Еспаньол - БАРСЕЛОНА 18.12.2010 /21:00ч/ Ла Лига 16 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
Re: Еспаньол - БАРСЕЛОНА 18.12.2010 /21:00ч/ Ла Лига 16 кръг
Май Иниеста беше прав, че Валдес е вратаря с най-добър рефлекс 

- UNBEATABLE
- Контакти:
megan fox написа:UNBEATABLE написа:Не искам да се заяждам, но по едно време един потребител (не помня кой) ми говореше, че Барселона играели фейрплей. Това ли е фейрплея на Барселона искам да попитам аз?
Говориш за ситуацията при първият гол, когато имаш играч на Еспаньол на земята, нали така?
Е нали знаеш, че рефера трябва да спре играта, а не играчите!
Аз знам, че играчите по-принцип чистят топките в тъч, когато има пострадал футболист на терена, но за втори път виждам да не се вади топката и все следват голове. Първия път беше на мача ЦСКА - Фулъм.
Frankie Lampard написа:Никога не съм виждал толкова добър отбор,а гледам футбол от много време...
Хехе, мерси за комплимента.

[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

- Middlesbrough
- Контакти:
мн як мач : )
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[offtopic]
[/offtopic]

[center]
[offtopic]

UNBEATABLE написа:megan fox написа:UNBEATABLE написа:Не искам да се заяждам, но по едно време един потребител (не помня кой) ми говореше, че Барселона играели фейрплей. Това ли е фейрплея на Барселона искам да попитам аз?
Говориш за ситуацията при първият гол, когато имаш играч на Еспаньол на земята, нали така?
Е нали знаеш, че рефера трябва да спре играта, а не играчите!
Аз знам, че играчите по-принцип чистят топките в тъч, когато има пострадал футболист на терена, но за втори път виждам да не се вади топката и все следват голове. Първия път беше на мача ЦСКА - Фулъм.
Донякъде си прав, но никой от играчите не очакваше, че играча на Еспаньол няма да може да се изправи. Все пак "папагалчето" се блъсна в Пуйол, но не беше нищо сериозно или грубо, а в крайна сметка тоя остана да лежи все едно е смъртно посечен...
[center]

TheBest007 написа:Май Иниеста беше прав, че Валдес е вратаря с най-добър рефлекс
Да и аз останах изумен от рефлекса на Валдес! Очаквах това да влезе, но Виктор ме изуми и доста приятно зарадва.

[center]

- barca4ever
- Контакти:
Очаквах доста труден мач а това 2:0 е най-малкото с което Еспаньол можеха да губят при втория гол паса на МЕСИ беше невероятен

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
- Santiago Munezz
- Контакти:
Еспаньол преди този мач като домакини имаха 7-0-0(победи,равенства,загуби)само 2 допуснати гола а тия машини ги газят с лекота да им дават титлата още от сега те мачовете им са безмислени
....Барса като,че ли са програмирани да побеждават !
Защо ли не искам да съм на мястото на Венгер

Защо ли не искам да съм на мястото на Венгер

[center]
[/center]

Middlesbrough написа:мн як мач : )
Аз лично не съм съгласен! Да водим с 0:2 и надиграваме Еспаньол, но не ми харесва начина, по който играем! Хеле през първата половина на полувремето изобщо не играехме нашата си игра! Какви бяха тези високи топки и тези дълги подавания от нашата половина на терена?! Ние не играем така! Отначало Шави беше изолиран, после по едно време изолираха Иниеста... Защо бе мама му стара? Да не говорим, че правим фрапиращи грешки в защита!!! Абидал и Пике просто не мога да ги позная! За сметка на това Алвеш много приятно ме изненада с играта си в защита! Много е стабилен.

Отделно кога Пеп ще научи Алвеш и Бускетс да не спорят с реферите??! И да спорят няма да му променят мнението, най-много да си изкарат жълт картон! Изобщо няма да се учудя, ако Серхио си изкара втори жълт картон в този мач...
Меси май е с нови бутонки! Нещо не му вървят ударите, половината ги изстрелва доста високо, но все пак мисля, че и той ще се разпише в мача!

[center]

Барса направо гази.Много слаб съдия
За жалост прогнозата ми няма как да се сбъдне!

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X