megan fox написа:То и аз познах нашият...Пожелах си Щутгарт и ето, че отстранихме Щутгарт...
Та внимаФай в картинаката
![]()
![]()
Да не стане да се паднеме с вас и отбора ни да се разиграе и да ви отупа,че после не знам как ще се оправдаваш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот niki87 » 18 мар 2010 14:03
megan fox написа:То и аз познах нашият...Пожелах си Щутгарт и ето, че отстранихме Щутгарт...
Та внимаФай в картинаката
![]()
![]()
Мнениеот Btovfan80 » 18 мар 2010 14:12
vladitol написа:Искам Интер ще е страхотно да видя изражението на Мауриньо,когато паднат !
Мнениеот Btovfan80 » 18 мар 2010 14:20
Мнениеот Btovfan80 » 18 мар 2010 14:25
Мнениеот megan fox » 18 мар 2010 18:29
Btovfan80 написа:Че какво толкова е станало - и "Манчестър Юнайтед" биха "Милан" с 4:0, но нямаше статии от рода на "размаза" в "тренировъчно темпо". Айде малко уважение и към другите отбори!
Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 00:00
megan fox написа:Btovfan80 написа:Че какво толкова е станало - и "Манчестър Юнайтед" биха "Милан" с 4:0, но нямаше статии от рода на "размаза" в "тренировъчно темпо". Айде малко уважение и към другите отбори!
Вярно МЮ размаза Милан - ФАКТ, но разликата е в това, че МЮ игра на 100% от възможностите си, за да постигне това нещо, а снощи Барса игра на 35-40% от възможностите си!!! Ето затова се пише, че Барса разби Щутгарт в тренировъчно темпо! Без да се напрягаме им напраскахме 4 парцала, а отбора все още не е в най-добрата си форма! Тепърва предстоят най-добрите мачове на отбора! Силните тимове винаги са в най-добра форма за заключителната фаза на турнирите, в които участват!
Мнениеот megan fox » 22 мар 2010 00:06
RENAULT написа:Всеки твой коментар ме радва все повече и повече..я ми кажи ти как разбра,че барселона игра на 35-40 %![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само меси игра другата част от "играчи" гледаше ,но то вече им стана навик
Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 00:15
megan fox написа:RENAULT написа:Всеки твой коментар ме радва все повече и повече..я ми кажи ти как разбра,че барселона игра на 35-40 %![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само меси игра другата част от "играчи" гледаше ,но то вече им стана навик
Ми чакай да видим... за последните 2 години и половина съм изпуснал не повече от 5 мача на отбора!!! Отлично познавам стила на игра на тима, знам какво правят, когато сме в топ форма и когато самите ни играчи имат желание да играят!
Ето ти за пример, когато ви смазахме с 2:6! Тогава Барса и Реал играха на 100% от възможностите си! Темпото на игра беше невероятно бързо, атаките се редяха една след друга в посока на двете врати... та получи се истински спектакъл! Да забравим резултата на този мач сега той не е важен! Начина, по който игра тогава Барса... ето така изглежда отбора ни като играе на 100%! Същото беше в мача с Лион като ги бихме с 5:2, или пък в мача с Байерн 4:0, или пък мача с Атлетико Мадрид 6:1 (3:0 до шестата минута на мача) - ето в тези мачове отбора игра на 100% от възможностите си! И точно затова мога спокойно да ти кажа, че начина, по който отбора игра срещу Щутгарт.... това бяха макс 40% от възможностите на отбора!
Очевидно не гледаш достатъчно мачове на Барса и затова не знаеш, че колкото по-силен съперник имаме на среща, толкова по-силно играем!!!
Мнениеот megan fox » 22 мар 2010 00:22
RENAULT написа:ДА много правилно....обаче за едно грешиш не вашият отбор играе на 40 процента те не играт от доста време и не знам,кои мачове гледаш на барселона но послено време само невероятният меси играе...поне аз така мисля и си прав не гледам много мачове на барселона...ае лека от мене![]()
![]()
Мнениеот RENAULT » 22 мар 2010 14:43
megan fox написа:RENAULT написа:ДА много правилно....обаче за едно грешиш не вашият отбор играе на 40 процента те не играт от доста време и не знам,кои мачове гледаш на барселона но послено време само невероятният меси играе...поне аз така мисля и си прав не гледам много мачове на барселона...ае лека от мене![]()
![]()
Научи се, че имената се пишат с главна буква! Пропускането й е се счита за неуважение!
Лечи ти, че не следиш мачовете на отбора! Да, Меси прави много силен сезон тази година и ни носи на гърба си, но не е само той! Иниеста също е феноменален! Шави, Алвеш, Пуйол, Ибра (въпреки всичките му пропуски, просто като черноработник!), Туре и Педро - това са ни играчите, които се раздават на макс всеки мач! И при все това сме с равен брой точки с вас и сме на 1/4 финал в ШЛ и имаме вече требъл през този сезон!!! Това определено не говори добри за вас и останалата конкуренция![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта