Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Мнениеот realist » 19 яну 2012 15:25

По принцип бях решил да прекратя спора за симулациите на Барса и в частност Меси, но тъй като гледам продължават мнения по въпроса, а и лични нападки, не е възпитано да не отговоря:
EthanHuntt на 19 Яну 2012 12:34

па като си играл футбол поне не си ли разбрал, че нарушенията се отсъждат не според това дали има причинена болка или не ... колко нелепа логика
А примера м/у "аз съм играл футбол и знам" и мачове от нивото на барса и реал ... велик бисерджия си..
Кажи си като пич - аз не харесвам Меси и за това всичките ми коментари са толкова субективни, лишени от всякаква логика и смисъл.
Меси последните 3 години е определян за най-добър футболист на планетата, ама какво ти разбират хората от футбол, обясни им ти, та всички да сме наясно...

1.Никъде не съм казал, че нарушение има само ако на играча е причинена болка. Не знам дори как ти хрумна такова безумие. Това, което твърдя е, че не при всяко нарушение Меси изпитва болка, а се превива така, все едно са му отрязяли крака. Разбира се, прави го не за удоволствие, а за да изглежда нарушението грубо и извършителя да получи картон. И не рядко успява.
2.Това, че съм играл футбол ми помага да преценя при едно влизане има ли опасност за травма и какво изпитва потърпевшия. Тук няма значение дали си играл в Лесничево, Долно Камарци или в Реал и Барса. Краката на всеки човек са си крака, независимо дали е Меси или Црънчев. Или може би на Меси краченцата са по-чувствителни от нормалното?
3.Никога, в никое твърдение не съм отричал футболните качества на Меси, напротив, в не едно мнение във вашия форум съм признавал, че е изключителен футболист. Критиките ми към него са по отношение любовта му към преиграването. Ясно е, че го прави в интерес на отбора и най-вече собствен интерес (защото защитник с картон влиза доста по-плахо), но някак прекалено се набива на очи и не му прави чест. Просто не е спортсменско.

Специално за РЕАЛиста от Ливърпул.
http://www.youtube.com/watch?v=OcgaDpevZiM

Меси, ако е женчо и леке, означава, че ти си гледал само мача на Барса с Л'Оспиталет (Меси не игра тогава- за твоя информация). Но твоя воля, мислите са си твои.
А за паданията на Суарес (много го харесвам, но товя няма нищо общо) може да се напише книга. Нищо лично лъм Пуул (фен съм им от доста време, но играта им е някак архаична и безидейна).

1.Никъде не съм твърдял, че всяко превиване на Меси е симулация. Такова клипче може да се направи за всеки футболист. Сигурен съм, че някой някъде е направил и клип с преиграванията на Меси, но нямам нито времето, нито желанието да търся. Всеки който гледа мачове на Барса ще разбере за какво говоря.
2.В предишно мое мнение казах, че на такива циркаджийски номера са способни само латиноси (айде да не е само, но предимно), а Суарез е точно такъв.
3.Какво общо има формата на Ливърпул с това, за което говоря. Да съм казал някъде, че Ливърпул е по-добър отбор от Барса? Ливърпул играе трагично, но това няма нищо общо с темата.
4.Ако с изписването на ника ми като РЕАЛист намекваш, че все пак съм фен на Реал, искам да те осведомя, че корена на думата реалист не е Реал :)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 19 яну 2012 15:49

AntrAcsA на 19 Яну 2012 14:18

РЕАЛиста е хейтър, гледа един мач на Барса и дошъл тук с голямата секира да обижда и реже наред . Хем сам признава че не следи Испанското а пък раздава крайни оценки с който знае ,че тук едва ли някой е съгласен но въпреки всичко продължава, на това се казва трол .

