EthanHuntt на 19 Яну 2012 12:34
па като си играл футбол поне не си ли разбрал, че нарушенията се отсъждат не според това дали има причинена болка или не ... колко нелепа логика
А примера м/у "аз съм играл футбол и знам" и мачове от нивото на барса и реал ... велик бисерджия си..
Кажи си като пич - аз не харесвам Меси и за това всичките ми коментари са толкова субективни, лишени от всякаква логика и смисъл.
Меси последните 3 години е определян за най-добър футболист на планетата, ама какво ти разбират хората от футбол, обясни им ти, та всички да сме наясно...
1.Никъде не съм казал, че нарушение има само ако на играча е причинена болка. Не знам дори как ти хрумна такова безумие. Това, което твърдя е, че не при всяко нарушение Меси изпитва болка, а се превива така, все едно са му отрязяли крака. Разбира се, прави го не за удоволствие, а за да изглежда нарушението грубо и извършителя да получи картон. И не рядко успява.
2.Това, че съм играл футбол ми помага да преценя при едно влизане има ли опасност за травма и какво изпитва потърпевшия. Тук няма значение дали си играл в Лесничево, Долно Камарци или в Реал и Барса. Краката на всеки човек са си крака, независимо дали е Меси или Црънчев. Или може би на Меси краченцата са по-чувствителни от нормалното?
3.Никога, в никое твърдение не съм отричал футболните качества на Меси, напротив, в не едно мнение във вашия форум съм признавал, че е изключителен футболист. Критиките ми към него са по отношение любовта му към преиграването. Ясно е, че го прави в интерес на отбора и най-вече собствен интерес (защото защитник с картон влиза доста по-плахо), но някак прекалено се набива на очи и не му прави чест. Просто не е спортсменско.
Специално за РЕАЛиста от Ливърпул.
http://www.youtube.com/watch?v=OcgaDpevZiM
Меси, ако е женчо и леке, означава, че ти си гледал само мача на Барса с Л'Оспиталет (Меси не игра тогава- за твоя информация). Но твоя воля, мислите са си твои.
А за паданията на Суарес (много го харесвам, но товя няма нищо общо) може да се напише книга. Нищо лично лъм Пуул (фен съм им от доста време, но играта им е някак архаична и безидейна).
1.Никъде не съм твърдял, че всяко превиване на Меси е симулация. Такова клипче може да се направи за всеки футболист. Сигурен съм, че някой някъде е направил и клип с преиграванията на Меси, но нямам нито времето, нито желанието да търся. Всеки който гледа мачове на Барса ще разбере за какво говоря.
2.В предишно мое мнение казах, че на такива циркаджийски номера са способни само латиноси (айде да не е само, но предимно), а Суарез е точно такъв.
3.Какво общо има формата на Ливърпул с това, за което говоря. Да съм казал някъде, че Ливърпул е по-добър отбор от Барса? Ливърпул играе трагично, но това няма нищо общо с темата.
4.Ако с изписването на ника ми като РЕАЛист намекваш, че все пак съм фен на Реал, искам да те осведомя, че корена на думата реалист не е Реал