Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:30

iliev72 написа:Кой е Пребен Елкер :)

Нападател, и какво? Не част от любимия ми отбор, не съм длъжен да знам за него.

Какво лошо има в чернобелите герои? Виж, че даже им знаеш имената.
Последна промяна от sapio0o на 07 сеп 2017 11:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:30

sapio0o написа:
chakalat написа:Може би ти изнася да забравяш бързо, но не беше толкова отдавна когато Реал изглеждаше смехотворно на Анфийлд.

Нормално, първи гол след нарушение, втори след несъществуваща дузпа. :o При 3:0 общ резултат иди играй ти. Нещата си дойдаха на мястото няколко години по-късно. Само може да благодариш на Реал, че ви остави при 3:0 на Анфийлд заради предстоящото класико и не си даде никакъв зор на Бернабеу след първия гол.

chakalat написа:Нагли ????????????? Ние сме 5 кратен Европейски шампион !

Това не ви дава под да обиждате, нали? Какво като сте 5-кратен европейски шампион, да не сте безсмъртни? Да не сте нещо повече от останалите? :)

chakalat написа:Вие започнахте лудостите със 100 милионните трансфери сега се оплаквате от тях. Ако не можеш да играеш една игра не я започваш.

Кои сме тези ''ние'', мрънкало? Защо не мога да разбера слагаш Реал и Барселона под общ знаменател? Къде видя Реал да се оплаква или да губи ''игра''? Мислиш ли, че ако ние искахме Коутиньо нямаше да си го вземем? Мисля, че сме пазарували достатъчно от вас, за да ти е ясно, че нямате думата. Коутиньо е ниска топка и няма място в този състав.

Оправданието е като задника всеки си го има. Точно пък някой от Реал да се оплаква от съдий... моля ти се не ме разсмивай. Лесно се забравя но 4-ката беше минимума с който можеше да си тръгнете тогава.

Да обижадам ? В грешка си. Цяло лято четох с кой номер ще играе Коутиньо в Барса. Цяло лято чета постове все едно Ливърпул е Фантастико - идваш купуваш каквото искаш и си отивах. Много пъти казах че подобно отношение не е много правилно и че ще дойде време когато ще го припомня.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:33

Съдии*, чакал. Съдии. С Илиев нямате изречение без правописна грешка.

Айде всеки по форумите си, а? :) Досега не ми се е налагало да пиша тук освен при честитка за някоя купа. Достатъчно спам стана. Друг път не пишете по адрес на Реал и ви обещавам, че няма да ме видите при вас.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 сеп 2017 11:36

sapio0o написа:
iliev72 написа:Кой е Пребен Елкер :)

Нападател, и какво? Не част от любимия ми отбор, не съм длъжен да знам за него.

Какво лошо има в чернобелите герои? Виж, че даже им знаеш имената.

До тук ! Няма какво да си говоря с ограничени хора ! Сбогом ! Ако обичаш да се въздържаш да ме цитираш и коментираш и аз ще постъпя по същият начин ! Лек ден ! И може да си сигурен , че няма да стъпя в смешният подфорум , ако не решите да коментирате футболист на Ливърпул ! Моя съвет е да постъпиш по същият начин ! Не обичам и не гледам балет с латиноси !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:37

sapio0o написа:[offtopic]
chakalat написа:Не ви прави чест да давате акъл кой как да се държи. И Реал 30 години гледаха финалите за КЕШ по тв но това не ги е направило по-малък клуб. Нищо не пречи в следващите 30 години пак да ги гледат по тв. Футбола е въртележка и би трябвало да знаеш това.
[/offtopic]

[offtopic]Aз веднъж не съм дошъл да говоря лошо против Ливърпул преди да те видя теб или Свиленов да тровиш по адрес на моя клуб. Нека си имаме уважението.

Реал не е гледал 30 години финали на КЕШ, нещо се бъркаш. Имало е дълги паузи, но не и от по 30 години.[/offtopic]

[offtopic]Ти не познаваш историята на собствения си отбор .... Колко години има между 66 и 98-ма година ? Колко КЕШ-а сте взели в този период ? Един загубен финал за този период мислех че го знаеш....
Хиляди пъти съм го казвал дори на теб в нашия форум - във форума на Ливърпул има един отбор и ако не ти харесва недей да ходиш там. Постовете ми във форума на Реал са нула и нула ще останат. Ако те изненадва че феновете на другите отбори плюят твоя значи си единствения изненадан на света ![/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:40

sapio0o написа:Съдии*, чакал. Съдии. С Илиев нямате изречение без правописна грешка.

