Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 18.01.2012 23:00

Мнениеот sl321 » 16 яну 2012 17:53

megan fox написа:
sl321 написа: Не,не мисля че на Коентрао мястото му е на десния бек ( само вратар не го е пускал още Мауриньо) ,но няма много възможности.Ако сложи Лас,той не е по-бърз от Коентрао.Всъщност Коентрао е много бърз,и не съм сигурен че Алексис го превъзхожда от към бързина.По-скоро ДБ е непривична позиция за Коентрао и за това може да имаме проблеми.Той от началото на сезона показа само в 2-3 мача своите възможности,а те са големи.Знам ли,може да направи мача си на сезона!!!
Какви са кадровите ви проблеми? Не съм чел.Освен Иниеста ( ако остане наказанието) кой друг няма да играе?

Ами състава доста уредя: Вия, Афелай, Педро, Фонтас са контузени, Кейта е на подготовка за отбора на Мали за Купата на африканските нации, Максуел го продадохме на ПСЖ, та в момента имаме 15 здрави/налични играча. И ако накажат и Андрес оставаме с 14. Пеп днес е викнал 10 момчета от "Б" отбора да тренират с мъжкият тим и с тях ще допълни групата за мача.

Е Педро няма ли да е в групата? На вратата кой ще пази? Иначе казвал съм ви: Молете се "месан" да не се контузи нещо от рода на Вия,че тогава ако ще да нямате нито една контузия на другите,по скоро ще обигравате за другия сезон отколкото да се борите за купи.Фактически 90 % от от головете или той подава или вкарва.Вчера пък и вкара ( не помня дали подаде) но изкара червен картон на съперник и при дузпата освен че я вкара той я предизвика.Това само вчера.Иначе като цяло 90 % от головите положения се дължат на него.Контузи ли се,с Валенсия ща падне яка борба за 2-ро и 3-то място. :shock:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 яну 2012 18:00

sl321 написа: Е Педро няма ли да е в групата? На вратата кой ще пази? Иначе казвал съм ви: Молете се "месан" да не се контузи нещо от рода на Вия,че тогава ако ще да нямате нито една контузия на другите,по скоро ще обигравате за другия сезон отколкото да се борите за купи.

Каква група? Той изобщо не тренира. Със сигурност пропуска първото Класико, за реванша не се знае още. Вия и Афелай също изпускат..., та в нападение или ще сме със Санчес, Меси, Сеск или с Куенка на мястото на Фабрегас, ако накажат Иниеста. Тогава Сеск ще се върне в халфовата линия. Другият вариант е да пусне Тиаго, но последните няколко пъти, когато на Алкантара бе гласувано доверие той не го оправда и игра доста слабо.

Ако изключим Кейта и Педро останалите липсващи няма да ги има почти сигурно до края на сезона.

А колкото до Меси... да, много е добър, бележи ужасно много, но по-важно за нас е да са ни здрави Шави, Иниеста и Пуйол! Без тия тримата сме загубени! Виж го Меси как играе за нас и как играе за Аржентина, когато ги няма "близнаците" зад гърба му... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 16 яну 2012 18:06

Най-вероятно Барса ще спечели и това дерби....
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 яну 2012 18:07

Интересен факт е, че при последното сериозно контузване на Меси, Барса игра полуфинал в Шл с Манчестър Ю и с ръка на сърцето си казвам, че не бяха надиграни.
Така преди говореха и за Диньо... Ама дойде друг на негово място. След Меси ще дойде пак голям играч... На Реал им стига само да махнем Касияс за 10г. назад и не ги мисля...
Да, няма да е същият отбор без Меси, то си е напълно нормално. Няма да са толкова бляскави и ефективни. 1година. 2 години. После колелото ще се врътне, най-вече защото формулата е намерена и се знае - голямо доверие в школата + добри трансфери.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Мнениеот John Terry » 16 яну 2012 18:12

Барса ще се наложи над абонатите си,дори обаче и да не спечели първия мач съм сигурен,че ще отстрани "белите".

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 яну 2012 18:12

megan fox написа:А колкото до Меси... да, много е добър, бележи ужасно много, но по-важно за нас е да са ни здрави Шави, Иниеста и Пуйол! Без тия тримата сме загубени! Виж го Меси как играе за нас и как играе за Аржентина, когато ги няма "близнаците" зад гърба му... ;)

А бе заеби ти тая.....Меси в момента е отбора.В момента казвам защото,от миналата година до сега виждам доста разлика в играта като цяло със знак минус.Ако не играе Меси ,всичко ще е много различно.Шави е в много по-лоша форма от последните две години.Иниеста играе,но все пак може да бъде спрян.Меси хване топката и освобождава целия терен.В последно време той подава на Шави и Иниеста а не обратното.А бе като цяло играч-отбор.Това е според мен.Дефакто и това е разликата между Реал и Барселона в момента-Меси.

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 16 яну 2012 18:14

--------------------Вики---------------------
--Дани-------Карло---Пике----Абидал
...................Буси.....................
-----------Шави------Андрю--------------
..Марто---------Цецо-----------Сашо----

- това, при положение, че Андрю не е наказан.
- ..а иначе:

...................Вито.......................
..Дани----Карло----Джерард---Абидал
---------------Бускетс----------------------
---------Шави---------Сеск/Тиаго-------
---Марто----Цецо/Тиаго----Сашо------

Хубавото е, че са контузени (никак не е хубаво де) само резерви, а няма засегнати от титулярните 11.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 яну 2012 18:18

fcb_bg написа:Интересен факт е, че при последното сериозно контузване на Меси, Барса игра полуфинал в Шл с Манчестър Ю и с ръка на сърцето си казвам, че не бяха надиграни.
Така преди говореха и за Диньо... Ама дойде друг на негово място. След Меси ще дойде пак голям играч... На Реал им стига само да махнем Касияс за 10г. назад и не ги мисля...
Да, няма да е същият отбор без Меси, то си е напълно нормално. Няма да са толкова бляскави и ефективни. 1година. 2 години. После колелото ще се врътне, най-вече защото формулата е намерена и се знае - голямо доверие в школата + добри трансфери.

То от тогава до сега разликата в това което е бил Меси тогава и сега,просто е космическа.Аз просто гледам фактите,за това че в 90% от головете и головите положения Меси не само е заМесен,но е и в тяхната основа-той ги създава или реализира.Вчера отново ако не беше Меси равния беше в кърпа вързан,а разликата ставаше 7 т.
Ето,в миналия мач Меси се кри,и равния е факт.

Касиас няма връзка с това което пишем.В този контекст Пуйол е оня еквивалент на Касиас.
Зидан за Реал беше онова което е Меси днес за Барселона,няма значени по каква формула работят двата отбора.Иначе формулата на Барселона и аз я харесвам.
Последна промяна от sl321 на 16 яну 2012 18:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 16 яну 2012 18:25

1:3
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 яну 2012 18:26

sl321 написа:
fcb_bg написа:Интересен факт е, че при последното сериозно контузване на Меси, Барса игра полуфинал в Шл с Манчестър Ю и с ръка на сърцето си казвам, че не бяха надиграни.

То от тогава до сега разликата в това което е бил Меси тогава и сега,просто е космическа.Аз просто гледам фактите,за това че в 90% от головете и головите положения Меси не само е заМесен,но и е и в тяхната основа-той ги създава или реализира.Вчера отново ако не беше Меси равния беше в кърпа вързан,а разликата ставаше 7 т.
Ето,в миналия мач Меси се кри,и равния е факт.

Така е, покрай него другите изглеждат обикновени играчи. Може би, отборът става прекалено зависим от него. Може би не, защото другите в атаката не са на висота през сезона.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Барселона”