JackPackage написа:интересно как всеки слага Рууни пред Торес....
Eдиния с 30 гола миналия сезон,другия с 15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Frankie Lampard » 14 дек 2010 23:24
JackPackage написа:интересно как всеки слага Рууни пред Торес....
Мнениеот JackPackage » 14 дек 2010 23:36
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот sMotLiO » 14 дек 2010 23:38
Frankie Lampard написа:JackPackage написа:интересно как всеки слага Рууни пред Торес....
Eдиния с 30 гола миналия сезон,другия с 15
Мнениеот JackPackage » 14 дек 2010 23:41
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Мнениеот Frankie Lampard » 14 дек 2010 23:47
Мнениеот JackPackage » 14 дек 2010 23:54
Frankie Lampard написа:Торес също така и пропуска много чисти положения.Jack ти сигурно си спомняш как феновете на Атлетико му се подигравахте,че на 5 излизания сам срещу вратаря ще изпусне поне 4 или нещо такова...
Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 00:00
Мнениеот sMotLiO » 15 дек 2010 00:11
JackPackage написа:Frankie Lampard написа:Торес също така и пропуска много чисти положения.Jack ти сигурно си спомняш как феновете на Атлетико му се подигравахте,че на 5 излизания сам срещу вратаря ще изпусне поне 4 или нещо такова...
Рууни от друга страна за 6 години в Юнайтед има един силен сезон, в другите сезони вкарва по 15-20 гола максимум....
Мнениеот sMotLiO » 15 дек 2010 00:21
JackPackage написа:както и да е, аз съм на мнение че Рууни е много надценен (последните 6 месеца се убеждавам колко прав съм бил), да тича много...и кво от това, това и Данчо Тъча го правеше.....![]()
Торес няма ли контузии, натрупа ли малко игрова практика няма спиране.... виж какво прави в първите 2 години на Анфийлд, където все още имаха що годе добър отбор, виж този сезон мача Пуул - Челси.....
Все пак уважавам и вашето мнение, макар да не съм съгласен с него
Мнениеот RENAULT » 15 дек 2010 15:06
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта