Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 00:45

chakalat написа:Въпрос на време беше Английските отбори да се върнат на върха, все още не са но това трансферно лято беше началото(тъй поне мисля ). На Барса и Реал ще им се наложи или да не поглеждат повече за футболисти към Англия или да имат 200-та милионнна готовност :o

Чакай малко, ботушарите не купуват ли от Испания? Масово успехите на Челси на острова се дължат на испанци. Целия им отбор е от испанци. На Ман Ю половината отбор е от Ла Лига. Вие нямате един англичанин в състава си. :roll: Най-големите звезди на Сити бяха привлечени от Ла Лига, Арсенал също е пазарувал доста оттам през годините.

За какво трансферно лято говориш? Салах ли ти е бомбата? Или Бакайоко? Стига, много бързаш за ''връщане'' на върха. Ман Ю има някакъв шанс да пробие към полуфиналите още този сезон, но другите ми се виждат ниска топка. Челси и Тотнъм са до групите по всяка вероятност, Сити най-много да затруднят някого на 1/4 и дотам. :roll: Вие зависите от Клоп и бягане по терена, но това в дългосрочен план не може да донесе добри резултати и ти го знаеш.

Според мен сте твърде нагли с Илиев и Свиленов за фенове на клуб, който няма титла от 30 години. Аз ако не си бях виждал отбора шампион нямаше да си позволя една лоша дума да обеля по чужд адрес. Дори сега когато сме носители на 3 от последните 4 издания на Шампионска лига имам навика да подхождам с нужната скромност преди всеки мач на моите любимци. Не подценявам никого. Взимай пример. Взимайте пример всички почитатели на Ливърпул, защото наистина съм останал с впечатлението, че сте с най-голямо самочувствие измежду фенове в България на английски отбор. Постоянно посещавам вашия форум и такива закани другаде не съм видял. Вас ако ви слуша човек ще си каже, че сте наложили ебати доминацията, а то нищо подобно. :o
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 сеп 2017 10:44

[offtopic]Не съм бил вижда отбора си шампион :lol: :lol: :lol: това че ти гледаш футбол от 5г и си gloryhunter-че не значи , че другати са такива.Когато сам гледал Кевин Кийгън и Кени Далглиш ти си бил влажен поглед в очите на баща ти ![/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:08

Гледал си Кевин Кийгън, така ли? През 70-те? :) Виж, нас няма ни излъжеш, но лъжеш себе си.

Сериозно, пет пари не давам за Ливърпул, но не ти отива да се правиш на интересен по адрес на клубове, които са в пъти по-напред с материала във всяко отношение. Поне да беше само ти, а то чакалища, свиленовци.. Просто няма по-нагли фенове от тези на Ливърпул в България. Аз на ваше място бих бил по-нисък от тревата, съвсем честно. Гледайте си паницата, хич не ви е розово положението, за да се шегувате с други. Та аз при всички дрязги по оста Реал-Барселона не съм си позволил един път да дойда тук, за да ги жегна, той нашият фен на английски клуб и пак нагъл. :shock:

Между другото нямаш изречение без правописна грешка.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:15

sapio0o написа:Чакай малко, ботушарите не купуват ли от Испания? Масово успехите на Челси на острова се дължат на испанци. Целия им отбор е от испанци. На Ман Ю половината отбор е от Ла Лига. Вие нямате един англичанин в състава си. :roll: Най-големите звезди на Сити бяха привлечени от Ла Лига, Арсенал също е пазарувал доста оттам през годините.

[offtopic]Купуват от всякъде ама не мрънкат. Разликата между това как Английските отбори си правят трансферите и това как мангалите ги правят е огромна. 3-то лято чета за Барса и Коутиньо....Вие започнахте лудостите със 100 милионните трансфери сега се оплаквате от тях. Ако не можеш да играеш една игра не я започваш.
Посочи ми един футболист отказал да тренира за да иде в Англия. Посочи ми един който е подал молба за трансфер в конкретен отбор. Докато обратните примери са много(почти всеки трансфер).[/offtopic]
sapio0o написа:За какво трансферно лято говориш? Салах ли ти е бомбата? Или Бакайоко? Стига, много бързаш за ''връщане'' на върха. Ман Ю има някакъв шанс да пробие към полуфиналите още този сезон, но другите ми се виждат ниска топка. Челси и Тотнъм са до групите по всяка вероятност, Сити най-много да затруднят някого на 1/4 и дотам. :roll: Вие зависите от Клоп и бягане по терена, но това в дългосрочен план не може да донесе добри резултати и ти го знаеш.

