Frankie Lampard написа:Играе и по двете крила, и като нападател, но по принцип играе от дясно
П.П Не мислиш ли, че 1:6 е малко прекалено ?
Определено е. Но ако ни тръгне играта с ранен гол, защо да не последва разгром? Видно е, че играчите ни са пазили сили срещу Хихон за мача с Арсенал..., сега остава лекарите на тима да вдигнат на крака Пуйол и той да може да играе на Емирейтс! Без него в защита нападателите на Арсенал като нищо могат да ни разпердушинят защитата!

Доколкото знам Самир Насри е контузен и няма да играе, а той беше в чудесна форма (съдя по написаното в Гонг и Спортал), което нас много ни улеснява! Онова дърво Николас Бенднер (или както там се казваше) сам се пази и все едно Арсенал са с човек по-малко, когато той УЖ е на терена! Сеск, Шави, Иниеста и Бускетс се познават отлично, все пак са съотборници в Ла Фурия и мисля, че нашата тройка ще успее да се справи с него. Аршавин е магьосник и когато има ден може да създаде много главоболия на всеки съперник, та него не знам как ще го спрем, но предполагам Пеп вече е измислил нещо по въпроса и остава Перси, който този сезон им е най-важният играч на топчиите. Успеем ли да го спрем всичко ще бъде доста по-лесно за нас. Ест за тази цел хубаво би било Пуйол да играе, че Милито е в плачевна форма, Пике също играе слабо, когато Карлес не е до него (не, че през останалото време играе много силно де, но Пуйол му оправя бакиите и така не се набиват толкова много на очи грешките му), ест можем да използваме Абидал като ЦЗ, но той ни трябва в ляво, за да се справи с реактивният Уолкът! Колкото и нелепо да звучи поне за мен всичко се свежда до това Пуйол да играе! Защитата на Арсенал не е от най-добрите, които са се изправяли срещу нашето нападение, а Меси има доста добри спомени от последният му мач срещу топчиите, та защитниците на Венгер ги чака мнооооооого работа! И ако Счесни няма ден... ще му се наложи доста пъти да извади топката от вратата си.