kingofpop написа:Много рано сте се предали кво ви става...![]()
само 1 гол трябва да вкараме, не 10...
Неймар ме дразни напоследък е трагичен
Толкова, ама като не сте с човек повече как да вкарате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 22:51
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнениеот Angoff » 13 апр 2016 22:51
Мнениеот JimBeam » 13 апр 2016 22:52
Angoff написа:gikahadji написа:Еми за това полувреме да ми каже някой, че е имало само един отбор на терена, няма как да споря. Явно тактиката пак ще е Дани Алвеш - центриране. Тъкмо хванаха една бърза контра и ... Иниеста задържа прекалено топката, която в крайна сметка стига до... ДАНИ АЛВЕШ И ЦЕНТРИРАНЕ!!!!
Къде блееха цял трансферен прозорец ... ето последните 3-4 мача са закучени и няма кой да влезе да обърне нещата !
За пореден път гьонсуратът и надмението ни ще ни затрие !
Мнениеот Angoff » 13 апр 2016 22:54
JimBeam написа:Angoff написа:gikahadji написа:Еми за това полувреме да ми каже някой, че е имало само един отбор на терена, няма как да споря. Явно тактиката пак ще е Дани Алвеш - центриране. Тъкмо хванаха една бърза контра и ... Иниеста задържа прекалено топката, която в крайна сметка стига до... ДАНИ АЛВЕШ И ЦЕНТРИРАНЕ!!!!
Къде блееха цял трансферен прозорец ... ето последните 3-4 мача са закучени и няма кой да влезе да обърне нещата !
Нали си имате школа, която е хипер, мега, ултра и не знам си какво още и не може да се мери с никоя, която бълва само таланти. Вадете от там какво се ослушвате?
Мнениеот JimBeam » 13 апр 2016 22:57
Angoff написа:JimBeam написа:Angoff написа:gikahadji написа:Еми за това полувреме да ми каже някой, че е имало само един отбор на терена, няма как да споря. Явно тактиката пак ще е Дани Алвеш - центриране. Тъкмо хванаха една бърза контра и ... Иниеста задържа прекалено топката, която в крайна сметка стига до... ДАНИ АЛВЕШ И ЦЕНТРИРАНЕ!!!!
Нали си имате школа, която е хипер, мега, ултра и не знам си какво още и не може да се мери с никоя, която бълва само таланти. Вадете от там какво се ослушвате?
Аз лично нищо не виждам от поколението дето идва отдолу, а и за това се искат години години за развитие .
Мнениеот Red_Neck » 13 апр 2016 22:59
Мнениеот Angoff » 13 апр 2016 23:02
Мнениеот Angoff » 13 апр 2016 23:04
Red_Neck написа:Стига си мрънкал, имаш на скамейката Арда и Серхи Роберто .... Ти кой искаш да имаш ..... Кун Агуеро ли?
Мнениеот Red_Neck » 13 апр 2016 23:05
Мнениеот kingofpop » 13 апр 2016 23:08
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта