Хетафе - БАРСЕЛОНА 07.11.2010 /20:00ч/ Ла Лига 10 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Хетафе - БАРСЕЛОНА 07.11.2010 /20:00ч/ Ла Лига 10 кръг
hajitsu написа:Когато ТИ станеш треньор на Барселона и му покажеш как става!Не мисля, че ти или който и да е фен трябва поставя под въпрос качествата и тактиките на треньорите!
Всеки тренер на голям отбор знае как да подхожда в различните ситуации...
Не съм решил, не съм станал! И да, Пеп определено има още много да учи в треньорският занаят. Тактиката му винаги е една и съща, никаква промяна, никаква изненада. (Изключение е финала на ШЛ 2009-а година, когато пусна Меси за централен нападател!) Смените му в 80% от случаите са нелогични и неправилни! И не на последно място като фен на отбора имам право да обсъждам работата на треньора!

Barcelona - Mes que un club
Middlesbrough написа:мале Меси колко испусна :С ...
Ми 3-4 отлични положения, но и неправилно отмененият му гол му оказа влияние. - изнерви го. Това беше трети направилно отменен гол на Меси отначалото на сезона!

- Roger_Federer
- Контакти:
Честита победа,ама нещо не ми хареса второто полувреме.Очаквах повече да си дадат зор,но като се има предвид,че имаше в сряда мач за ШЛ все пак явно тук всичко бе за точки.Но първата част бе доста силна,Меси номер едно естествено,второто пропусна немалко,но като цяло добре.Интересно ми е,защото в Испания има такава тенденция толкова лесно да се дават картони.Това е било винаги.В случая в един наглед спокоен мач,в който има доста футболни неща,се дават 2 червени картона и 5-6 жълти!А и нямаше никаква засада на Вия.
Ми реферите в Испания от край време раздават картони за щяло и нещяло! В края на мача тоя престъпник съдията даваше жълти картони на килограм, сякаш ще получи премия, ако даде колкото се може повече! Това ест изнерви мача и се видя ясно на терена!
Като нищо Барса и Хетафе ще се жалват пред испанският футболен съюз с искане да се отменят част от картоните в този мач. - това е доста честа практика в Испания! - Реферите се усират с картоните, после отборите се жалват и част от картоните са отменени...
А колкото до отпускането от страна на Барса през второто полувреме... ми нормално е, те си решиха мача още през първото, за какво да се напъват и да хабят сили за разгроми?! Дали ще бият с 0:2 или с 0:10 все ще получат 3 точки. Та няма сми да се натягат излишно много в решени мачове..., дето се казва пазят си головете за по-важните мачове!

Като нищо Барса и Хетафе ще се жалват пред испанският футболен съюз с искане да се отменят част от картоните в този мач. - това е доста честа практика в Испания! - Реферите се усират с картоните, после отборите се жалват и част от картоните са отменени...
А колкото до отпускането от страна на Барса през второто полувреме... ми нормално е, те си решиха мача още през първото, за какво да се напъват и да хабят сили за разгроми?! Дали ще бият с 0:2 или с 0:10 все ще получат 3 точки. Та няма сми да се натягат излишно много в решени мачове..., дето се казва пазят си головете за по-важните мачове!

hajitsu ти сигурен ли си,че Мегън Фокс не е самият Гуардиола, а тези коментари не ги пише от някой безжичен нет около стадиона в Хетафе
Шегата настрана,заслужена и очаквана победа на каталунците, абсолютно съм съгласен с Мегън Фокс,че съдиите в Испания раздават картоните като яйца на Великден. Да не говорим,колко често накъсват играта с пресилени фалове 

Madridist написа: Шегата настрана,заслужена и очаквана победа на каталунците, ...
Бе като гледах прогнозите за равенства, че и победи за Хетафе... + обяснения как видите ли това щял да бъде най-трудният мач за Барса и "най-сигурният Х"... май тази победа не е била много очаквана.

Leooo написа:Това е най-сигурният Х за сезона на Барселона !
Sandinho написа:Това може би е най-трудното гостуване на тима на Барса от години насам.. все пак трудно 1-2
Да цитирам ли още??

Ако Барса не обжалва червеният картон на Пике, то той пропуска домакинството ни на Виляреал. 

Мегън,другите хора какво мислят, не мога да взема отношение и да говоря от тяхно име. За мен,победата на Барселона си беше очаквана.Дори моята прогноза в играта на Примера беше точно 1:3
Пък и няма как да е различно,след като преди днешния двубой, при последните си шест гостувания на Хетафе(откакто те се върнаха в Примера през 2004), Барселона е записала четири победи, едно равенство и само една загуба. Ако на това се казва най-тежко гостуване 

Madridist написа: Пък и няма как да е различно,след като преди днешния двубой, при последните си шест гостувания на Хетафе(откакто те се върнаха в Примера през 2004), Барселона е записала четири победи, едно равенство и само една загуба. Ако на това се казва най-тежко гостуване
Ми и аз това се опитах да обясня преди мача..., ама кой ти слуша?