Честито на "Барселона" !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Годфадър
Контакти:

Re: Честито на "Барселона" !!!!

Мнениеот Годфадър » 28 май 2009 00:56

stefan_bg2 написа:Няма такъв футбол в света........Барса как играе с топката само по земята, няма нито едно центриране по фланга по въздуха...........евала ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ОТБОР.......нямам думи, каквото и да спомена е малко :!:

Все пак вторият гол не беше от центриране. Нали всеки трябва да направи коментара си все пак.

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 28 май 2009 00:56

mormona написа:
LoLo написа:Ами ако някой с ръка на сърцето ми каже,че Барса не играеше най-красивия и атрактивен футбол ще го призная за смешник. Предполагам много от вас не са гледали мачовете на Барса в испанския шампионат„ поради непредаването по бълг. телевизия на мачовете , е аз пропуснах само 1 с/у Валенсия (бях на сватба) , е мога да кажа с ръка на сърцето никога не съм бил толкова впечатлен от царя на спортовете - футбола ! Барса направи не нещо извънземно , нещо извън галактическо !!! Всичко красиво идваше от вдъхновителите в тази игра целия отбор на Барса!

Много хора ще злобят сега, те си казват че манчестър е най великия, вече не , тяхната купа вече е при нас... друго е по интересното , че ние имаме уникални малди състезатели, МЕси , Бускес , Боян .. и млад треньор, и още повече , те не са наще бъдещи млади надежди а те на тези години , взеха сичко.. евала за което. По качествените хора ще го признаят, тези които ги гризе яда и злобата сега и ненавистта ще ни оплюват докато са живи.. Следващия сезон ще е дълъг и тежък... сега една хубава селекция и подготовка... и наесен с песен по Диема.Интер , Милан, Челси, Ливера, Арсенал за мен тези отбори ще ни създадат проблеми, можеби донякъде и Real, финала е на техния стадион тъкаче те ще направят сичко възможно да са там.. надявам се ние също

Хубаво ще е да сме и на този финал и дано да го спечелим, но за селекцията - каква селекция? На кой от тези да кажеш да си почива? Може още 2-3 стабилни защитници и на ротационния принцип да не се изморяват. Това беше силата този сезон дългата скамейка, такава няма никой в Европа, а и друго има школата, без нея отбора е загубен.

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 28 май 2009 00:57

ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват :)[/quote]

ДА![/quote]
напълно в рамките на допустимото изкривено поради фенска принадлежност неадекватно изказване.апелирам към феновете на отборите които не постигнаха успехи но бяха бити по всяка точка на планетата с необяснима голова разлика от да не правят подобни изказвания понеже олекват като хора. а коко често имаме поводи за радост-2ШЛ ЗА 4 години[/quote]

По -добре си напиши "Просто фен на Колхозници"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 май 2009 00:57

Барса,а и Испания на Европейското върнаха красивия футбол на върха.Красивия и нападателен футбол разби на пух и прах теоретиците,тактиците,които нареждат по 11 човека отзад и целят само едно-рушене на играта и нищо друго.Барса обаче върна романтиката,върна фиестата на терена,показа,че истинският футбол може и трябва да триумфира над псевдо-футбола и катеначото.Дано това е нещо като Ренесанс за футбола по света,по-точно в Европа след като и Испания триумфира по категоричен начин на Еврото.Да започнат всички да играят истински футбол,не като италианските паляци да се търкалят по терена 90 минути окопани в катеначо,като немските дървари или английските майстори на грубата игра и кюскането.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 00:58

Годфадър написа:
stefan_bg2 написа:Няма такъв футбол в света........Барса как играе с топката само по земята, няма нито едно центриране по фланга по въздуха...........евала ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ОТБОР.......нямам думи, каквото и да спомена е малко :!:

Все пак вторият гол не беше от центриране. Нали всеки трябва да направи коментара си все пак.

Прав си да...просто имам предвид, че не разчитат постоянно на това, както правят другите отбори включително и Юнаитед.....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 28 май 2009 01:01

честито да ни е това невиждано постижение за барса и за испанския футбол като цяло. изцяло съм съгласен, че футбола спечели през целия сезон и романтиката се върна в играта. едно голямо браво на БАРСЕЛОНА - най-добрия отбор за този сезон в ЕВРОПА, може би и в цял свят. следват незабравими празненства и невероятна еуфория. ЧЕСТИТО :lol: :lol: :lol: ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 01:04

а коко често имаме поводи за радост-2ШЛ ЗА 4 години
Тия факти ме карат да изтръпвам.. а и да не казваме , че годините са 3 !
;) ;) ;) ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

graf_gin
Контакти:

Мнениеот graf_gin » 28 май 2009 01:05

beckhs23 написа:ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват :)

ДА![/quote]
напълно в рамките на допустимото изкривено поради фенска принадлежност неадекватно изказване.апелирам към феновете на отборите които не постигнаха успехи но бяха бити по всяка точка на планетата с необяснима голова разлика от да не правят подобни изказвания понеже олекват като хора. а коко често имаме поводи за радост-2ШЛ ЗА 4 години[/quote]

По -добре си напиши "Просто фен на Колхозници"[/quote]
човече, много ти е беден речника, а и много се съмнявам че си увладял семантиката да думата колхозници, а от там не се съобразяваш с нейната фреквентност в изказванията си. всеки може да плюе каруцарски като теб, обаче да се присмиваш на човек който има С- класа докато караш полуразпаднат москвич е точно това което правиш тази вечер- да плюеш барса след победа над ман юн
просто фен на Литекс!

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 28 май 2009 01:07

Честито на всимки фенове на Барса!!! Няма друг такъв финал. Все едно си беше тренировка. Не усетих никакво напрежение... Абе Барса ги убиха. Ей затва го обичам тоя отбор!! Радвайте се фенове!

ПП: имаше един мн надъхан от Ман, Лорд някъв си май, ама нещо се изгуби...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 01:14

lewstherin написа:Честито на всимки фенове на Барса!!! Няма друг такъв финал. Все едно си беше тренировка. Не усетих никакво напрежение... Абе Барса ги убиха. Ей затва го обичам тоя отбор!! Радвайте се фенове!

ПП: имаше един мн надъхан от Ман, Лорд някъв си май, ама нещо се изгуби...

И заради духа на каталунците като цяло
и заради школата ни ...........
много са причините човек да е от Барселона и ти да ги обичаш
а иначе , Лордаа не е пред PC сега, и аз нямаше да съм уж, ама ми пропадна пиянството днеска.Затова сам тука... иначе ако ни бяха били и аз бях навън сега щяха да казват и за мен същото. Тъкаче споко нека не го нападаме.
\"
Като спориш с дебил има опасност да паднеш на неговото ниво , а там той е опитен и ще те победи
.... \"това е един виц, ама е верен.Знаех си , че така ще стане с Лорда, ама реших да не му го казвам, предните дни, викам си той сам ще си види какво е направил.Тоест нищо де, написал е една дузина глупости по форума, а уж е на години и би трябвало да има опит.НЕ го знам на колко е ама май аз съм по малък от него , аа знам че като се плюнчиш , че ще биеш някои и обикновенно падаш.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”