Барселона VS Сборен отбор на света !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Re: Барселона VS Сборен отбор на света !

Мнениеот theprideofplovdiv » 13 дек 2010 20:27

megan fox написа:
Tom Kruz написа:Чакайте чакайте къде се изхвърляте бихте Реал но това не означава ,че ще станете шампиони все пак едва 2 точки е разликата.Миналата година Интер в Италия тотално надигра Барса а на реванша отново но този път тактически.Имаха и сравнително лесен път до 1/2 финалите с бебетата на Венгер.Според мен срещу по силови отбори като Манчестър Юн и Челси шансовете не са на страната на Барса!

Що не си спомниш финала на ШЛ от 2009-а година! Видяхме ги МЮ какво могат срещу Барселона! :lol: :lol: :lol:

Интер надиграл Барса! - Хах, смях в залата! :lol: :lol: :lol: Може би искаше да кажеш Рефера надигра Барса! То не беше гол от явна засада, то не беше чудо...

Ей затова феновете на Барса не заслужават,това което прави отбора.Щот' са пълни селяни и комплексари.Не обобщавам спрямо твоите мнение,защото ако го правя това,значи,че не са само са селяни и комплексари,а и пълни глупаци.Добре,че не нямаш много себеподобни.Не може един отбор да бъде силен,да има успехи и в същото време да не губи с достойнство.Смешно е.Бъдете достойни малко,каталунци ли сте кви сте.Когато говорите за съдиите също е смешно,защото ако шведското кюфте не беше ощещил Челси,може би щяхте да изгубите инерция и пак да си станете същите.Най-важно е когато,един победител се държи като тежкар-с уважение към противниците,с умаловажаване на успеха си и с приемственост към нормалните неща,а именно загубите.Когато пуснахте пръскачките след мача с Интер и Валдес отиде да бута Моу се видя,че по-голяма цигания от каталунския отбор няма в съвременния футбол.Някой ще кажат "Да,но бием",да така е,но много хора ще помнят,че незаслужено стигнахте финал до ШЛ както и незаслужено Шави,Иниеста или Меси ще станат носители на "Златната топка".Не знам кой има интерес Барса да бъдат подпирани.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 дек 2010 20:35

Madridist написа:Ами според мен, като основа може да се ползва идеалният отбор в ШЛ за годината,като се махнат естествено футболистите на Барселона. 8-)

Ми то никой няма да остане бе брат освен Ван дер Саар,Рамос и Майкон :) :) :)
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 13 дек 2010 20:38

Как сте се събрали толко много хора неразбиращи от футбол на едно място... Говорят за некви Реал, МЮ, Интер... Тццц детска радост, плюнка в пликче. Некви фенове на Реал Мадрид на по 15, 16 години !?!?! Лол ходете гледайте Сънчо и си легайте. Иначе по темата:
GK: Касияс
LWB: Гарет Бейл
CD: Джон Тери
CD: Рио Фърдинанд
RWB: Рамос
LM: Рибери
CM: Флетчър
CM: Фабрегас
RM: Роналдо
ST: Ибрахимович
ST: Дрогба
Тоа отбор, ще паднат с доста, тъй като са само егоисти с много малко изключения, ма горе долу е дрийм тийм.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 дек 2010 20:39

theprideofplovdiv написа:Ей затова феновете на Барса не заслужават,това което прави отбора.Щот' са пълни селяни и комплексари.Не обобщавам спрямо твоите мнение,защото ако го правя това,значи,че не са само са селяни и комплексари,а и пълни глупаци.Добре,че не нямаш много себеподобни.Не може един отбор да бъде силен,да има успехи и в същото време да не губи с достойнство.Смешно е.Бъдете достойни малко,каталунци ли сте кви сте.Когато говорите за съдиите също е смешно,защото ако шведското кюфте не беше ощещил Челси,може би щяхте да изгубите инерция и пак да си станете същите.Най-важно е когато,един победител се държи като тежкар-с уважение към противниците,с умаловажаване на успеха си и с приемственост към нормалните неща,а именно загубите.Когато пуснахте пръскачките след мача с Интер и Валдес отиде да бута Моу се видя,че по-голяма цигания от каталунския отбор няма в съвременния футбол.Някой ще кажат "Да,но бием",да така е,но много хора ще помнят,че незаслужено стигнахте финал до ШЛ както и незаслужено Шави,Иниеста или Меси ще станат носители на "Златната топка".Не знам кой има интерес Барса да бъдат подпирани.

