминутно мълчание , някой знае ли за кой футболист на Барса беше от миналото ?

Joro_Barca написа:Мача започна с едноминутно мълчание , някой знае ли за кой футболист на Барса беше от миналото ?
Рамон Монтесинос играл през 60-те години
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
- vladitol
- Контакти:
vladitol написа:167:1 Вие откачихте ли по спокойно,какво е това 11:0![]()
Прогноза: 3:1
За малко да позная

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
UNBEATABLE написа:Как е колеги................ за много години на всички!
За много да са, примерно още 1000 устройват ли те?

UNBEATABLE написа:Честита победа на каталунци, не можах да гледам мачовете, но явно е било мъка.
Ние сами си го направихме мъка... такива пропуски отдавна не бях виждал! А Алвеш във втори пореден мач вади влизаща топка във вратата на противника! И срещу Билбао и срещи Леванте от гол линията ан противника той извади топката в аут... чак се чудя как успява да го направи?! Ако това е ситуация пред нашата врата като нищо ще си вкара автогол, но понеже в пред вратата на противника той някак си успява да избие топката...
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

bojkyy написа:Не съм съгласен с вас, не мисля, че Леванте играха толкова затворено. Имаха 3 ситуации за гол и още половин дузина провалени атаки, които се дължаха на некадърноста на футболистите им
Леванте играха свръх затворено докато резултата не стана 2:0 за нас! Тогава в рамките на 4 минути треньора им направи трите си смени и даде малко по-офанзовен облик на отбора си (и все пак начина им не игра бе на светлинни години от начина, по който играха срещу Реал за купата..., това не мога да го разбера - срещу нас да излизат с 10 човека отзад, а срещу Реал да не го правят...), все пак вече нямаше какво да губи, а за капак Пеп ги улесни с неориентираните си смени... Още като почнем с това, че беше пуснал Маск като централен защитник (явно си мисли, че и аржентинеца може като Яя Туре да запълва дупки в защитата), а Маск си игра като опорен халф, въпреки наличието на Бускетс.., та напрактика играхме с един централен защител, който по принцип е ляв бек - Абидал... като добавим, че и Алвеш има афинитет към атаката на моменти оставахме само с двама защитника, като и двамата бяха леви бекове... нужно ли да е коментирам повече?!
[center]

- TheBest007
- Контакти:
megan fox написа:bojkyy написа:Не съм съгласен с вас, не мисля, че Леванте играха толкова затворено. Имаха 3 ситуации за гол и още половин дузина провалени атаки, които се дължаха на некадърноста на футболистите им
Леванте играха свръх затворено докато резултата не стана 2:0 за нас! Тогава в рамките на 4 минути треньора им направи трите си смени и даде малко по-офанзовен облик на отбора си (и все пак начина им не игра бе на светлинни години от начина, по който играха срещу Реал за купата..., това не мога да го разбера - срещу нас да излизат с 10 човека отзад, а срещу Реал да не го правят...), все пак вече нямаше какво да губи, а за капак Пеп ги улесни с неориентираните си смени... Още като почнем с това, че беше пуснал Маск като централен защитник (явно си мисли, че и аржентинеца може като Яя Туре да запълва дупки в защитата), а Маск си игра като опорен халф, въпреки наличието на Бускетс.., та напрактика играхме с един централен защител, който по принцип е ляв бек - Абидал... като добавим, че и Алвеш има афинитет към атаката на моменти оставахме само с двама защитника, като и двамата бяха леви бекове... нужно ли да е коментирам повече?!
Не