ICAKOV_FCB написа:Има господ!!! Нямаше дузпа срещу Роналдо и 2 за Барса (които ги имаше)!!!

Първата ви дузпа е повече от жалка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот LaRgO » 24 мар 2014 00:45
ICAKOV_FCB написа:Има господ!!! Нямаше дузпа срещу Роналдо и 2 за Барса (които ги имаше)!!!
Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:55
LaRgO написа:ICAKOV_FCB написа:Има господ!!! Нямаше дузпа срещу Роналдо и 2 за Барса (които ги имаше)!!!
![]()
![]()
Първата ви дузпа е повече от жалка.
Мнениеот М Камбуров » 24 мар 2014 07:08
Мнениеот Unforgiven_M » 24 мар 2014 11:03
М Камбуров написа:няма по-голям артист от Неймар
Мнениеот Middlesbrough » 24 мар 2014 11:19
Мнениеот lorda1234 » 24 мар 2014 11:59
Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2014 12:19
lorda1234 написа:И двата отбора са повече от смешни.Разполагат с невероятни футболисти с уникална техника, но от тези симулации чак ме е гнус.И в двата отбора се падаше при минимални докосвания.И трите дузпи бяха глупави.При първата на Роналдо - нарушението е извън наказателното, при втората не видях никакво докосване на Рамос , а третата още по-абсурдна - не може да очакваш да минеш между двама в наказателното и да не те пипнат, абсурд е просто.Футбола е мъжка игра, стига са играли като "балерини"!
Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 13:14
gikahadji написа:kingofpop написа:Честита победа момчета, казах ви, че ще бием и дори за миг не се съмнявах, Боро другия път по-оптимистично![]()
![]()
феновете на Реал не им обръщайте внимание, те 1/2 са абсолютно неадекватни, дузпата срещу Иниеста 100 %, Рамос ми се видя, че задържа Неймар с лявата ръка при първата дузпа, но не съм 100% сиг, а Роналдо е ясно, че трябваше да бъде изгонен поне 3 симулации направи Ревльото....
Тоя Бензема е голям дървар, и чеп за зеле не става от него, дано остане в Реал поне още 5 сезона, 4 100 % гола изпусна![]()
![]()
![]()
![]()
Неймар е БОГ, нереално много ме кефи
Аз съм много разоочарован от играта на Неймар в този мач. Въпреки че меко казано не обичам Педро, и не мога да повярвам, че го казвам, но след смяната им играта ни стана осезаемо по-остра.
Мнениеот JackPackage » 24 мар 2014 13:23
tibidabo написа:JackPackage написа:Честита победа, пичове! Завързахте битката за титлата
Заслужено за мен си бихте, макар и двата отбора да изпуснаха положения, вие можеше да водите 3:0 до 20 минута
И на теб честито. Атлетико- водач.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот Middlesbrough » 24 мар 2014 13:48
Дани Алвеш:
„Разочарован съм. Не се представих на ниво. Играх много слабо“
„Трябва да взема мерки и със сигурност ще се стремя в следващите дни да подобря формата си“
„Нямаше дузпа при нарушението ми срещу Роналдо. Фаулирах го, но беше извън наказателното поле“
„Накрая това нямаше никакво значение, защото спечелихме трите точки. Сезонът е много труден за нас, защото Реал Мадрид и Атлетико Мадрид се намират в много добра форма. Все още изоставаме и не всичко зависи от нас. Все пак може да гарантирам, че ние ще се борим до последния кръг, за да спечелим титлата“
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост