Ел Класико | Барселона - Реал Мадрид - 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ел Класико | Барселона - Реал Мадрид - 1:2

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:17

tibidabo написа:
Жоржиньо написа:Някак си е тихичко тука :lol: :lol: :lol:

Няма такова нещо. Готвим се за вторник. :) :) :) :) По някога тишината помага да помислиш.

Шансът във вторник е да дадете достатъчно пари на съдиите. Други възможности нямате. А публиката на каталунците доказа за пореден път липсата на каквото и да е величие. И това ако е публика? И това ако е голям отбор? И това ако са големи футболисти? Боже мой, отбор от БАЛЕТИСТИ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Re: Ел Класико | 21 Април (събота) от 21,00

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:19

Младежо, най - много обичам да се заяждам със заядливци, за да им покажа как с тяхната същност на .... са ужасно смешни. Най - добрият начин да изкараш от нерви някого, да го унижиш дори, е да се държиш като него и да му докажеш колко е жалък. Надявам се във вторник сериала да има продължение! Силно вярвам, че съдията ще си свърши работата отново перфектно!

Дани, има една мисъл, която много ми харесва и е удачна за твоя случай: "Колкото по-малко ти е акъла, толкова по-трудно е да го скриеш"!

Нещо ще ми се правиш на важен ли, драги? Първо се научи колко е две и две и тогава се занимавай с по - големите!
Последна промяна от daniel875 на 21 апр 2012 23:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 21 апр 2012 23:19

daniel875 написа:
tibidabo написа:
Жоржиньо написа:Някак си е тихичко тука :lol: :lol: :lol:

Няма такова нещо. Готвим се за вторник. :) :) :) :) По някога тишината помага да помислиш.

Шансът във вторник е да дадете достатъчно пари на съдиите. Други възможности нямате. А публиката на каталунците доказа за пореден път липсата на каквото и да е величие. И това ако е публика? И това ако е голям отбор? И това ако са големи футболисти? Боже мой, отбор от БАЛЕТИСТИ!

Ти обаче си знаеш твоето. Да нямаш запаметени фреймове при загуба на Барса?
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 21 апр 2012 23:20

daniel875 написа:
Младежо, най - много обичам да се заяждам със заядливци, за да им покажа как с тяхната същност на .... са ужасно смешни. Най - добрият начин да изкараш от нерви някого, да го унижиш дори, е да се държиш като него и да му докажеш колко е жалък. Надявам се във вторник сериала да има продължение! Силно вярвам, че съдията ще си свърши работата отново перфектно!

Дани, има една мисъл, която много ми харесва и е удачна за твоя случай: "Колкото по-малко ти е акъла, толкова по-трудно е да го скриеш"!

Нещо ще ми се правиш на важен ли, драги? Първо се научи колко е две и две и тогава се занимавай с по - големите!

"Зависи от наблюдателя"- Основен закон на физиката.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:21

Шансът във вторник е да дадете достатъчно пари на съдиите. Други възможности нямате. А публиката на каталунците доказа за пореден път липсата на каквото и да е величие. И това ако е публика? И това ако е голям отбор? И това ако са големи футболисти? Боже мой, отбор от БАЛЕТИСТИ![/quote]
Ти обаче си знаеш твоето. Да нямаш запаметени фреймове при загуба на Барса?[/quote]
Понякога, което между другото не е много хубаво, но трябва да слезеш на нивото на заядливците, за да им покажеш те всъщност колко са жалки. Както и да е.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 21 апр 2012 23:22

:lol:
Аз ти следя изявите от 2009 и мога да твърдя, че не си направил и крачка нагоре. Стоиш си все при тях.

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 21 апр 2012 23:28

daniel875 написа:
lrlazarov_19 написа:
daniel875 написа:Сега какво ще кажете, младежи? Много сънувате и много ви се иска, но живеенето във виртуален свят съвсем скоро ще удари в земята един "хартиен" колос.
Жалко, че прогнозата ми не се сбъдна докрай! Заслужавахте третия гол във вратата! Непрекъснатият плач срещу съдии и всичко живо е толкова смешен акт от страна на привържениците на този тим, че просто не ми се говори.
"Реал" Мадрид - великият испански клуб - спечели. Такава трябваше да е справедливостта. Моуриньо е един човек, когото ненавиждам и който ще стане шампион, но за мен тази титла в Испания я броя на духа на великия "Реал".

А на теб не ти ли омръзна цял живот да дразниш всички и всички да те ненавиждат ;) Какво прескачаш от форум на форум да се заяждаш...

Колко жълти картони им спестиха на каталунците? Колко грубо играха и Майенко беше изключително благосклонен? Няма такова чудо наистина!

За мен ти никога не си разсъждавал трезво и реално върху нещата, затова не искам да чувам обясненията ти...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 апр 2012 23:33

daniel875 написа:Шансът във вторник е да дадете достатъчно пари на съдиите. Други възможности нямате. А публиката на каталунците доказа за пореден път липсата на каквото и да е величие. И това ако е публика? И това ако е голям отбор? И това ако са големи футболисти? Боже мой, отбор от БАЛЕТИСТИ!

Ти обаче си знаеш твоето. Да нямаш запаметени фреймове при загуба на Барса?[/quote]
Понякога, което между другото не е много хубаво, но трябва да слезеш на нивото на заядливците, за да им покажеш те всъщност колко са жалки. Както и да е.[/quote]
Та ти винаги си бил на това ниво. Което е доста жалко, защото ми е направило впечатление, че имаш познания за футбола и то не от вчера, но явно някоя гайка някъде се е разхлабила и оттам-нататък положението е станало и става все по-неспасяемо.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:35

Колко жълти картони им спестиха на каталунците? Колко грубо играха и Майенко беше изключително благосклонен? Няма такова чудо наистина![/quote]
За мен ти никога не си разсъждавал трезво и реално върху нещата, затова не искам да чувам обясненията ти...[/quote]
Никога? Ти знаеш ли какво е значението на тази дума и кога се употребява? Много генерални изводи правиш. Както и да е. Аз не вярвам на другите, а на собственото си убеждение и това съм го казал преди доста време. Сигурен съм в правилността на мисленето си, защото е изградено на факти и заключения, а не на заблуди.
Жив и здрав! И не се тревожи - титлата в Англия и за следващия сезон е купена от твоя отбор. И така до безкрай, но величие не се купува. Или го имаш, или не.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:36

L_Messi написа:
daniel875 написа:Шансът във вторник е да дадете достатъчно пари на съдиите. Други възможности нямате. А публиката на каталунците доказа за пореден път липсата на каквото и да е величие. И това ако е публика? И това ако е голям отбор? И това ако са големи футболисти? Боже мой, отбор от БАЛЕТИСТИ!

Ти обаче си знаеш твоето. Да нямаш запаметени фреймове при загуба на Барса?

Понякога, което между другото не е много хубаво, но трябва да слезеш на нивото на заядливците, за да им покажеш те всъщност колко са жалки. Както и да е.[/quote]
Та ти винаги си бил на това ниво. Което е доста жалко, защото ми е направило впечатление, че имаш познания за футбола и то не от вчера, но явно някоя гайка някъде се е разхлабила и оттам-нататък положението е станало и става все по-неспасяемо.[/quote]
Имаш проблем и ти. Думи като "никога" и "винаги" разумен човек няма право да употребява. Това го научи и го прави в бъдеще време!

Върни се в “Барселона”