БАРСЕЛОНА - БАЙЕРН МЮНХЕН - 0:3 FT (0:7 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: БАРСЕЛОНА - БАЙЕРН МЮНХЕН 01.05.2013 /21:45/

Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 19:05

doktora25 написа:

И от тази снимка се вижда, макар и не много ясно. Засадата се покрива от далечния играч до Мюлер. Всъщност там трябва да са двама играчи на Барселона, което много не си личи, но на моята снимка ясно се виждат.

Значи, надявам се да си грамотен човек, на снимката, която постнах се вижда един играч на Байерн, но това не е Гомес, той не се вижда, защото е покрит от въпросният играч(не знам кой точно беше той). Този играч е на една линия с играчите на Барселона, надявам се в това няма спор, но тъй като камерата не се намира на линията на засадата, а е по-назад, следователно Гомес, който е покрит от "играчът който не мога да разпозная", е зад него(прости правила в геометрията) - тоест е в засада.
П.П. Въпросният играч е Хави Мартинез май :)
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2013 19:40

doktora25 написа:
megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари :arrow: 7:2 :!: :!: :!:

П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса. :)

Добре, Само лека корекция относно честността на победата на Алианц арена. Нередовният гол бе само 1 (на Робен). Голът на Супер Марио не е от засада:
Изображение
А като се добави и една минимум неотсъдена дузпа (за същата ситуация същият съдия свири в наша вреда дузпа миналата година срещу Реал) мисля че резултатът е напълно справедлив. ;)

Докторе, докторе... защо направо не дадеш снимка - гледна точка от позицията на Нойер, от там със сигурност няма да се вижда засадата! На тоя скрин дето си го сложил ясно се вижда, че даже червената линия НЕ е успоредна на голлинията! За какво повече да говорим?! Това е възможно най-идиотската гледна точка, от страничните камери, където всичко се вижда ясно засадата си е кристална! ;) Отделно, че линията е сложена при краката на скочил във въздуха играч и от тази камера се получава зрителна/оптична измама, защото той е във въздуха! Точно затова се оправдате с тая снимка и не приемате останалите!

А какво трябваше да направи Хави Мартинез, за да получи червен картон? Да убие някого? Най-вероятно дори и за убийство нямаше да бъде санкциониран!

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Au3DI3soz68[/youtube][/center]

На1.48-1.49 има стоп кадър на ситуацията с Гомез при вторият гол и искаш да ми кажеш, че той не е в засада? Доооооооооооообре!

Да не говорим, че дори и първит ви гол е след нарушение в атака. Играчи ви с номер 4 (не го знам кой е) буквално се покатери върху Алвеш! За това нещо се свири нарушение и се дава дори картон! За положението с Алба също всичко е ясно - отново нарушение в атака, та това са ви головете! Вкарахте един редовен гол и 3 ни вкараха реферите! Е 1:0 определено е доста по-различен резултат, който се обръща с лекота, а не като 4:0...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 май 2013 19:48

Ако бях треньор на Барса щях да кажа на момчетата,че фрази от рода на всичко е възможно са изтъркани.Но историята помни МНОГО велики обрати...историята помни невероятни победи в битки в които едната страна е била повече от обречена,а другата повече от фаворит.Личностите успели да спечелят такива битки са и тези,чиито имена са записани със златни букви в летописите.Те имат уникалния шанс да направят нещо подобно за пръв път в историята на футбола,следователно стане ли това те ще станат повече от легенди,ще бъдат почти митологични герои.Бих казал на Меси,че точно в такива ситуации той би могъл да накара и най-големите му критици да го признаят за крал на футбола...дори Пеле и Марадона не са правили подобни обрати.Също вярвам в справедливостта.Много драчене имаше,но 4:0 беше СЪДИЙСКИ резултат.ТОЧКА!Реалния не беше повече от 2:0 и ако има съдба,то тя ще се реваншира на Барселона за грабежа от Мюнхен!Колко голям е Байерн?Айде да им бухнем 2 гола от засада,да стане 3:0 и да ги видя как ще устискат до края!Ще могат ли?Всъщност на Ноу Камп атмосферата е Ад и в този Ад господарят е Барселона....нека да припомня на същите мюнхенски футболисти,че точно там за едно полувреме губеха с 4:0 и от УЕФА влизаха да молят Барса да спре да ги унижава(поне злите езици говорят така,а фактите бяха до 45 мин. 4:0 за Барса).....Аз вярвам в Барса.Дори ще дам още по-смела прогноза - Барса ще изригне като вулкан и мача ще завърши 5:0!До 20 мин. ще е 2:0,а Байерн ще е и с човек по-малко.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 01 май 2013 20:01

мача наближава. Каквото и да стане довечера трябва да подкрепяме отбора. Шансовете са минимални, но както и други казаха няма невъзможни неща/
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 май 2013 20:01

ShooterMan написа:.Много драчене имаше,но 4:0 беше СЪДИЙСКИ резултат.ТОЧКА!Реалния не беше повече от 2:0 и ако има съдба,то тя ще се реваншира на Барселона за грабежа от Мюнхен!

Тя съдбата има още да ви се реваншира за грабежа срещу Челси от 2009, опитът за грабеж срещу Интер от 2010, грабежът срещу Арсенал и Реал от 2011 и т.н, много са, така че по-полека с реванширането, бая дългове имате да изплащате. :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 20:04

Не ми пука ако ще и със съдийска помощ да е, но да се класираме. Дано да се обърне палачинката и малко подкрепа да видим и ние, не само да ни режат. Нагледах се на нередовни голове във вратата на Барселона този сезон. А не се сещам за изгонен противник, въпреки бруталната на моменти игра на съперниците. Други отбори получиха не един и два червени картона, които бяха решаващи за изхода на двубоя. Дано поне късмета да е на 100 процента с нас тази вечер.
АЙДЕ БАРСАААА!!!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 01 май 2013 20:13

Знам че е рано, но да имате линкове за мача ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 май 2013 20:33

"Барселона" ще използва всички непозволени средства, за да продължи. Ясно е, че съдията ще им помага с каквото може, но имат насреща велик отбор, който ще ги победи отново.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 20:47

daniel875 написа:"Барселона" ще използва всички непозволени средства, за да продължи. Ясно е, че съдията ще им помага с каквото може, но имат насреща велик отбор, който ще ги победи отново.

То щото беше ясно и в предните мачове затова всеки от съперниците ни досега получи нередовен/ни гол/ове: Милан-1, ПСЖ-1, Байерн-3. Интересното е, че все при гостуванията на Барселона се случват тези неща.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 01 май 2013 20:47

Меси резерва WTF :o :o :o
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Барселона”