megan fox написа:sl321 написа: Не,не мисля че на Коентрао мястото му е на десния бек ( само вратар не го е пускал още Мауриньо) ,но няма много възможности.Ако сложи Лас,той не е по-бърз от Коентрао.Всъщност Коентрао е много бърз,и не съм сигурен че Алексис го превъзхожда от към бързина.По-скоро ДБ е непривична позиция за Коентрао и за това може да имаме проблеми.Той от началото на сезона показа само в 2-3 мача своите възможности,а те са големи.Знам ли,може да направи мача си на сезона!!!
Какви са кадровите ви проблеми? Не съм чел.Освен Иниеста ( ако остане наказанието) кой друг няма да играе?
Ами състава доста уредя: Вия, Афелай, Педро, Фонтас са контузени, Кейта е на подготовка за отбора на Мали за Купата на африканските нации, Максуел го продадохме на ПСЖ, та в момента имаме 15 здрави/налични играча. И ако накажат и Андрес оставаме с 14. Пеп днес е викнал 10 момчета от "Б" отбора да тренират с мъжкият тим и с тях ще допълни групата за мача.
Е Педро няма ли да е в групата? На вратата кой ще пази? Иначе казвал съм ви: Молете се "месан" да не се контузи нещо от рода на Вия,че тогава ако ще да нямате нито една контузия на другите,по скоро ще обигравате за другия сезон отколкото да се борите за купи.Фактически 90 % от от головете или той подава или вкарва.Вчера пък и вкара ( не помня дали подаде) но изкара червен картон на съперник и при дузпата освен че я вкара той я предизвика.Това само вчера.Иначе като цяло 90 % от головите положения се дължат на него.Контузи ли се,с Валенсия ща падне яка борба за 2-ро и 3-то място.