ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1
Не харесвам Атлетико заради антифутбола на Чоло и днес бях за Барса, ама такова подпиране е срамна работа. Не може за две нарушения да те изгонят, в мач, който изобщо не е груб. Второто нещо - анзи уругвайски канибал. Първото полувреме замахна да ритне б2з топка Хуанфран и му се размина. Второто удари без топка Филипе и му се размина...с тия съдийски подаръци няма как да не се изнервиш..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
kingofpop, просто се върни на 7-ма страница и виж последния пост. Човекът се е погрижил да пусне какво е направил Суарез. Ясно ти е, че този човек за мен е Бог, но съдията е там, за да ги вижда тия неща. А за червения картон на Торес ти предлагам да изгледаш ситуацията отново и пак да си кажеш мнението. Три брутални грешки, все в една посока...е няма как да ме убеди някой, че е случайно.
bilyaletdinov написа:Не харесвам Атлетико заради антифутбола на Чоло и днес бях за Барса, ама такова подпиране е срамна работа. Не може за две нарушения да те изгонят, в мач, който изобщо не е груб. Второто нещо - анзи уругвайски канибал. Първото полувреме замахна да ритне б2з топка Хуанфран и му се размина. Второто удари без топка Филипе и му се размина...с тия съдийски подаръци няма как да не се изнервиш..
не видях кво направи Суарез и не мога да коментирам, ама верно ли не видя фаула на Торес между двата ж.к, та викаш че е направил само 2 фаула ??
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Pragmatichen
Шампионска Лига трябва да се преименува на Хазарт Лига.
Гол за Байерн в 1 мин и после още 94 минути НЯМА гол, хаха
Коефициент за това да няма гол след този в 1-та мин на Видал беше 81.00.
ФУТБОЛ НЯМА, ИМА ЕДНА ОГРОМНА МАШИНА ЗА ПАРИ!
Барса повежда в едно полувреме, Реал ги обръща
Атлетико повежда за първенство в едно полувреме, Барса ги обръща до почивката и така свършва мача..
Атлетико повежда днес...и второто Барса обръща...
Ай стига бе....ми НЕ Е ИСТИНА, просто НЕ Е!
Атлетико повежда за първенство в едно полувреме, Барса ги обръща до почивката и така свършва мача..
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Pragmatichen написа:Шампионска Лига трябва да се преименува на Хазарт Лига.
81 вика
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
realist написа:kingofpop, просто се върни на 7-ма страница и виж последния пост. Човекът се е погрижил да пусне какво е направил Суарез. Ясно ти е, че този човек за мен е Бог, но съдията е там, за да ги вижда тия неща. А за червения картон на Торес ти предлагам да изгледаш ситуацията отново и пак да си кажеш мнението. Три брутални грешки, все в една посока...е няма как да ме убеди някой, че е случайно.
сега видях
ами по скоро си е за ч.к. тук слагам първа СЕРИОЗНА грешка на съдията, защото спестения жълт картон на Бускетс не се отрази по никакъв начин на крайния резултат
- Pragmatichen
kingofpop написа:Pragmatichen написа:Шампионска Лига трябва да се преименува на Хазарт Лига.
81 вика![]()
повече от 15 няма как да е било
Бате, аз вярвам на очите си, коефициента в 1-та мин при 1:0 за под 1.5 гола до края на мача беше 81.00 в бет365.
Нали разбираш, че на Алианц Арена, само луд човек би допуснал, че няма да има повече голове за един цял мач...на практика до края.
Всичко е тежка манипулация!!!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Съдията се оака и то не заради ЧК на Торес,който си го имаше,а заради спестените такива на Бускетс,Машчерано и на Габи мисля.След като си изгонил Торес(страшна глупост на Фернандо,Атлети могат да се сърдят само на него,пир т'ва и двата картона бяха малоумни),е редно цял мач да показва същия критерий.А това на Суарез,което сега виждаме,си е за директен ЧК...много странно как Тери преди 4 години го видяха,а днес Луис не.
Иначе Атлети с две центрирания от дясно бяха матирани,а ако не се лъжа Суарез беше изпуснат от Годин и двата пъти.Гризман можеше да се превърне в герой ако беше вкарал в началото на второто,но и Меси и Неймар можеха да отбележат и сега да не е 2:1,а 4:1.
Надявам се в реванша Симеоне да ги излъже с едно 1:0 и да се затвърди "проклятието на шампиона".
Иначе Атлети с две центрирания от дясно бяха матирани,а ако не се лъжа Суарез беше изпуснат от Годин и двата пъти.Гризман можеше да се превърне в герой ако беше вкарал в началото на второто,но и Меси и Неймар можеха да отбележат и сега да не е 2:1,а 4:1.
Надявам се в реванша Симеоне да ги излъже с едно 1:0 и да се затвърди "проклятието на шампиона".

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- paceto
- Контакти:
kingofpop написа:realist написа:kingofpop, просто се върни на 7-ма страница и виж последния пост. Човекът се е погрижил да пусне какво е направил Суарез. Ясно ти е, че този човек за мен е Бог, но съдията е там, за да ги вижда тия неща. А за червения картон на Торес ти предлагам да изгледаш ситуацията отново и пак да си кажеш мнението. Три брутални грешки, все в една посока...е няма как да ме убеди някой, че е случайно.
сега видях![]()
ами по скоро си е за ч.к. тук слагам първа СЕРИОЗНА грешка на съдията, защото спестения жълт картон на Бускетс не се отрази по никакъв начин на крайния резултат
Мхм и това е преди да изгонят Торес и дори мисля преди да ви поведат.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Суарез беше за 2 червени в този мач! Не си сериозен просто...кога ще изгонят.ваш играч за 2 нарушения?
Аре стига говори глупости. За първи фаул дава картон. Това е 1/4-финал в ШЛ не може.да гониш играч.в 30тата минута за 2 нарушения...това си е престъпление. И разбирам нарушенията да са.някякв3 груби, а те.са безобидни фаулове на центъра. Толкова от мен. Халал им на УЕФА да са им живи и здрави златните кокошки - Барса, Реал и Байерн!
Аре стига говори глупости. За първи фаул дава картон. Това е 1/4-финал в ШЛ не може.да гониш играч.в 30тата минута за 2 нарушения...това си е престъпление. И разбирам нарушенията да са.някякв3 груби, а те.са безобидни фаулове на центъра. Толкова от мен. Халал им на УЕФА да са им живи и здрави златните кокошки - Барса, Реал и Байерн!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]