[offtopic]Английските отбори си запазиха съставите и доколкото можаха ги подобриха. Кой каквото му трябваше го взе, но никой не отслабна(говоря в общ план, в Арсенал едва ли смятат така). Ти мислиш ли, че Барса и Реал ще са същите отбори без Меси и Роналдо ? Нали осъзнаваш че и 2-мата са 30+ и, че края им се вижда. Това трансферно лято не Барса и Реал направиха топ трансферите, направи ги ПСЖ и след тях Английските отбори. И забележи, че казах че това лято е началото и че Английските отбори все още са назад. Факт е все пак, че Барса бяха отрязани почти навсякъде където се пробваха и опряха до Паулиньо...Факт и че Английските отбори не бяха отрязани никъде, поне не и както Барса. Кой до къде ще стигне ще покаже времето. При последната Европейска титла на Ливърпул изобщо не съм и мечтал че ще стигнем до финал. Може би ти изнася да забравяш бързо, но не беше толкова отдавна когато Реал изглеждаше смехотворно на Анфийлд. Не подценявай Английските отбори защото имат възможностите да те изненадат.[/offtopic]
sapio0o написа:Според мен сте твърде нагли с Илиев и Свиленов за фенове на клуб, който няма титла от 30 години. Аз ако не си бях виждал отбора шампион нямаше да си позволя една лоша дума да обеля по чужд адрес. Дори сега когато сме носители на 3 от последните 4 издания на Шампионска лига имам навика да подхождам с нужната скромност преди всеки мач на моите любимци. Не подценявам никого. Взимай пример. Взимайте пример всички почитатели на Ливърпул, защото наистина съм останал с впечатлението, че сте с най-голямо самочувствие измежду фенове в България на английски отбор. Постоянно посещавам вашия форум и такива закани другаде не съм видял. Вас ако ви слуша човек ще си каже, че сте наложили ебати доминацията, а то нищо подобно.

[offtopic]Нагли ????????????? Ние сме 5 кратен Европейски шампион ! Аз отбора съм го виждал да става шампион и то във времена когато футбола беше спорт а не сметка колко екипа ще се продадат, без араби и олигарси и тнт. kingofpop беше така "любезен" да попита в нашия форум кой ще взимаме за заместник на Коутиьо, кой е нагъл според теб ? Във вашите форуми се броите на пръстите на едната ми ръка, и понеже няма с кого да споделите адските си убеждения висите в нашия форум. И Реал 30 години ги нямаше на картата и лежаха на стара слава, но нещата се обърнаха, Барса само имаха претенции че са нещо голямо но Евро успехите им са в последните 20 години.
Начина да градиш отбор е ясен, запазваш и надграждаш. Сефте от много, много години Ливърпул го направи. Това не е процес за 1-2 години но е важно да го стартираш.
Вече ти го казах - Барса разбраха че номерата им не минават, че има и други които дори са достатъчно силни дори да взимат от тях без да ги питат ще го разберете и вие. Предполагам си наясно че ако не бяха ПСЖ Мбапе вероятно вече щеше да е при вас. В момента все още имате най-силния отбор в Европа, но скоро ще трябват промени и при вас и изобщо няма гаранция че следващите Роналдо и Меси ще са в Испания.
Това че сме фенове на отбор който няма титла от много време ми е писнало да го чета. По-добре фен на такъв отбор отколкото на отбор чиято политика е базирана на всичко друго но не и на футбола. Въпреки липсата на титли от 30 години фенската маса на Ливърпул е огрома, дори в този форум феновете на Ливърпул са в пъти повече отколкото на циганетата( и двата отбора). Много си нагъл ти ако смяташ че Испанците са с нещо повече над Англичаните. Още по нагъл си че имаш повече постове във форума на Ливърпул отколкото във вашия адски форум. Очевидно хората които споделят вижданията ти и пристрастията ти не са толкова много.[/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:18

chakalat написа:Още по нагъл си че имаш повече постове във форума на Ливърпул отколкото във вашия адски форум.[/offtopic]

[offtopic]Проверил ли си как стоят нещата във форума на Реал или ей така, по инерция? :)[/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:19

sapio0o написа:Гледал си Кевин Кийгън, така ли? През 70-те? :) Виж, нас няма ни излъжеш, но лъжеш себе си.

Сериозно, пет пари не давам за Ливърпул, но не ти отива да се правиш на интересен по адрес на клубове, които са в пъти по-напред с материала във всяко отношение. Поне да беше само ти, а то чакалища, свиленовци.. Просто няма по-нагли фенове от тези на Ливърпул в България. Аз на ваше място бих бил по-нисък от тревата, съвсем честно. Гледайте си паницата, хич не ви е розово положението, за да се шегувате с други. Та аз при всички дрязги по оста Реал-Барселона не съм си позволил един път да дойда тук, за да ги жегна, той нашият фен на английски клуб и пак нагъл. :shock:

Като не даваш пет пари за Ливърпул чий го търсиш там всеки ден ?
Ти не си гледаш твоята паница, никога не си я гледал. Дори в момента спамиш на място на което нямаш работа. На мен това са ми първите постове извън форума на Ливърпул и то защото го обещах на kingofpop в нашия форум след като се провалят с Коутиньо.
Аз поне имам причина да съм тук а твоята каква е ?