[offtopic]Оф, гледай си селският футбол и не се меси в неща, които не разбираш![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 дек 2010 20:40

ICAKOV_FCB написа:
Madridist написа:Ами според мен, като основа може да се ползва идеалният отбор в ШЛ за годината,като се махнат естествено футболистите на Барселона. 8-)

Ами винаги може да се измисли вариант. Примерно в сайта на УЕФА, да се направи анкета и всеки да гласува за футболист по постове, и тези които съберат "като най-добри", най-много гласове ще участват в мача ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 дек 2010 20:42

Madridist написа:
ICAKOV_FCB написа:

Ами винаги може да се измисли вариант. Примерно в сайта на УЕФА, да се направи анкета и всеки да гласува за футболист по постове, и тези които съберат "като най-добри", най-много гласове ще участват в мача ;)

аз съм добър футболист , но ще се радвам и да ме сложат да гоня топките
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 дек 2010 20:44

South_Park написа:аз съм добър футболист , но ще се радвам и да ме сложат да гоня топките

[offtopic]Играеш в кой отбор и на кой пост? :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 дек 2010 20:46

megan fox написа:
South_Park написа:аз съм добър футболист , но ще се радвам и да ме сложат да гоня топките

[offtopic]Играеш в кой отбор и на кой пост? :)[/offtopic]

FC Plazza , всякакъв пост без защита и вратар , т.е халф и нападател :D
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 дек 2010 20:48

theprideofplovdiv написа:
megan fox написа:
Tom Kruz написа:Чакайте чакайте къде се изхвърляте бихте Реал но това не означава ,че ще станете шампиони все пак едва 2 точки е разликата.Миналата година Интер в Италия тотално надигра Барса а на реванша отново но този път тактически.Имаха и сравнително лесен път до 1/2 финалите с бебетата на Венгер.Според мен срещу по силови отбори като Манчестър Юн и Челси шансовете не са на страната на Барса!

Що не си спомниш финала на ШЛ от 2009-а година! Видяхме ги МЮ какво могат срещу Барселона! :lol: :lol: :lol:

Интер надиграл Барса! - Хах, смях в залата! :lol: :lol: :lol: Може би искаше да кажеш Рефера надигра Барса! То не беше гол от явна засада, то не беше чудо...

Ей затова феновете на Барса не заслужават,това което прави отбора.Щот' са пълни селяни и комплексари.Не обобщавам спрямо твоите мнение,защото ако го правя това,значи,че не са само са селяни и комплексари,а и пълни глупаци.Добре,че не нямаш много себеподобни.Не може един отбор да бъде силен,да има успехи и в същото време да не губи с достойнство.Смешно е.Бъдете достойни малко,каталунци ли сте кви сте.Когато говорите за съдиите също е смешно,защото ако шведското кюфте не беше ощещил Челси,може би щяхте да изгубите инерция и пак да си станете същите.Най-важно е когато,един победител се държи като тежкар-с уважение към противниците,с умаловажаване на успеха си и с приемственост към нормалните неща,а именно загубите.Когато пуснахте пръскачките след мача с Интер и Валдес отиде да бута Моу се видя,че по-голяма цигания от каталунския отбор няма в съвременния футбол.Някой ще кажат "Да,но бием",да така е,но много хора ще помнят,че незаслужено стигнахте финал до ШЛ както и незаслужено Шави,Иниеста или Меси ще станат носители на "Златната топка".Не знам кой има интерес Барса да бъдат подпирани.

1-во се оточни за кой говориш,феновете на Барса в Бг или в Испания(защото не разбрах от коментара ти за кои точно става въпрос) 2-ро това че Бг феновете не приемат загубата с достойнство и са ''селяни'' е отделен въпрос.Да след мача с Интер Шави излезе с изказването че Интер играе ''анти-футбол'',но беше прав.Те не показаха с нищо,че са достойни да ни победят(вкараха 3 гола от който един беше от засада и гледах как Ето игра дефанзивен халф),но и Шави прекали и аз съм сигурен че това е било,защото е бил ядосан.Но все пак другия път пиши за някой от феновете,а не за всичи!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 дек 2010 21:11

TheBest007 написа:
Кой е гном бе, ти ли? Ей, няма да се спрете:
- Ама те Барселона, ако не ги подпират в Европа, нищо няма да направят.
- 3 мача не можели да бият Рубин.
- Ако не ги подпирали щели да имат по-малко титли в ШЛ от Нотингам Форест
- В Испания, отборите са слаби
- Никой не посягал да вземе топката на Меси и т.н.

А и до завистника, който цитирам, няма да падам до твоето ниво да те обиждам, а и ако не искаш бан, се научи как се пишат имената на футболистите! Гном, джуджее, незнам си к'во... Абе момчето се казва ЛИОНЕЛ АНДРЕС МЕСИ и е най-добрия фуболист на планетата! Завиждайте си, мишки. А на него му е през к*ра, че някви хейтъри в някво умряло сайтче му викат "гном".

тоя от аватара ти кой... ще спрем когато спрат да ги подпират... всяка година виждаме едно и също... някой свестен отбор им ебава мамицата и съдията решава да се намеси.. я спестява 3-4 дузпи за същия този отбор и играе до гол за "правилния" тим... я някой смешник бускетс пада и се прави на умрял без човек да го е докоснал за да изкара червен картон... я гонят вратаря на противниковия отбор във финал в ШЛ вместо да се пусне авантаж в началото на мача ...а и когато същия този отбор поведе и е на път да разбие измисленото отборче дори с човек по-малко бъде пуснат гол от явна засада... Ама я виш как знаеш за кой се отнася? Как стана така, че знаеш кой е гном? Прилича ти на нещо ли какво? А тва за най-добрия футболист на планетата можеш да го разкажеш в "комиците"... Точно тази смешка ако играеше в нормално първенство като Премиършип нямаше да му се чува името....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Барселона”