Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Мнениеот Rivaldo10 » 16 май 2011 15:33

windy26 написа:Интересно,само 2 червени картона за цял сезон и то са през първия полусезон,явно много коректно играят ;)

Ако не си забелязал играчите на Барселона си изкарват рядко картони в ШЛ и купата на краля.Определено играят коректно и липсват грубите влизания.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 16 май 2011 15:52

Не ги следя Барса,и в момента не ги харесвам,много ги харесвах около 2000 год.,с Ривалдо,Серхи,Луис Енрике,Сони Андерсон,също Гуардиола като футболист беше истински лидер,ама сега не е същото,като че ли се промени малко стила.Поне какъвто аз съм го гледал.А тоя Алвеш е такова леке,че заради него не гледам мачовете им,още от Севиля си беше най-големият симулант и от тогава си е дразнител.

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 16 май 2011 16:05

Madridist съгласен съм :) Аз се дразня от това, че фен на който и да е отбор, пуска някакво измислено мнение без доказателства, след като му покажеш насреща конкретен отговор с доказателство следва "цигани" "барцелоната" "мангали" ... Хубаво е, че има мадридисти с които можем да се разбираме :)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 16 май 2011 21:47

А най-страшното след този случай бе да гледаш пресконференцията днес с участие на истински мъже като Iker Casillas и David Villa които навеждаха глави, червяха се, отговаряха смутено и заобиколно когато журналистите ги караха да коментират клиничния случай с ¿Busquets?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: ФК Уефа отново с решение.

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 00:17

magga написа:
megan fox написа:По тази логика играчи като Пипо, Симоне Индзаги, КР (от периода му в МЮ) и тн трябва да бъдат изхвърлени от футбола за винаги!!! ;) Симулациите не се наказват по видео запис. ;) И е напълно нормално нашите играчи да симулират, след като техните противници играят като ръгбисти/кечисти срещу нас, а реферите неясно защо им спестяват картони на нашите съперници! И в един момент на играчите ни като им писне да ги ритат, почват да преиграват, за да извадят умишлено картони на съперниците си, че белкем спрат да ги ритат!

Когато всички се научат да играят чисто срещу нас, без да правят повече от 10 нарушения на мач (и то чисто тактически в центъра на терана), тогава нашите играчи ще спрат да симулират! Клин клин избива! Нас ни ритат, ние преиграваме, за да вадим картони! Спрете да ни ритате и ще спрем да преиграавме! Виж колко е елементарно!

ти си болен :lol: симулацията е разрешена ,за да не ги ритат :lol: ми айде и играта с ръка да я позволим,за да не ги минават толкова лесно с един финт или на гол линията да плонжираш като вратар :? или Барса имат собствен правилник или аз от много време не съм гледал футбол :lol:

Не казвам, че е разрешена, а че затова нашите играчи симулират! Като видят, че ги ритат нон стоп, а рефера е тъп галфон и това го позволява, вместо да раздава яко картони, че да спре балтиите, нашите играчи се изнервят и почват умишлено да симулират, за да изкарат тези СПЕСТЕНИ жълти и червени картони!!!

Ако реферите си вършеха работата и не позволявах на противниците на Барса да ни ритат толкова много нашите играчи няма да има повод да симулират!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 00:29

delije_sever написа:Хайде изгледай примерно първия мач между Реал Мадрид и Барселона в ШЛ и ми извади три груби ситуации на домакините преди смилациите на Педро, Бускетс и Алвеш. Просто няма. Всички грубости от страна на РМ , започнаха след като вашите играчи се правиха на циркаджии. Нагъл симулативен отбор :evil:

Нали разбираш, че понятието "грубо" е доста субективно! За един грубо е едно, за друг е друго! Нека да играят чисто срещу нас, без да се извършва нито едно нарушение в мача, без значение колко е грубо то и в коя част на терена е извършено... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2011 09:42

megan fox написа:
Не казвам, че е разрешена, а че затова нашите играчи симулират! Като видят, че ги ритат нон стоп, а рефера е тъп галфон и това го позволява, вместо да раздава яко картони, че да спре балтиите, нашите играчи се изнервят и почват умишлено да симулират, за да изкарат тези СПЕСТЕНИ жълти и червени картони!!!

Ако реферите си вършеха работата и не позволявах на противниците на Барса да ни ритат толкова много нашите играчи няма да има повод да симулират!