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:21

chakalat написа:Може би ти изнася да забравяш бързо, но не беше толкова отдавна когато Реал изглеждаше смехотворно на Анфийлд.

Нормално, първи гол след нарушение, втори след несъществуваща дузпа. :o При 3:0 общ резултат иди играй ти. Нещата си дойдаха на мястото няколко години по-късно. Само може да благодариш на Реал, че ви остави при 3:0 на Анфийлд заради предстоящото класико и не си даде никакъв зор на Бернабеу след първия гол.

chakalat написа:Нагли ????????????? Ние сме 5 кратен Европейски шампион !

Това не ви дава под да обиждате, нали? Какво като сте 5-кратен европейски шампион, да не сте безсмъртни? Да не сте нещо повече от останалите? :)

chakalat написа:Вие започнахте лудостите със 100 милионните трансфери сега се оплаквате от тях. Ако не можеш да играеш една игра не я започваш.

Кои сме тези ''ние'', мрънкало? Защо не мога да разбера слагаш Реал и Барселона под общ знаменател? Къде видя Реал да се оплаква или да губи ''игра''? Мислиш ли, че ако ние искахме Коутиньо нямаше да си го вземем? Мисля, че сме пазарували достатъчно от вас, за да ти е ясно, че нямате думата. Коутиньо е ниска топка и няма място в този състав.
Последна промяна от sapio0o на 07 сеп 2017 11:26, променено общо 1 път.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 сеп 2017 11:26

sapio0o написа:
chakalat написа:Още по нагъл си че имаш повече постове във форума на Ливърпул отколкото във вашия адски форум.[/offtopic]

[offtopic]Проверил ли си как стоят нещата във форума на Реал или ей така, по инерция? :)[/offtopic]

[offtopic]Прегледах 10-на от последните страници и не видях някой от форума на Ливърпул. Още по малко пък някой който да плюе Реал във вашия форум. Вие го правите ежедневно а мнението ти за "ниската трева" е още едно доказателство колко не уважавате другите отбори. Не уважавате 5 кратен Европейски шампион, казвах ви го и пак ще го кажа - поведението на Испанците е заразно се прехвърля върху феновете. Не ви прави чест да давате акъл кой как да се държи. И Реал 30 години гледаха финалите за КЕШ по тв но това не ги е направило по-малък клуб. Нищо не пречи в следващите 30 години пак да ги гледат по тв. Футбола е въртележка и би трябвало да знаеш това.[/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 сеп 2017 11:27

[offtopic]
chakalat написа:Не ви прави чест да давате акъл кой как да се държи. И Реал 30 години гледаха финалите за КЕШ по тв но това не ги е направило по-малък клуб. Нищо не пречи в следващите 30 години пак да ги гледат по тв. Футбола е въртележка и би трябвало да знаеш това.
[/offtopic]

[offtopic]Aз веднъж не съм дошъл да говоря лошо против Ливърпул преди да те видя теб или Свиленов да тровиш по адрес на моя клуб. Нека си имаме уважението.

Реал не е гледал 30 години финали на КЕШ, нещо се бъркаш. Имало е дълги паузи, но не и от по 30 години.[/offtopic]
Последна промяна от sapio0o на 07 сеп 2017 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 сеп 2017 11:29

sapio0o написа:Гледал си Кевин Кийгън, така ли? През 70-те? :) Виж, нас няма ни излъжеш, но лъжеш себе си.
Сериозно, пет пари не давам за Ливърпул, но не ти отива да се правиш на интересен по адрес на клубове, които са в пъти по-напред с материала във всяко отношение. Поне да беше само ти, а то чакалища, свиленовци.. Просто няма по-нагли фенове от тези на Ливърпул в България. Аз на ваше място бих бил по-нисък от тревата, съвсем сериозно. Гледайте си паницата, хич не ви е розово положението, за да се шегувате с други.

:lol: Да гледал съм ! Докато баща ти е гледал само БНТ 1,2 аз съм гледал още 2 сръбки канала и един румънски.
За разлика от теб на мен не ми я трябвало да се ровя youtube за да гледам чернобели герои като Ди Стефано !
Аз съм ги гледал Кени и Кевин на София 81 ! Цветно ! И да те светна , че първият ми албум с стикера на Figurini Panini e от Euro84 , а първите ми лепенки са от Испания 82.Ти едва ли помниш Паоло Роси , Фалкао , Зико , Сократес , Дзоф , Джентиле , Бониек , Кемпес и още много за които ти са си чувал и си гледал клипчета в youtube ! А аз съм ги гледал :)
И една задачка :) Имаш цял ден ;) Кой е Пребен Елкер :) Мисля , че си говорим за футбол ?! Това да не е подфорума за чистота на българският език ?! Май не !!! Но щом това те вълнува не го кометирай с мен ! Аз не съм българист и нямам претенции да съм такъв , но явно ти си :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от iliev72 на 07 сеп 2017 11:32, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Барселона”