kingofpop написа:AntrAcsA написа:Абе.. някой ще ме нападне, че съм прекалено критичен или нещо такова, но.. не съм доволен от играта на отбора, от резултата.. да .. защото Барса направи всичко възможно да НЕ вкара гол.. но..
Отбора победи въпреки Тата, който оплеска тотално състава . Меси и Алексис уникално слаби в атака , макар че първия , повече се подвизаваше в средата на терена от колкото в атака, Фабрегас едва стоеше на краката си , имах чувството че всеки момент ще се строполи на земята . Най странното обаче бе играта на отбора, все едно на тренировка, цъка си е , разхожда си се по терена , ако имаше как да легнат и да си гледат мача от страни, щеше да е най добре .
Абе.. не знам , щастлив съм от резултата, но съм адски ядосан и притеснен от играта на отбора.
Санчез наистина игра ужасен мач, обърка всичко възможно...Меси не беше в час нещо, дано влезе у форма, а Неймар много ме радва, дано се опазим от контузии за 1/4 финалите
Да, за Неймар съм съгласен ! След като влезна,все едно " свеж вятър " повя . Нещата станаха много страшни за защитата на Сити, защото с лекота той и останалите почнаха връзваха доста опасни комбинации .
Винаги съм бил доста критичен към него, мисля че е доста прехвален, но .. има нещо в това момче , не може да му се отрече.