Мнениеот daniel875 » 21 апр 2012 23:35
Младежо, най - много обичам да се заяждам със заядливци, за да им покажа как с тяхната същност на .... са ужасно смешни. Най - добрият начин да изкараш от нерви някого, да го унижиш дори, е да се държиш като него и да му докажеш колко е жалък. Надявам се във вторник сериала да има продължение! Силно вярвам, че съдията ще си свърши работата отново перфектно!
Колко жълти картони им спестиха на каталунците? Колко грубо играха и Майенко беше изключително благосклонен? Няма такова чудо наистина![/quote]
За мен ти никога не си разсъждавал трезво и реално върху нещата, затова не искам да чувам обясненията ти...[/quote]
Никога? Ти знаеш ли какво е значението на тази дума и кога се употребява? Много генерални изводи правиш. Както и да е. Аз не вярвам на другите, а на собственото си убеждение и това съм го казал преди доста време. Сигурен съм в правилността на мисленето си, защото е изградено на факти и заключения, а не на заблуди.
Жив и здрав! И не се тревожи - титлата в Англия и за следващия сезон е купена от твоя отбор. И така до безкрай, но величие не се купува. Или го имаш, или не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!