ПСЖ - Барса, ШЛ първи 1/4 финал 2.04.2013, 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: ПСЖ - Барса, ШЛ първи 1/4 финал 2.04.2013, 21:45

Мнениеот onceMORT » 02 апр 2013 23:46

ralka_levskarka написа:Споко момчета, Барселона ще продължат, 2 гола на чужд терен е супер :). Вкарват им в Испания 1,2 и работата заспива :oops:

Направо 16 няма какво да си играят. Излязат ли за равен - лошо. А ПСЖ на кампноу ще играе само контра, няма да се хвърли да напада. Барса може да съжалява с оглед развитието на мача, но резултатът е добър като за гостуване.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 апр 2013 23:46

Не можах да гледам много мача,но видях че ПСЖ имаха някои добри положения първото полувреме,докато БАРСЕЛОНА си вкараха положението и показаха класата си .Не знаех че Веско Мишев е страничен съдия :o :o :o :o :o :o :o :o пак пусна 2 метра засада и ощети БАРСЕЛОНА ,вратаря на ПСЖ е завършен идиот ,но и Валдес не остана по-назад :mrgreen:
логично реванша ще е интересен,все пак ПСЖ си е добър отбор ,но БАРСЕЛОНА си е огромния фаворит
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 апр 2013 23:47

Незаслужен хикс. Причините са две - Алексис Санчес и страничния рефер . Този Санчес за мен лично беше най-слабия играч от отбора на Барселона. Изпусна две сто процентови положения , които можеха да решат мача рано-рано. Страничния рефер , който не отсъди засадата на Ибрахимович, за мен лично, трябва да бъде изваден от списъците на УЕФА и да го пращат да свири селски мачове (там ако пропусне подобна засада, доста ще има да бяга след края на двубоя). От отбора на Барселона днес най-силно игра Алвеш - много спокойствие,самочувствие и класа. Сто процента мотивация през целия мач. Иниеста също мисля, че може да му се пише отличен за представянето днес. Меси вкара много хубав гол, дано състоянието му да е наред. Здравето е най-важно. ПСЖ за мен лично нямат големи шансове за реванша. Дори и да бяха спечелили, просто не ги виждам на Ноу Камп. Доста по-неопитен отбор от каталунците са . Играха силно 20 минути, получиха гол и докрая не показаха никаква игра (ако не беше гола от засада си губеха двубоя).
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 апр 2013 23:47

No Pyro No Fun написа:К** за ПСЖ само с пари не става :twisted:

Ако не се лъжа Барса са отбора с половин милиард дългове. :?

Иначе отвратителен мач за ПСЖ, не заслужаваха равенството, честно казано...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 апр 2013 23:49

Санчес какво прави в Барселона :? ????

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 апр 2013 23:52

Jürgen написа:Санчес какво прави в Барселона :? ????

Колкото мачове на БАРСЕЛОНА съм гледал и този е играел,никога не ме е впечатлявал с нищо.Май дадоха за него 40 милиона :shock: не е играча който беше в УДИНЕЗЕ (не че там съм го гледал......но се говореше че е страшен играч) ,е в БАРСЕЛОНА е кръгла 0
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 апр 2013 23:53

Браво на страничния рефер! Малко от малко овъзмезди положението! Никога няма да забравя мача на Барса с Челси през 2009 когато съдията на даде 6 100% дузпи за Челси!

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 02 апр 2013 23:54

Madridist написа:Незаслужен хикс. Причините са две - Алексис Санчес и страничния рефер . Този Санчес за мен лично беше най-слабия играч от отбора на Барселона. Изпусна две сто процентови положения , които можеха да решат мача рано-рано. Страничния рефер , който не отсъди засадата на Ибрахимович, за мен лично, трябва да бъде изваден от списъците на УЕФА и да го пращат да свири селски мачове (там ако пропусне подобна засада, доста ще има да бяга след края на двубоя). От отбора на Барселона днес най-силно игра Алвеш - много спокойствие,самочувствие и класа. Сто процента мотивация през целия мач. Иниеста също мисля, че може да му се пише отличен за представянето днес. Меси вкара много хубав гол, дано състоянието му да е наред. Здравето е най-важно. ПСЖ за мен лично нямат големи шансове за реванша. Дори и да бяха спечелили, просто не ги виждам на Ноу Камп. Доста по-неопитен отбор от каталунците са . Играха силно 20 минути, получиха гол и докрая не показаха никаква игра (ако не беше гола от засада си губеха двубоя).

Незнам за вас ама този човек Мадридиста ( Викито) заслужава не една ами 10 бутилки уиски да му купя ! Винаги обективен в мненията си абсолютно точен без никакви пристрастия ! Вики благодаря ти си най пекания човек в форума и ако се видим дай боже ще те почерпя солидно :)
Изображение

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 02 апр 2013 23:55

Joro_Barca написа:
Madridist написа:Незаслужен хикс. Причините са две - Алексис Санчес и страничния рефер . Този Санчес за мен лично беше най-слабия играч от отбора на Барселона. Изпусна две сто процентови положения , които можеха да решат мача рано-рано. Страничния рефер , който не отсъди засадата на Ибрахимович, за мен лично, трябва да бъде изваден от списъците на УЕФА и да го пращат да свири селски мачове (там ако пропусне подобна засада, доста ще има да бяга след края на двубоя). От отбора на Барселона днес най-силно игра Алвеш - много спокойствие,самочувствие и класа. Сто процента мотивация през целия мач. Иниеста също мисля, че може да му се пише отличен за представянето днес. Меси вкара много хубав гол, дано състоянието му да е наред. Здравето е най-важно. ПСЖ за мен лично нямат големи шансове за реванша. Дори и да бяха спечелили, просто не ги виждам на Ноу Камп. Доста по-неопитен отбор от каталунците са . Играха силно 20 минути, получиха гол и докрая не показаха никаква игра (ако не беше гола от засада си губеха двубоя).

Незнам за вас ама този човек Мадридиста ( Викито) заслужава не една ами 10 бутилки уиски да му купя ! Винаги обективен в мненията си абсолютно точен без никакви пристрастия ! Вики благодаря ти си най пекания човек в форума и ако се видим дай боже ще те почерпя солидно :)

+1 Абсолютно винаги обективен !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 02 апр 2013 23:56

ПСЖ измъкнаха Х след един нередовен гол и друг след рикошет. Мисля, че на реванша ще ги сполети съдбата на Милан. А този гол ми напомня на едно попадение на Байерн срещу Фиорентина преди няколко години, също след очевадна засада от няколко метра.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Барселона”