Честито на "Барселона" !!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Честито на "Барселона" !!!!
за всички провокатори напомням че темата не е "АЗ СЪМ НАЙ-ТЪП И НАЙ-уСЪРДНО ГО ДОКАЗАМ" а е само ЧЕСТИТО НА БАРСЕЛОНА
просто фен на Литекс!
Браво на каталунците,не сам фен на барса,но се радвам че победиха така мразения от мен отбор на манчестър.
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
- aisogludingfioler
- Контакти:
durex написа:radiinter написа:Честито.Отбора който игреше футбол победи.Ония злобари гледаха само да осакатят някой.
Догодина е наш ред

Съра обърка състава и подцени мача, твърдо си биехме Барса. Да ви е честито "Блаугранас".
- aisogludingfioler
- Контакти:
MuFc1878 написа:Съра обърка състава и подцени мача, твърдо си биехме Барса. Да ви е честито "Блаугранас".
Е, не можеш винаги да бъдеш на върха.

aisogludingfioler написа:durex написа:radiinter написа:Честито.Отбора който игреше футбол победи.Ония злобари гледаха само да осакатят някой.
Догодина е наш ред
![]()
![]()
![]()
![]()
Интер в Ервопа повече от четвърфинал няма да вържат.
Най-накрая от много време насам, най-служилия тим в надпреварата спечели трофея!
Ще видим догодина дали само до 1/4 финал ще стигнат времето ще покаже,аз се надявам на триумф
MuFc1878 написа:Съра обърка състава и подцени мача, твърдо си биехме Барса. Да ви е честито "Блаугранас".
Без Бербатов е така!

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- lewstherin
- Контакти:
mormona написа:lewstherin написа:Честито на всимки фенове на Барса!!! Няма друг такъв финал. Все едно си беше тренировка. Не усетих никакво напрежение... Абе Барса ги убиха. Ей затва го обичам тоя отбор!! Радвайте се фенове!
ПП: имаше един мн надъхан от Ман, Лорд някъв си май, ама нещо се изгуби...
И заради духа на каталунците като цяло
и заради школата ни ...........
Като каза школата... Валдес, Пике, Пуйол,Бускетс,Шави,Меси,Иниеста - 7 човека от нашата школа титуляри на финала, а и през сезона. Е няма друг такъв отбор....
Фен съм на Юнайтед,но смело мога да кажа едно голямо Браво на Барса.Бяха по-добрия отбор на терена и заслужено победиха.Както писаха някои колеги по-горе във форума-седем играчи от школата на Барса показаха невероятен дух.Бих ги нарекъл Великолепната Седморка.Още едно доказателство за силата на школите и тяхната важна роля за изграждането на духа на играчите.Нещо което би трябвало да покаже на нашите отбори вярната посока за развитие,а не да купуват незнайни "герои" и то на килограм.Относно Бербатов-мисля,че трябваше да излезе титуляр.Митко се беше настроил на 100% процента за този мач и това се видя в момента в който стъпи на терена.Не съм съгласен с ниската оценка която са му поставили Британските медии...В крайна сметка редовното време не е 180 минути,а само 90...Честито на БАРСА и на всички фенове и привърженици на отбора.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Здравейте. Фен съм на Барса и ЦСКА. Искам искрено да благодаря на човека, измислил телевизията, за да можем ние изстрадалите футболни фенове в България да можем да наблюдаваме подобни мачове. За да можем да направим разликата между истинския футбол и изроденото му подобието което практикуваме тук. За да видим истинските фенове на най-великата игра и да ги сравним със зомбираните изроди, които се наричат фенове, по нашите рушащи се и опасни за живота подобия на футболни стадиони.
Колкото по-скоро намерим и осмислим разликите между нашата футболна действителност и истинския цар футбол, толкова по-скоро ще можем поне да погледнем нагоре от дъното на помийният кладенец в който се намираме сега.
Погледнете какво правят с топката тези играчи, и още повече на каква скорост го правят. Фантазия. Скорост. Хъс за победа. Физическа издръжливост.
Двата най-добри отбора в света вчера направиха един мач, който изгледах на един дъх и ми се искаше да не свършва. Да наистина Ман Юнайтед не можаха да влезнат в ритъма на мача и определено не играха никак добре. Не случайно Гигс каза, че на моменти са изглеждали смешни, но такъв е футбола. Голям поклон пред него. Ето това е велик играч. Да може в такъв момент да излезне и да го заяви пред цял свят.
Жалко за нашия Митко, можеше да започне и титуляр, но не мисля, че нещо щеше да се промени. Единствено две неща които не ми харесаха бяха, първо: арогантното поведение на Роналдо, който за мен е приличен футболист и доста ограничен и глупав човек. И второ, гаменският фал на Пол Скоулс, който можеше да осакати младия Бускетс. Най-лошото е, че не му е за първи път, но пък се успокоявам, че вече е към края на кариерата си и скоро няма да му гледаме селската мутра.
Честито на всички които обичат красивия футбол. И голямо благодаря на тези футболисти които ми донесоха толкова много радост през тоя велик сезон.
Чакаме ви и догодина!!!
Mes que un club
Barca, Barca, Barca
Колкото по-скоро намерим и осмислим разликите между нашата футболна действителност и истинския цар футбол, толкова по-скоро ще можем поне да погледнем нагоре от дъното на помийният кладенец в който се намираме сега.
Погледнете какво правят с топката тези играчи, и още повече на каква скорост го правят. Фантазия. Скорост. Хъс за победа. Физическа издръжливост.
Двата най-добри отбора в света вчера направиха един мач, който изгледах на един дъх и ми се искаше да не свършва. Да наистина Ман Юнайтед не можаха да влезнат в ритъма на мача и определено не играха никак добре. Не случайно Гигс каза, че на моменти са изглеждали смешни, но такъв е футбола. Голям поклон пред него. Ето това е велик играч. Да може в такъв момент да излезне и да го заяви пред цял свят.
Жалко за нашия Митко, можеше да започне и титуляр, но не мисля, че нещо щеше да се промени. Единствено две неща които не ми харесаха бяха, първо: арогантното поведение на Роналдо, който за мен е приличен футболист и доста ограничен и глупав човек. И второ, гаменският фал на Пол Скоулс, който можеше да осакати младия Бускетс. Най-лошото е, че не му е за първи път, но пък се успокоявам, че вече е към края на кариерата си и скоро няма да му гледаме селската мутра.
Честито на всички които обичат красивия футбол. И голямо благодаря на тези футболисти които ми донесоха толкова много радост през тоя велик сезон.
Чакаме ви и догодина!!!
Mes que un club
Barca, Barca, Barca