Middlesbrough написа:аз не съм правил тема тоя сезон , но не искам вс Малага да не съм на карък , някой домакински мач за по сигурно :Д
Айде бе Бро, нов сезон - нов късмет.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 15:53
Middlesbrough написа:аз не съм правил тема тоя сезон , но не искам вс Малага да не съм на карък , някой домакински мач за по сигурно :Д
Мнениеот Middlesbrough » 20 яну 2012 16:02
megan fox написа:Middlesbrough написа:аз не съм правил тема тоя сезон , но не искам вс Малага да не съм на карък , някой домакински мач за по сигурно :Д
Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 16:05
Middlesbrough написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:аз не съм правил тема тоя сезон , но не искам вс Малага да не съм на карък , някой домакински мач за по сигурно :Д
абе не искам да рискувам май :С :д , ако направа и земем да не бием , много ама много ще ме е яд :С
Мнениеот vanhio » 20 яну 2012 17:06
Мнениеот frostbite » 20 яну 2012 17:29
fcb_bg написа:Аз се чудя, ако направя ФЕН-тема на Képler Laveran Lima Ferreira по-известен като Пепе, дали ще ми я дилийтнат?
Мнениеот frostbite » 20 яну 2012 17:34
Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 22:57
frostbite написа:Middlesbrough написа:аз не съм правил тема тоя сезон , но не искам вс Малага да не съм на карък , някой домакински мач за по сигурно :Д
Най-близкия е с Реал Социедад. Ще трябва да почакаш 2 седмици.![]()
Мнениеот Madridist » 20 яну 2012 22:57
fcb_bg написа:Пинто и той е имал глупави отигравания. Това е лесно обяснимо - вратарите в отбора играят постоянно с топката. Пък Роналдо колко добър мач е направил, по-добре да не го обсъждаме, защото както посочи и Мегън - мачът се играе 90+ мин.
За Пепе не ми се говори, брат. Трябва да ме баннеш ако го направя. Стана вече така ,че да се замислям в кой мач е нямало селски изцепки. Поредният мач в който Реал трябваше да завърши в намален състав. Моу удавника в момента се е хванал за сламката 1-во място в Примера и 5т. аванс. Друг аргумент няма, а това е прословутият му втори сезон.
Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 23:04
Madridist написа:fcb_bg написа:Пинто и той е имал глупави отигравания. Това е лесно обяснимо - вратарите в отбора играят постоянно с топката. Пък Роналдо колко добър мач е направил, по-добре да не го обсъждаме, защото както посочи и Мегън - мачът се играе 90+ мин.
За Пепе не ми се говори, брат. Трябва да ме баннеш ако го направя. Стана вече така ,че да се замислям в кой мач е нямало селски изцепки. Поредният мач в който Реал трябваше да завърши в намален състав. Моу удавника в момента се е хванал за сламката 1-во място в Примера и 5т. аванс. Друг аргумент няма, а това е прословутият му втори сезон.
Роналдо в предишното Класико, с някои пропуски и отигравания в решителни моменти от мача за мен беше сред главните виновници за загубата. Но конкретно за Класикото в сряда - игра с желание и старание, един от малкото в състава на Реал Мадрид, който се опитваше да пресира футболистите на каталунците. Аз лично като фен на Реал нямам никакви претенции за играта му в мача. Но една птичка пролет не прави - футболът е колективен спорт. Един Игуаин, който наистина не го видях да рита топката или Йозил, който тичаше безцелно по терена като муха без глава.
Относно Пепе. Вчера се обадих на Мидълзбро по телефона да му честитя заслужената победа в дербито. Казах му,че въобще не ме е яд на загубата .Яд щеще да ме е, ако Реал Мадрид е имал ситуации, положения и не е успял да победи (примерно както беше с двубоя срещу Лион преди две години на осминафиналите, когато сигурно една седмица не спах заради малоумния начин по който отпаднахме). Докато в Класикото преди два дни, победи по-добрия отбор. Аз не съм от хората, тип "кон с капаци", които да кажат на черното-бяло. Барселона спечели заслужено , не случайно този състав е настоящ европейски и световен шампион и доминира на клубно и национално ниво. Единственото нещо, заради което съм се чувствал наистина зле вчера меко казано малоумната и идиотска проява на Пепе. Пълна диващина. Доволен съм от реакцията на клуба, мисля, че е напълно адекватна. Аз лично, ако бях на мястото на Перес бих му сложил и някоя солена глоба от порядъка на 100-200 хиляди евро, а парите впоследствие бих ги използвал за благотворителна цел.
Мнениеот AMG » 21 яну 2012 11:21
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта