Арсенал - Барселона 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Арсенал - Барселона 16.02.2011 /21:45/ ШЛ осминафинали

Мнениеот megan fox » 13 фев 2011 14:28

tornadoto_96 написа:Всичко зависи от Венгер ! Ако реши да се надиграва с Барса, Арсенал са обречени ! Ако обаче подходи както Интер миналата година на полуфинала 3:1 8-)Трябва да паркира буса пред вратата и да остави само Уолкът отпред 8-)

Това е проблема на Венгер, че той просто не може да бъде Моуриньо! Нито пък неговите играчи могат да изпълнят толкова добре такива тактически указания! Играчите на Арсенал са предназначени да атакуват, а не да се бранят цял мач с 10 човека отзад!

Бтв Уокът по кое крило играеше? Ако е в дясно ще му бъде много трудно срещу Абидал! :twisted:

Аз лично очаквам в този мач да има мноооооооооооого голове, поне 6! Чудя се м/у 2 прогнози победа за Барса с 1:6, или 2:4!

Мисля да си заложа на интуицията и да дам прогноза 2:4 8-)

В общи линии зависи дали Пуйол ще може да играе! Без него сме доста зле в защита! :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 фев 2011 14:33

Играе и по двете крила, и като нападател, но по принцип играе от дясно ;)

П.П Не мислиш ли, че 1:6 е малко прекалено ?

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 13 фев 2011 14:36

пфф нямам никаква представа как ще завърши :) но се пак нека арсенал да бият и да гледаме ацки ЛУД мач на Камп Ноу :)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 13 фев 2011 14:46

Fox, Уолкот по принцип играе по дясното крило. Очаквам Венгер да излезе общо взето с този състав:

-----------------Счесни
Ебуе --- Джуру --- Косчиелни --- Клиши
------------ Сонг --- Уилшър
--- Уолкот--- Фабрегас --- Аршавин
-------------- Ван Перси

Неприятното в случая е, че Саня е наказан за мача, защото получи червен картон срещу Партизан, така че Ебуе вероятно ще го замества.
Оттам мисля, че могат да дойдат много проблеми за нашата защита, особено ако Ебуе се хвърля напред в атаките и забрави да се прибира назад в защита.
Венгер спомена, че има някакъв теоретичен шанс Насри да е готов за мача - Самир бе написал в своя туитър, че е почнал отново да тича и вторник може би ще премине през фитнес тест, за да се оцени състоянието му. Но за мен лично е по-добре да не се рискува с прибързаното му връщане ако не е напълно възстановен.

Барселона е фаворит в този сблъсък, но се надявам да се получи един страхотен спектакъл на Емиратс, открит и атрактивен футбол от двете страни пък каквото е писано ще се случи.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 фев 2011 14:57

Awesome написа:Fox, Уолкот по принцип играе по дясното крило. Очаквам Венгер да излезе общо взето с този състав:

-----------------Счесни
Ебуе --- Джуру --- Косчиелни --- Клиши
------------ Сонг --- Уилшър
--- Уолкот--- Фабрегас --- Аршавин
-------------- Ван Перси

Неприятното в случая е, че Саня е наказан за мача, защото получи червен картон срещу Партизан, така че Ебуе вероятно ще го замества.
Оттам мисля, че могат да дойдат много проблеми за нашата защита, особено ако Ебуе се хвърля напред в атаките и забрави да се прибира назад в защита.
Венгер спомена, че има някакъв теоретичен шанс Насри да е готов за мача - Самир бе написал в своя туитър, че е почнал отново да тича и вторник може би ще премине през фитнес тест, за да се оцени състоянието му. Но за мен лично е по-добре да не се рискува с прибързаното му връщане ако не е напълно възстановен.

Барселона е фаворит в този сблъсък, но се надявам да се получи един страхотен спектакъл на Емиратс, открит и атрактивен футбол от двете страни пък каквото е писано ще се случи.

Венгер вчера май е казал че ако Насри е готов то ще бъде чак за втория мач
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2011 15:59

Frankie Lampard написа:Играе и по двете крила, и като нападател, но по принцип играе от дясно ;)

П.П Не мислиш ли, че 1:6 е малко прекалено ?

Определено е. Но ако ни тръгне играта с ранен гол, защо да не последва разгром? Видно е, че играчите ни са пазили сили срещу Хихон за мача с Арсенал..., сега остава лекарите на тима да вдигнат на крака Пуйол и той да може да играе на Емирейтс! Без него в защита нападателите на Арсенал като нищо могат да ни разпердушинят защитата! :(

Доколкото знам Самир Насри е контузен и няма да играе, а той беше в чудесна форма (съдя по написаното в Гонг и Спортал), което нас много ни улеснява! Онова дърво Николас Бенднер (или както там се казваше) сам се пази и все едно Арсенал са с човек по-малко, когато той УЖ е на терена! Сеск, Шави, Иниеста и Бускетс се познават отлично, все пак са съотборници в Ла Фурия и мисля, че нашата тройка ще успее да се справи с него. Аршавин е магьосник и когато има ден може да създаде много главоболия на всеки съперник, та него не знам как ще го спрем, но предполагам Пеп вече е измислил нещо по въпроса и остава Перси, който този сезон им е най-важният играч на топчиите. Успеем ли да го спрем всичко ще бъде доста по-лесно за нас. Ест за тази цел хубаво би било Пуйол да играе, че Милито е в плачевна форма, Пике също играе слабо, когато Карлес не е до него (не, че през останалото време играе много силно де, но Пуйол му оправя бакиите и така не се набиват толкова много на очи грешките му), ест можем да използваме Абидал като ЦЗ, но той ни трябва в ляво, за да се справи с реактивният Уолкът! Колкото и нелепо да звучи поне за мен всичко се свежда до това Пуйол да играе! Защитата на Арсенал не е от най-добрите, които са се изправяли срещу нашето нападение, а Меси има доста добри спомени от последният му мач срещу топчиите, та защитниците на Венгер ги чака мнооооооого работа! И ако Счесни няма ден... ще му се наложи доста пъти да извади топката от вратата си. :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 фев 2011 16:17

Пуйол няма да играе със сигурност, то затова и Пеп вчера даде почивка на Абидал който ще играе в центъра а Максуел отляво
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 фев 2011 16:46

Според мен Арсенал прогресират от миналия сезон и в момента са по-добри от миналата година. Затова смятам, че няма да ни е толкова лесно, колкото се очаква.
Каквато и да е победа, дори и с 1 гол разлика ще е отличен резултат, който ще ни позволи да играем спокойно на реванша.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2011 16:50

По принцип и голов Х ни устройва, но не искам Х. :)

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 13 фев 2011 16:52

2:2
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Барселона”