А ако играчите на Барса бяха истински мъже, щяха да стиснат зъби и да издържат на груба игра. Щом си добър-ще те ритат, това се учи още в махалата. Кройф да си го чул да симулира? Става и бие тупаник на грубия защитник. Ван Бастен като го ритаха, риташе и той. Всеки добър футболист в тази игра го ритат, въпросът е да имаш топките да станеш и да продължиш, а не да се търкаляш като застрелян, щом някой мине покрай тебе.

megan fox написа: Нека да играят чисто срещу нас, без да се извършва нито едно нарушение в мача, без значение колко е грубо то и в коя част на терена е извършено... ;)

А да ви раздават маргаритки? Кой отбор в света може да се надиграва с Барселона в тяхната игра? Естествено, че ще има фаулове, да, много от тях ще са груби. Приемете го и играйте като мъже. Знаеш ли как казвахме в училище, когато някой изядеше ритника-"това е футбол, не е балет".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 май 2011 09:56

delije_sever написа:
megan fox написа:

Хайде изгледай примерно първия мач между Реал Мадрид и Барселона в ШЛ и ми извади три груби ситуации на домакините преди симулациите на Педро, Бускетс и Алвеш. Просто няма. Всички грубости от страна на РМ , започнаха след като вашите играчи се правиха на циркаджии. Нагъл симулативен отбор :evil:

Няма как да обсъждаш неща от еди-кой си мач, при положение, че напрежението започна да ескалира от мача за първенството, достигна критичната точка във финала за купата, и изби в първия полуфинал. И мен да ме ритат 3-ти мач поред ще симулирам, щом рефера допуска престъпването на правилника.
Между другото, феновете на Арсенал сочат като главен виновник за провала на сезона треньора на отбора. Плюенето по рефера не върви. Интересно ми е, защо никой не обсъжда решенията на Моуриньо. Дали са били правилни или не. Май защото е по-лесно и удобно да се говори за всичко друго, но не и за това. Шави си го каза : "След финала за купата, бяхме леко неуверени в себе си, но тактиката на Моуриньо на "Бернабеу" в следващия мач ни помогна да си възвърнем самоувереността". Няма ли поне един, който да каже на Моу "Порке така играхме в първия полуфинал на "Бернабеу"?". Порке ли? Ами, аз отговора го знам - поркето Моуриньо е много паметлив и знае какво стана на 29.11.2010. И той няма да позволи повече това да се случи. Цената няма значение.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 май 2011 10:12

rhaegar написа:
megan fox написа:

А ако играчите на Барса бяха истински мъже, щяха да стиснат зъби и да издържат на груба игра. Щом си добър-ще те ритат, това се учи още в махалата. Кройф да си го чул да симулира? Става и бие тупаник на грубия защитник. Ван Бастен като го ритаха, риташе и той. Всеки добър футболист в тази игра го ритат, въпросът е да имаш топките да станеш и да продължиш, а не да се търкаляш като застрелян, щом някой мине покрай тебе.

megan fox написа: Нека да играят чисто срещу нас, без да се извършва нито едно нарушение в мача, без значение колко е грубо то и в коя част на терена е извършено... ;)

А да ви раздават маргаритки? Кой отбор в света може да се надиграва с Барселона в тяхната игра? Естествено, че ще има фаулове, да, много от тях ще са груби. Приемете го и играйте като мъже. Знаеш ли как казвахме в училище, когато някой изядеше ритника-"това е футбол, не е балет".

Ако били истински мъже, да си траели... Хах, ти нали осъзнаваш, че съперникът на Барселона беше Реал Мадрид - отбор струващ половин милиард евро, а не селските майстори на играта от "Стрела" Пънчево? Примерът ти с ван Бастен е много удачен - трябва да стискат зъби, а реферите да не обръщат внимание на грубата игра, пък ние после да се чудим докъде ли би стигнал някой във футбола, ако не беше онази контузия да сложи край на кариерата ми. Трябваше, по дяволите, трябваше тия каталунци и те да заритат съперниците си!!! Щеше да е мъжки мач!!!
Знаеш ли какво правехме ние в училище, когато някой риташе краката? Един път казваш "Случва се". После спирахме да играем футбол и започвахме шамаренето.
Това е футбол - рита се топката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2011 10:58

fcb_bg написа:
Ако били истински мъже, да си траели... Хах, ти нали осъзнаваш, че съперникът на Барселона беше Реал Мадрид - отбор струващ половин милиард евро, а не селските майстори на играта от "Стрела" Пънчево? Примерът ти с ван Бастен е много удачен - трябва да стискат зъби, а реферите да не обръщат внимание на грубата игра, пък ние после да се чудим докъде ли би стигнал някой във футбола, ако не беше онази контузия да сложи край на кариерата ми. Трябваше, по дяволите, трябваше тия каталунци и те да заритат съперниците си!!! Щеше да е мъжки мач!!!
Знаеш ли какво правехме ние в училище, когато някой риташе краката? Един път казваш "Случва се". После спирахме да играем футбол и започвахме шамаренето.
Това е футбол - рита се топката.

Не реферите да не обръщат внимание на грубата игра-напротив, да я санкционират възможно най-строго. Но да не си ритнат и да се търкаляш, все едно са ти забили нож в корема идва малко множко. С тези симулации сами си провокират да се играе грубо срещу тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Барселона”