Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 3-4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 22:00

Мнениеот LaRgO » 24 мар 2014 00:45

ICAKOV_FCB написа:Има господ!!! Нямаше дузпа срещу Роналдо и 2 за Барса (които ги имаше)!!!

:lol: :lol:
Първата ви дузпа е повече от жалка.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:55

LaRgO написа:
ICAKOV_FCB написа:Има господ!!! Нямаше дузпа срещу Роналдо и 2 за Барса (които ги имаше)!!!

:lol: :lol:
Първата ви дузпа е повече от жалка.

Естествено, че беше жалка. Всички дузпи са жалки щом са в наша полза. Виж срещу нас поне по няколко дузпи на мач не се свирят.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 24 мар 2014 11:03

М Камбуров написа:няма по-голям артист от Неймар

Има - Кр Роналдо многократно го е доказвал.
И между другото в Гонг кога ще оправят класирането? Не виждам причина все още Реал да са първи. С по-лоши показатели са от преките двубои.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 мар 2014 11:19

Честита победа : )

Феноменално първо полувреме , а второто онзи в черно развали всичко , като се започна с дузпата за Реал , която няма как да е дузпа , после се продължи със симулацията на Неймар :X , мен лично ме е срам от тази дузпа :X и от настъпването на Бускетс ако е било нарочно , но той пепчо си го заслужава нали така ?
Дузпа на Иниеста има , очевадна е просто ...
Просто шибания рефер развали целия мач с тези си отсъждания през второто полувреме
Ди Мария играч на мача , всъщност единствения от вашия отбор който беше на ниво , просто уникален , другите стояха и го гледаха ..
Меси също направи супер мач ...

Спешно ни трябва класен ЦЗ :Ь
Масчерано не искам да го вида повече !

Офтопик:

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 24 мар 2014 11:59

И двата отбора са повече от смешни.Разполагат с невероятни футболисти с уникална техника, но от тези симулации чак ме е гнус.И в двата отбора се падаше при минимални докосвания.И трите дузпи бяха глупави.При първата на Роналдо - нарушението е извън наказателното, при втората не видях никакво докосване на Рамос , а третата още по-абсурдна - не може да очакваш да минеш между двама в наказателното и да не те пипнат, абсурд е просто.Футбола е мъжка игра, стига са играли като "балерини"!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2014 12:19

lorda1234 написа:И двата отбора са повече от смешни.Разполагат с невероятни футболисти с уникална техника, но от тези симулации чак ме е гнус.И в двата отбора се падаше при минимални докосвания.И трите дузпи бяха глупави.При първата на Роналдо - нарушението е извън наказателното, при втората не видях никакво докосване на Рамос , а третата още по-абсурдна - не може да очакваш да минеш между двама в наказателното и да не те пипнат, абсурд е просто.Футбола е мъжка игра, стига са играли като "балерини"!

Хахах, можело викаш 2-та да пипат, вместо да му вземат топката. Браво, ти пренаписа правилата. :mrgreen: В случая не играха с топката, а с тялото на Иниеста, използвайки ръце и крака.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 13:14

gikahadji написа:
kingofpop написа:Честита победа момчета, казах ви, че ще бием и дори за миг не се съмнявах, Боро другия път по-оптимистично :mrgreen: ;)

феновете на Реал не им обръщайте внимание, те 1/2 са абсолютно неадекватни, дузпата срещу Иниеста 100 %, Рамос ми се видя, че задържа Неймар с лявата ръка при първата дузпа, но не съм 100% сиг, а Роналдо е ясно, че трябваше да бъде изгонен поне 3 симулации направи Ревльото....

Тоя Бензема е голям дървар, и чеп за зеле не става от него, дано остане в Реал поне още 5 сезона, 4 100 % гола изпусна :lol: :lol: :lol: :lol:

Неймар е БОГ, нереално много ме кефи :oops:

Аз съм много разоочарован от играта на Неймар в този мач. Въпреки че меко казано не обичам Педро, и не мога да повярвам, че го казвам, но след смяната им играта ни стана осезаемо по-остра.

Споделям мението ти донякъде. Неймар не помогна с нищо в защита. Ако Педро беше на неговото място Ди Мария нямаше да си разиграва коня по този начин. А защитата ни беше отчайваща. С Масчерано трудно, добре, че Пике беше много стабилен иначе- жална ни майка. Алба изигра също страхотен мач. Почти нямаше проблеми в неговата зона и се включваще при всяка атака. Дани Алвеш явно я кара на уволнение и абсолютно е загърбил защитните и функции. Ако и това лято не подходим отговорно за намирането на ЦЗ просто не знам какво да кажа.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 мар 2014 13:23

tibidabo написа:
JackPackage написа:Честита победа, пичове! Завързахте битката за титлата ;)

Заслужено за мен си бихте, макар и двата отбора да изпуснаха положения, вие можеше да водите 3:0 до 20 минута :roll:

И на теб честито. Атлетико- водач.

Мерси ;)

Много позитиви за нас от мача вчера - първото място, дупките във вашата защита - сигурен съм че Чоло ще пробва да се възползва максимално и да ви направим живота труден в ШЛ ;)

ПП Другата седмица пак ще се държим за гушите след ШЛ, ама сега сме много приятелски двата отбора :lol:

Последния кръг при такива разлики в челото трябва да ни пуснете мача на Кампа за да станем ние шампиони, не Пепетата :lol: ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 3-4

Мнениеот Middlesbrough » 24 мар 2014 13:48

Дани Алвеш:

„Разочарован съм. Не се представих на ниво. Играх много слабо“

„Трябва да взема мерки и със сигурност ще се стремя в следващите дни да подобря формата си“

„Нямаше дузпа при нарушението ми срещу Роналдо. Фаулирах го, но беше извън наказателното поле“

„Накрая това нямаше никакво значение, защото спечелихме трите точки. Сезонът е много труден за нас, защото Реал Мадрид и Атлетико Мадрид се намират в много добра форма. Все още изоставаме и не всичко зависи от нас. Все пак може да гарантирам, че ние ще се борим до последния кръг, за да спечелим титлата“

Голям Дани Алвеш 8-) 8-)

Офтопик:

Върни се в “Барселона”