Айде всеки по форумите си, а? :) Досега не ми се е налагало да пиша тук освен при честитка за някоя купа. Достатъчно спам стана. Друг път не пишете по адрес на Реал и ви обещавам, че няма да ме видите при вас.

Изобщо не ми пука не съм на урок по Български правопис. Не ме карай да вадя твой правописни грешки защото със сигурност имаш(Хайде- Айде). Аз ти обещавам че няма да пиша по адрес на Реал във форума на Реал, във форума на Ливърпул не. Ако не ти харесва не ходи там както аз не ходя в този на Реал.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:41

[offtopic]
chakalat написа:Ти не познаваш историята на собствения си отбор .... Колко години има между 66 и 98-ма година ? Колко КЕШ-а сте взели в този период ? Един загубен финал за този период мислех че го знаеш....
Хиляди пъти съм го казвал дори на теб в нашия форум - във форума на Ливърпул има един отбор и ако не ти харесва недей да ходиш там. Постовете ми във форума на Реал са нула и нула ще останат. Ако те изненадва че феновете на другите отбори плюят твоя значи си единствения изненадан на света

И Реал 30 години гледаха финалите за КЕШ по тв но това не ги е направило по-малък клуб.

Поправи ме, но ти каза, че сме гледали 30 ''финала'' по телевизията. Колко години има между 66-та и 81-ва? Научи се да смяташ, мамка му. Още излишен спам се натрупва.

Единствено във форума на Ливърпул съм виждал да се говори против моя отбор. Посещавам всички форуми, затова го знам. :) Няма как да ви остана длъжен, сещаш се.[/offtopic]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 07 сеп 2017 12:25

kingofpop написа:е Iliev май не е фен на Пул даже, нали го ебават, че е некакъв под прикритие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

верно е малоумен, все 1 очаква Роналдиньо да каже, че Коу ще играе с нежелание :lol: :lol: :lol: :lol:

Дано за цял сезон това да ти е най-голямата радост и утеха- с какво желание ще играе Коутиньо. Последният няма влиянието на Суарез по никакъв начин, така че ако се прави на ощипана девойка, виждам как хер Клоп бързичко ще му посочи пейката или втория отбор, както го направи със Сако, чиято заплата не е много по-малка от тази на Коутиньо. А в сезон със световно не виждам как ще бойкотира отбора, по-вероятно да се опита да изоре терена, както и Суарез го направи, но далеч няма да е същият ефектът, тъй като са на светлинни години като качества. Дано си направи сезона на живота и като толкова го искате да давате 150-200 милиона другото лято, за да няма никакви сърдити, ама и ти, и аз знаем, че такава финансова мощ в момента и при този президент нямате и ще си го гледаш само как ''бойкотира'' Ливърпул, дано ти донесе радост на душицата.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 13:38

sapio0o написа:[offtopic]
chakalat написа:Ти не познаваш историята на собствения си отбор .... Колко години има между 66 и 98-ма година ? Колко КЕШ-а сте взели в този период ? Един загубен финал за този период мислех че го знаеш....
Хиляди пъти съм го казвал дори на теб в нашия форум - във форума на Ливърпул има един отбор и ако не ти харесва недей да ходиш там. Постовете ми във форума на Реал са нула и нула ще останат. Ако те изненадва че феновете на другите отбори плюят твоя значи си единствения изненадан на света

И Реал 30 години гледаха финалите за КЕШ по тв но това не ги е направило по-малък клуб.

Поправи ме, но ти каза, че сме гледали 30 ''финала'' по телевизията. Колко години има между 66-та и 81-ва? Научи се да смяташ, мамка му. Още излишен спам се натрупва.

Единствено във форума на Ливърпул съм виждал да се говори против моя отбор. Посещавам всички форуми, затова го знам. :) Няма как да ви остана длъжен, сещаш се.[/offtopic]

Щом те топли това че за 32 години сте играли на 1 финал и сте го загубили радвам се за теб.

Ако не ти харесва мнението на другите в другите форуми не ходи там. Не ме карай да ровя и да ти цитирам мненията с които обиждаш и фенове и клуба в техния форум. Каквото повикало - такова се обадило. Стой си в празния форум на Реал и никои няма да ти обижда клуба.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 07 сеп 2017 13:49

Не мога да разбера от къде започнаха тези словесни войни. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Барселона”