ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 21:45
Тики така си е добър стил каквото и да си говорим. Само вижте купите и резултатите. Лошото е, че искаме да си го караме със същите наситени на успехи и амортизирани играчи. За мен суперголемият(след мотивацията) проблем е грешната трансферна политика, че вземаме адски неадекватните играчи за този стил. Санчес, Неймар - толкова са далече от тикитаката, колкото аз от Аля Мадрид. Грешката на Мартино е, че се поведе по всеобщия блян за тикитаката, което си е изпята песен, след първия мач на Моу с Интер в груповата фаза. Реваншът 1-0 на полуфинала беше краят на тикитаката. Тогава се започна копирането от всички на "как да прецакаш тикитаката на Барса". Мартино и да е имал някакви идеи, трябваше да си наложи мнението, но не го направи.Няма топки. Само това му харесвам на Моу - има топки. Бясовете ме хващат като го видя Мартино да си навежда главата на тъча, а другия тренер вика и надъхва отбора си. Пълен олигофрен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Не искам да коментирам Барселона, но подценявате невероятно много защитата на Атлетико. Това е отбора с най-добра защита в Испания, и с една от най-добрите в Европа. За два мача срещу Барселона грешките в защита се броят на пръстите на едната ръка, и пак ще ви останат свободни пръсти. Освен това Атлетико физически превъзхождат и Барселона, и Реал(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Днес един приятел е превел ето тази статия за топспорт - http://topsport.ibox.bg/comment/id_1998087219
- Inmessionante
- Контакти:
Хак да им е на Барса с тази игра!
Ако я карат така и в Примера ги чака същото. Тата ще запише нулева година. Колкото и да ме е яд, все пак злорадствам, защото :
Първо - като не вкарваш ти вкарват! Второ - още ме е яд, че продадохме Давид Вила и сега се радвам за него, че натри носа на Барса.
И трето - като не гледаш мачовете с подходящите хора - любимият отбор пада!
Ако я карат така и в Примера ги чака същото. Тата ще запише нулева година. Колкото и да ме е яд, все пак злорадствам, защото :
Първо - като не вкарваш ти вкарват! Второ - още ме е яд, че продадохме Давид Вила и сега се радвам за него, че натри носа на Барса.
И трето - като не гледаш мачовете с подходящите хора - любимият отбор пада!
#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`
Честита победа на Атлетико .. На Барса вече им трябва нещо ново.Вече колкото и да се мъчат със тоя стил трудно става работата.
fcb_bg написа:Тики така си е добър стил каквото и да си говорим. Само вижте купите и резултатите. Лошото е, че искаме да си го караме със същите наситени на успехи и амортизирани играчи. За мен суперголемият(след мотивацията) проблем е грешната трансферна политика, че вземаме адски неадекватните играчи за този стил. Санчес, Неймар - толкова са далече от тикитаката, колкото аз от Аля Мадрид. Грешката на Мартино е, че се поведе по всеобщия блян за тикитаката, което си е изпята песен, след първия мач на Моу с Интер в груповата фаза. Реваншът 1-0 на полуфинала беше краят на тикитаката. Тогава се започна копирането от всички на "как да прецакаш тикитаката на Барса". Мартино и да е имал някакви идеи, трябваше да си наложи мнението, но не го направи.Няма топки. Само това му харесвам на Моу - има топки. Бясовете ме хващат като го видя Мартино да си навежда главата на тъча, а другия тренер вика и надъхва отбора си. Пълен олигофрен.
Добро мнение - Тата Мартино просто не успя да наложи идеите си в Барселона, но вината за това не е само негова - играчите на Барса едно си знаят, едно си играят.. Който е гледал отбори водени от Мартино преди Барса, знае че той изповядва доста по-дефанзивен стил на игра, на контраатака и тн.. В Барса сякаш не е на мястото си и през лятото със сигурност ще напусне..
Пожелавам си Атлетико и Реал на полуфинала и Байерн - Челси (Гуардиола - Моуриньо) в другия.. Ето това ще е класика

- JackPackage
- Контакти:
fcb_bg написа:Честито на Джак и всички фенове на Атлети! Ще викам за вас!
Мерси брат!
AUPA ATLETIII!!!
Огромен успех за Чоло и компания! Великани!
При това победихме с игра, не със съдия или грубости!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT
Абсолютно никаква промяна на стила на игра! Това е нашата идентичност! Просто трябва смяна на поколенията. Който няма мотивация да радва милионите си привърженици вратата е отворена за всеки! Никой не е по-голям от Барселона!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Стига сте ревали против Меси....слаб мач, на всеки се случва, браво на Атлетико за тях ще съм, честитка на Джак дано се паднат с Челси на 1/2 финалите мисля, че лондончани са най-добрия жребий за тях...
няма как без треноьр да стане, ТАТА не става за Барса, трябва да вземем един защитник(Луиз или Хумелс), тер Щеген + стабилен треноьр и догодина отново ще сме на финал
няма как без треноьр да стане, ТАТА не става за Барса, трябва да вземем един защитник(Луиз или Хумелс), тер Щеген + стабилен треноьр и догодина отново ще сме на финал
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Първо честита победа на феновете на Атлетико, а истинските фенове на Барса да не се ядосват, Ла Лига е ваша
Имам един конкретен въпрос към конкретна персона
Къде е онова фенчето на Барса и Ювентус?
Търся го, че нещо снощи беше много деен в коментарите в нашия форум? Ту снимки качва, ту забавни коментари...сега забавно ли ти е? Хайде гледкай жребия в Петък по ТВ-то и папай солетки с повечко сол...
П.С. Оу, извинявай, забравих, че едното ти отборче се бори в Лига Европа, да ме прощаваш...
Къде е онова фенчето на Барса и Ювентус?
П.С. Оу, извинявай, забравих, че едното ти отборче се бори в Лига Европа, да ме прощаваш...

kingofpop написа:Стига сте ревали против Меси....слаб мач, на всеки се случва, браво на Атлетико за тях ще съм, честитка на Джак дано се паднат с Челси на 1/2 финалите мисля, че лондончани са най-добрия жребий за тях...
Как да не рева бе човек, гледай мача и го виж няма едно вярно отиграване! Това не е Меси
Искам отново да поздравя феновете и играчите на Атлетико! Знам колко е сладка победата, пожелавам им да спечелят Купата, заслужават я. И Примера ще си заслужат, ако в последния кръг играят със същия дух, както играха тази вечер.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!