Реал Мадрид - Барселона FT 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 02.03.2013 /17:00ч/ Ла Лига 26 кръг

Мнениеот arsenvengerin » 02 мар 2013 19:15

Браво , Дуспалона си го намира все по често
Обичам Левски

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 мар 2013 19:16

bilyaletdinov написа:
sl321 написа:Честита победа!Според мен заслужена победа на Реал Мадрид.
Съдията цял мач жалеше играчите на Барселона от жълти картони,и като цяло прави много грешки,и на края според мен направи компенсация.
Много ми е готино че във мач във който футболистите на Барселона отново се върнаха на пътя ( имаше няколко мача които не го правеха това) на симулациите.Радвам се също че не дадоха дузпа на Барселона а можеше ( аз ако бях съдия щях да дам дузпа),и по този начин не можаха да се измъкнат от загуба.Имаше поредни мачове в последните 4 години в които нещата бяхя обратно.Сега се радвам че феновете на Барселона могат да изпитат тръпката от несправедливо съдийство.За това ще кажа : Айде сега,това че съдията не даде дузпа не означава че Барселона не заслужаваше да падне.Вие цял мач нищо не играхте...са дузпата ви е виновна.Сочихте ми 5 пръста сума време,а забравяте че при 1-0 за Барселона съдията не даде чиста дузпа на Роналдо,а втория гол стана от засада.Това е само един пример.Мога да започвам да изброявам,но предпочитам да се изкефя на победата и да пожелая на феновете на Барселона "приятно гърчене".

Много комплексарско мнение . Не знам какво ще те топли тая победа в края на сезона когато САФ и Радамел ви го сложат..

Плувай,плувай не е риба....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 02 мар 2013 19:17

bilyaletdinov написа:
sl321 написа:Честита победа!Според мен заслужена победа на Реал Мадрид.
Съдията цял мач жалеше играчите на Барселона от жълти картони,и като цяло прави много грешки,и на края според мен направи компенсация.
Много ми е готино че във мач във който футболистите на Барселона отново се върнаха на пътя ( имаше няколко мача които не го правеха това) на симулациите.Радвам се също че не дадоха дузпа на Барселона а можеше ( аз ако бях съдия щях да дам дузпа),и по този начин не можаха да се измъкнат от загуба.Имаше поредни мачове в последните 4 години в които нещата бяхя обратно.Сега се радвам че феновете на Барселона могат да изпитат тръпката от несправедливо съдийство.За това ще кажа : Айде сега,това че съдията не даде дузпа не означава че Барселона не заслужаваше да падне.Вие цял мач нищо не играхте...са дузпата ви е виновна.Сочихте ми 5 пръста сума време,а забравяте че при 1-0 за Барселона съдията не даде чиста дузпа на Роналдо,а втория гол стана от засада.Това е само един пример.Мога да започвам да изброявам,но предпочитам да се изкефя на победата и да пожелая на феновете на Барселона "приятно гърчене".

Много комплексарско мнение . Не знам какво ще те топли тая победа в края на сезона когато САФ и Радамел ви го сложат..

Запомни си мнението. След мача с Атлетик (4-1 за Реал и взимат купата) ( и след отстраняването на МЮ ) ще си говорим. :o
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 мар 2013 19:19

sl321 написа:Много комплексарско мнение . Не знам какво ще те топли тая победа в края на сезона когато САФ и Радамел ви го сложат..

Плувай,плувай не е риба....[/quote]
Не бе , интересно ми пак ли ще си толкова надъхан , ако оберете калъфите . В тоя форум е пълно с фенчета , които не могат да губят , а и не знаят как да се радват на победите..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 02 мар 2013 19:19

FCBarcelona7 написа:Оптимист съм за този мач. Надявам се нашите да победят и това да им даде достатъчно самочувствие да победят и Милан. Но ако играта не се раздвижи малко едва ли ще стане. Вия задължително трябва да почне титуляр и си мисля, че и така ще стане щом Шави няма да играе. Айде Visca el Barça !
Прогноза: 1:3 !

Честито
Обичам Левски

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 02 мар 2013 19:21

kingofpop написа:
riak4 написа:След тоя мач мисля, че е време феновете на Барса да спрат да вярват на чудо в ШЛ. Щом и резервите на Реал ви биха значи няма шанс.

Пак ти повтарям като си толкова сигурен сложи 100 кинта Милан да ни остранят ще си изкараш 75 лесни лева....щом си толкова сигурен, какво ти пречи ;)

Скъсах се от смях на симулацията на Есиен :lol: :lol:

Аз сложих за Милан....да видим какво ще стане. До днес се двоумях ама преди малко сложих.След този мач..трябва да върнат Гурдиола за да отстранят Милан...така мисля.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 мар 2013 19:22

ihalamadrid написа:
Запомни си мнението. След мача с Атлетик (4-1 за Реал и взимат купата) ( и след отстраняването на МЮ ) ще си говорим. :o

Едни пичове в един друг форум ми обясняваха колко велик клуб и са и не минаха групите на ШЛ , гледайте и вие да не страдате :lol: Ако си мислите , че САФ ще играе като Барса сте в голяма грешка ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 мар 2013 19:24

bilyaletdinov написа:
sl321 написа:Много комплексарско мнение . Не знам какво ще те топли тая победа в края на сезона когато САФ и Радамел ви го сложат..

Плувай,плувай не е риба....

Не бе , интересно ми пак ли ще си толкова надъхан , ако оберете калъфите . В тоя форум е пълно с фенчета , които не могат да губят , а и не знаят как да се радват на победите..[/quote]
Ти си гледай теб.Аз просто се радвам на победата и се кефя ако такива като теб се гърчат.....Та аз говоря за себе си,ти говориш за мен....Гледай себе си!Не ме познаваш а раздаваш оценки.Приятно гърчене ти пожелавам все пак.Разбрах че ти е гадно и че с интерес ще очакваш провал на Реал Мадрид за купите за които се борят.Това не е комплексарско поне! хаха
Последна промяна от sl321 на 02 мар 2013 19:35, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 мар 2013 19:30

sl321 написа: Ти си гледай теб.Аз просто се радвам на победата и се кефя ако такива като теб се гърчат.....Та аз говоря за себе си,ти говориш за мен....Гледай себе си!

Мене ми е през **** за Барса и затова , че са паднали в мач без значение . Само не знам какъв кеф ти е да влизаш и да злобееш и да показваш колко си комплексиран ? Ако си видял някое мое подобно мнение в чужд форум след победа на Юве..ще те призная . Е за това ти казвам , че ти не си фен ..

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 мар 2013 19:33

megan fox написа:Еми да видим дали поне след тая загуба треньорчето ни ще намери поне капка доблест да си даде оставката! :evil: :evil: :evil:

Кой треньор трябва да подаде оставка ми е много интересно? Не трябва ли президента да смени временния треньор с доказано име?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Барселона”