От уважение ще отговоря и на теб:
1.Ако ме познаваше щеше да знаеш, че "хейтър" е последното определение, което би се отнасяло за мен.
2.Гледам предимно дербитата с Реал, мачовете в ШЛ и някое и друго мачле в ПД. На базата на тези мачове са заключенията ми. Мисля, че именно в такива мачове проличава същността на един отбор, а не в мачове, в които бие с по 6:0.
3.Причината да продължавам толкова време да поддържам тезата си е, че исках да видя дали ще се появи поне един фен, не повече, който да признае поне нещо от сорта на "Да, Меси често преиграва и изкарва картони на противниците, но това е част от играта и него прави по-малко велик футболист". Поне това. Но не. Вие и феновете на Юнайтед сте единствените (от феновете на големите отбори, разбира се), които никога не признавате нищо негативно за отбора си. Никога! От десет кладенци вода ще донесете, но няма да признаете дори очевидното.
4.Портрета е много хубав, но съм с коса (все още:)).

Сега вече наистина ви напускам, защото имам по-важна работа от това да споря с радиоточката. Надявам се да не плачете много за мен :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 яну 2012 16:13

Middlesbrough написа:

:mrgreen:

Поредната победа на Барселона на „Сантяго Бернабеу” направи така, че за първи път от 1933 година балансът между двата гранда да е равен.

Реал Мадрид имаше предимство в статистиката, но след идването на Пеп Гуардиола нещата са преобърнаха и вчерашният успех изравни резултата – по 86 победи при 45 равенства за 110 години.

Гуардиола продължава да се радва на невероятна статистика, като в 13 сблъсъка с големия съперник има само едно поражение и е спечелил 9 от тези двубои и по победи изравни големия Йохан Кройф. В тези мачове лидер по победи остава Мигел Муньос с 16 триумфа.

Освен това вече в 7 поредни мача Барса е без загуба в Мадрид, като е първият отбор направил нещо подобно. Тимът от „Камп Ноу” вече има 23 победи в столицата, като за последно падна на „Бернабеу” с 1:4 през май 2008 година.

Следващият двубой обаче завърши 6:2 (2 май 2009), след което последваха още 4 победи в други 6 срещи. Реал успя да докопа две равенства – 1:1 в първенството от миналия сезон и 2:2 за Суперкупата на Испания преди началото на кампанията.

Офтопик:
gol.bg

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 19 яну 2012 16:32

Ех че съм много добър бе хора .. преди 2 дена написах че мача ще завърши 2;1 в полза на Барселона и познах трябваше да пусна Еврофутбол :oops:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 19 яну 2012 16:32

Просто вътрешно си знаех че толкоз ще завършат !! САМО БАРСА :!:

ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 18:38

Middlesbrough написа:

Хехе, това цепи мрака! :)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 18:39

Middlesbrough написа:[rimg]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/400379_353021244726957_100000572527263_1353449_540853293_n.jpg[/rimg]

Toва се изкушавам да си го сложа на десктопа ;) :twisted:
Само, че който го е правил е объркал, защото Жозе има само 1 победа! Мечтае за втора, ама нейсе! :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 18:44

tevez написа:Честита победа на феновете на Барса.
Напълно заслужена.

Феновете към Специалния: Моуриньо, върви си!

Привържениците на Реал Мадрид се изказаха остро по адрес на старши треньорa на „белите“ Жозе Моурино след загубата на Кралския клуб от Барселона с 1:2 в първия мача от четвъртфиналите за Купата на Краля, като заявиха, че той е главният виновник за всичко и се обърнаха към него с апел: „Моуриньо, върви си!“

Разочарованите фенове обявиха, че не Барселона е по-добрият отбор, а Реал показва липса на отношение към тези мачове и най-вече страх.

Чудих се колко време ще го търпят "Специалния" преди Бернабеу да изреве, че иска да се маха от отбора им! Няма значение, че останалите отбори са прегазвани с 4-5-6 гола, важните мачове са КЛАСИКО и такава страхлива стратегия и такъв вял и плах Реал нямаше да бъде търпян дълго! Феновете на Бернабеу не са свикнали отбора им да бъде боксова круша, още по-малко пък за Барса! Така че дори и Жозе да спечели титлата от Бернабеу ще му кажат да си я завре отзад, защото няма стойност при толкова загуби от Барселона! Каквото стана със Шустер и Капело това го чака и Моуроньо, дори и да спечели титлата - ще му покажат вратата!

Върни се в “Барселона”