ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 21:45

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2014 23:56

Тики така си е добър стил каквото и да си говорим. Само вижте купите и резултатите. Лошото е, че искаме да си го караме със същите наситени на успехи и амортизирани играчи. За мен суперголемият(след мотивацията) проблем е грешната трансферна политика, че вземаме адски неадекватните играчи за този стил. Санчес, Неймар - толкова са далече от тикитаката, колкото аз от Аля Мадрид. Грешката на Мартино е, че се поведе по всеобщия блян за тикитаката, което си е изпята песен, след първия мач на Моу с Интер в груповата фаза. Реваншът 1-0 на полуфинала беше краят на тикитаката. Тогава се започна копирането от всички на "как да прецакаш тикитаката на Барса". Мартино и да е имал някакви идеи, трябваше да си наложи мнението, но не го направи.Няма топки. Само това му харесвам на Моу - има топки. Бясовете ме хващат като го видя Мартино да си навежда главата на тъча, а другия тренер вика и надъхва отбора си. Пълен олигофрен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 апр 2014 23:58

Не искам да коментирам Барселона, но подценявате невероятно много защитата на Атлетико. Това е отбора с най-добра защита в Испания, и с една от най-добрите в Европа. За два мача срещу Барселона грешките в защита се броят на пръстите на едната ръка, и пак ще ви останат свободни пръсти. Освен това Атлетико физически превъзхождат и Барселона, и Реал(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Днес един приятел е превел ето тази статия за топспорт - http://topsport.ibox.bg/comment/id_1998087219

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 09 апр 2014 23:58

Хак да им е на Барса с тази игра!
Ако я карат така и в Примера ги чака същото. Тата ще запише нулева година. Колкото и да ме е яд, все пак злорадствам, защото :
Първо - като не вкарваш ти вкарват! Второ - още ме е яд, че продадохме Давид Вила и сега се радвам за него, че натри носа на Барса.

И трето - като не гледаш мачовете с подходящите хора - любимият отбор пада! :evil:
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 09 апр 2014 23:59

Честита победа на Атлетико .. На Барса вече им трябва нещо ново.Вече колкото и да се мъчат със тоя стил трудно става работата.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 апр 2014 00:03

fcb_bg написа:Тики така си е добър стил каквото и да си говорим. Само вижте купите и резултатите. Лошото е, че искаме да си го караме със същите наситени на успехи и амортизирани играчи. За мен суперголемият(след мотивацията) проблем е грешната трансферна политика, че вземаме адски неадекватните играчи за този стил. Санчес, Неймар - толкова са далече от тикитаката, колкото аз от Аля Мадрид. Грешката на Мартино е, че се поведе по всеобщия блян за тикитаката, което си е изпята песен, след първия мач на Моу с Интер в груповата фаза. Реваншът 1-0 на полуфинала беше краят на тикитаката. Тогава се започна копирането от всички на "как да прецакаш тикитаката на Барса". Мартино и да е имал някакви идеи, трябваше да си наложи мнението, но не го направи.Няма топки. Само това му харесвам на Моу - има топки. Бясовете ме хващат като го видя Мартино да си навежда главата на тъча, а другия тренер вика и надъхва отбора си. Пълен олигофрен.

Добро мнение - Тата Мартино просто не успя да наложи идеите си в Барселона, но вината за това не е само негова - играчите на Барса едно си знаят, едно си играят.. Който е гледал отбори водени от Мартино преди Барса, знае че той изповядва доста по-дефанзивен стил на игра, на контраатака и тн.. В Барса сякаш не е на мястото си и през лятото със сигурност ще напусне..

Пожелавам си Атлетико и Реал на полуфинала и Байерн - Челси (Гуардиола - Моуриньо) в другия.. Ето това ще е класика 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 апр 2014 00:12

fcb_bg написа:Честито на Джак и всички фенове на Атлети! Ще викам за вас!

Мерси брат! ;)

AUPA ATLETIII!!!

Огромен успех за Чоло и компания! Великани!
При това победихме с игра, не със съдия или грубости!

8-)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT

Мнениеот gikahadji » 10 апр 2014 00:16

Абсолютно никаква промяна на стила на игра! Това е нашата идентичност! Просто трябва смяна на поколенията. Който няма мотивация да радва милионите си привърженици вратата е отворена за всеки! Никой не е по-голям от Барселона!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 апр 2014 00:16

Стига сте ревали против Меси....слаб мач, на всеки се случва, браво на Атлетико за тях ще съм, честитка на Джак дано се паднат с Челси на 1/2 финалите мисля, че лондончани са най-добрия жребий за тях...

няма как без треноьр да стане, ТАТА не става за Барса, трябва да вземем един защитник(Луиз или Хумелс), тер Щеген + стабилен треноьр и догодина отново ще сме на финал ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 10 апр 2014 00:17

Първо честита победа на феновете на Атлетико, а истинските фенове на Барса да не се ядосват, Ла Лига е ваша ;) Имам един конкретен въпрос към конкретна персона :arrow:
Къде е онова фенчето на Барса и Ювентус? :roll: Търся го, че нещо снощи беше много деен в коментарите в нашия форум? Ту снимки качва, ту забавни коментари...сега забавно ли ти е? Хайде гледкай жребия в Петък по ТВ-то и папай солетки с повечко сол...

П.С. Оу, извинявай, забравих, че едното ти отборче се бори в Лига Европа, да ме прощаваш...
Изображение

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 10 апр 2014 00:31

kingofpop написа:Стига сте ревали против Меси....слаб мач, на всеки се случва, браво на Атлетико за тях ще съм, честитка на Джак дано се паднат с Челси на 1/2 финалите мисля, че лондончани са най-добрия жребий за тях...

няма как без треноьр да стане, ТАТА не става за Барса, трябва да вземем един защитник(Луиз или Хумелс), тер Щеген + стабилен треноьр и догодина отново ще сме на финал ;)

Как да не рева бе човек, гледай мача и го виж няма едно вярно отиграване! Това не е Меси :!: Той е виновника за тази загуба, наред с Бускетс. И не просто не е имал ден. 90% от играта му беше: получава пас, оттам или ще сбърка паса/удара, или ще му отнемат топката и след като това стане, нашия си продължава ходом без дори да си даде зор. Не става така! Без мотивация не става! Щом няма мотивация най-нормалното нещо е да си намери ново предизвикателство. Никой не е незаменим!
Искам отново да поздравя феновете и играчите на Атлетико! Знам колко е сладка победата, пожелавам им да спечелят Купата, заслужават я. И Примера ще си заслужат, ако в последния кръг играят със същия дух, както играха тази вечер.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Барселона”