Барселона - Валенсия - 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Барселона - Валенсия - 2:3 FT

Мнениеот stefani » 02 фев 2014 00:59

Когато Барса бие надълго и нашироко с репортажи го отразяват в медиите :)
Днес обаче беше обратното съвсем лаконично го съобщиха, но това никак не намали кефа ми :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 фев 2014 01:04

fcb_bg написа:Лятото пак да вземат някой нападател, 3 крила, и 1 халф за да го правят защитник насила. 3та година няма да вземат защитник, бахти малоумниците. Много са далече от директната игра, даже си нямат представа колко. Чалмите ще им вземат акъла, гаранция.
На мадридските фенки да кажа, другия път като вляза да посе*а малко в техния форум да не ми циврят пак като ощипани девойки колко лош провокатор съм бил.

Доста пъти мадритисти трябва да се изсерат тук,за да те изравнят по сране в подфорум на противников отбор.Това че някой е влезнал тук и написал честито,не означава че ти не си провокатор.Запази малко достойнство поне един път!!!Не че го очаквам,ама да си кажа все пак.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 фев 2014 01:11

До нова година Барселона безапелационно си беше по-добрия отбор измежду Реал и Барса.Вярно че в някои мачове ( като този със Севилия) Барселона имаше доста късмет за вземе трите точки,но все пак отбора играеше много силно.В последните няколко мача се вижда спад във формата и днес направо си бяха по-слабия отбор.Аз съм изненадан да си кажа,но пък сега става много интересно.
Реал Мадрид не играе никак от началото на първенството,но в последните няколко мача,имаше добри моменти.Все пак си мисля че не е това което аз си представям че трябва да бъде Реал Мадрид.
Мислех си допреди месец че всичко е решено и Барселона пак ще бъде шампион но в последните няколко мача се вижда че нищо не е ясно.
Искам да кажа на феновете на Барселона че взехме много да драматизираме от загуба на отбора на който сме фенове,а това е съвсем нормално.По-ненормално е един отбор да бие постоянно.
Като цяло- в този мач Барселона игра много слабо,за което аз съм доста изненадан.Очаквам утре какво ще направи Реал Мадрид,и не без значение е какво ще направи Атлетико Мадрид.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 фев 2014 03:39

Барселона по традиция януари и февруари се дънят и не знам какво е това чудо, ама това си е практика.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 фев 2014 08:41

fcb_bg написа:На мадридските фенки да кажа, другия път като вляза да посе*а малко в техния форум да не ми циврят пак като ощипани девойки колко лош провокатор съм бил.

Ти че си си серльо,серльо си всички те знаят ама със сигурност не си лош провокатор щото нямаш толкова акъл!Най-обикновен лаик си си 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 фев 2014 10:32

sl321 написа:
fcb_bg написа:Лятото пак да вземат някой нападател, 3 крила, и 1 халф за да го правят защитник насила. 3та година няма да вземат защитник, бахти малоумниците. Много са далече от директната игра, даже си нямат представа колко. Чалмите ще им вземат акъла, гаранция.
На мадридските фенки да кажа, другия път като вляза да посе*а малко в техния форум да не ми циврят пак като ощипани девойки колко лош провокатор съм бил.

Доста пъти мадритисти трябва да се изсерат тук,за да те изравнят по сране в подфорум на противников отбор.Това че някой е влезнал тук и написал честито,не означава че ти не си провокатор.Запази малко достойнство поне един път!!!Не че го очаквам,ама да си кажа все пак.

Разликата е, че аз си стоя зад думите, а не мрънкам " защо провокираш тук, ние не правим така", а всъщност си влизат да си сипят лайната. Иначе всеки е свободен да си пише където си иска, лошо няма. Само, че от ваш'та агитка чувам най-много вайкане като драсна някой ред. Гледам чукотките рамо ви удрят. Страдали са и те, завалийките, само чакат удобен момент. Карай, не ми пука. Само исках да кажа за лицемерите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 фев 2014 13:35

Лошо, но както казах и след мача с Малага (видя се и срещу Леванте) просто дойде фазата в която нещата се получават много трудно или не се получават изобщо. Алексис вкарва онова с главата и при 2 на 0 Валенсия нямаше да си помислят за нещо повече от почетна загуба. Вместо това идва отпускане след 30 минута, Валенсия вкарва в 45 мин и после още в началото на второто и няма никаква реакция. Днес е доста вероятно да се падне до третото място, но това няма да е толкова решаващо ако си вземат полука и реагират срещу Севиля.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 фев 2014 13:38

enguerino написа:Лошо, но както казах и след мача с Малага (видя се и срещу Леванте) просто дойде фазата в която нещата се получават много трудно или не се получават изобщо. Алексис вкарва онова с главата и при 2 на 0 Валенсия нямаше да си помислят за нещо повече от почетна загуба. Вместо това идва отпускане след 30 минута, Валенсия вкарва в 45 мин и после още в началото на второто и няма никаква реакция. Днес е доста вероятно да се падне до третото място, но това няма да е толкова решаващо ако си вземат полука и реагират срещу Севиля.

Играхме доста силно в първите 30 мин и ако си бяхме вкарали положенията ... хейтърчетата нямаше да се появат ...
После незнам какво стана :С ,а второто полувреме някак си изглеждахме и изморени , защитата няма да я коментирам тя е ясна :С
Меси играеше много индивидуално :С
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 02 фев 2014 14:22

Заслужена победа на Валенсия. Какво да се прави - има и такива дни, в които не върви.
А и настроението в отбора е резонно ниско след редицата скандали и контузии. Понякога и късметът има огромно значение.
Нямаше нужда съдията да изнасилва нещата с измислената дузпа, защото мачът така и така беше ясно как ще свърши.
Само се насаждат след такива измислени решения разни антинастроения. Няма нужда.

А за хейтърчетата и второфевруарчетата, които с кеф са се изходили тука, може сам да се каже, че комплексите им край нямат.
Може да дойдете във форума на Барселона и ровете, колкото си искате, пишете каквото си искате, злобейте, обиждайте,
но едно нещо тук няма да видите никога :
Няма да видите фен на Барселона, който да хленчи, да се оплаква, да мрънка, да реве с крокодилски сълзи, защото вятърът е насрещен, топката крива,
гелът свършил в комбинация с високи естрогени или пък : "Ох, мамо, пък Меси ме бие". Това нещо в изобилие в другите форуми.
Дерзайте, сигурна съм, че можете да сте още по-низки и предвидими :mrgreen:
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 фев 2014 14:25

Да, до 30 мин играха добре, но после виждайки, че Валенсия почти не бяха минали центъра се отпуснаха и помислиха, че мача е спечелен. Относно защитата - аз бих обвинил отбора като цяло, много пасивност във фаза защита. Показетелен е 3я гол - тъч, Фегули е сам в наказателното срещу 3ма и ги мина като нищо, а Пике беше тръгнал да покрива Валдес...
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Барселона”