FT 2-2 Атлетик Билбао - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Барселона 06.11.2011г. 21:00 часа

Мнениеот smoothc » 06 ное 2011 23:24

hajitsu написа:
AMG написа:Това се очакваше. Трудно се гостува на Сан Мамес, а и 2 точки нищо не са. Атлетик са супер шматки, никаква организация, никакво разбирателство между играчите на терена. Страшен Сеск и Иниеста. Това е от мен. Лека. :)

3 точки... ;)

Hala Bielsa,Hala San Mames-Real Madrid (+Tres) :P

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 ное 2011 23:51

Получи се хубав мач предвид условията които пречеха и на 2та отбора. Атлетик вече не играят ония футбол с дългата топка напред към Йоренте и каквото стане, малшанса беше че второто полувреме Барса нападаха в по-наводнената половина. Последните 2 гола бяха много нелепи, осебено този на Билбао, ако Масчерано си беше изчистил в тъч нямаше да се стигне до корнера и оттам до гола. Реал са на 3т но има много мачове и ще се губят още точки. Сега нека минат тъпите мачове на националните и дано няма контузии защото се задава много важна част от сезона класикото, клубното...
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 ное 2011 04:51

Това,което се случва този сезон,тези така наречени "провали" са нещо много логично.Просто миналия сезон Барса достигна своеобразен връх във футболната игра като цяло ако щете,а такава форма в съвременния футбол няма как да се поддържа в продължение на 2 сезона
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2011 12:53

AMG написа:
hajitsu написа:
AMG написа:Това се очакваше. Трудно се гостува на Сан Мамес, а и 2 точки нищо не са. Атлетик са супер шматки, никаква организация, никакво разбирателство между играчите на терена. Страшен Сеск и Иниеста. Това е от мен. Лека. :)

3 точки... ;)

Ти май не си в час? Барса взеха 1/3.

Относно терена: Терена е един и същ и за двата отбора, ако ще и 57ми век да сме, няма какво да се направи по въпроса.

Относно терена - ако играят Барселона - Уигън при такива отвратителни условия, изобщо няма да съм сигурен в 1-цата. Доста плоско твърдение е , че теренът е еднакъв за всички. Ако наистина си гледал мача, значи знаеш, че подаванията в предни позиции си бяха много добри и точни, играчите се движеха много добре, но при почти всеки пас топката спираше в някоя локва, а тоя в синьо-червено оставаше по-напред от нея. Наложи се нетипично за тях да я вдигат от земята при пас, което отнема допълнително време и нещата не се получиха. Там е силата на Барселона - в пасовете по земя, защото топката не изисква допълнителна обработка и стига по-бързо до съответния играч. Но при тези условия, това предимство губи смисъл. Егати терена - при замаха с крак, първо риташ вода и после топка. Гуардиола според мен трябваше да вкара по-рано Вия и Алкантара - 2-ма играчи с много точен шут извън пеналта и да гърмят оттам. При нормален терен, Атлетико заминаваха на 3+ разлика, но при тоя порой съм доволен от резултата и играта на момчетата, още повече, че 2-то нападаха в по-наводнената част от терена.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: FT 2-2 Атлетик Билбао - Барселона

Мнениеот megan fox » 07 ное 2011 16:25

Вече ми се успокоиха бесовете и мисля, че мога да напише мнение, без да си изпрося бан...

Че терена бе тежък в това спор няма, има първенства, където реферите биха прекъснали мача, НО ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ОПРАВДАНИЕ!!! Терена бе един и същ и за двата отбора!

Това, което не ми дава мира е: какви ги върши Гуардиола по дяволите? Какъв беше този идиотски състав, който пусна Пеп снощи?! Трагедиано нападател? WTF? :o :o :shock: :shock: От един куп нападатели дето има в отбора Гуардиола пусна в нападение само Меси... Иниеста и Адриано трябаше да му партнират... :o :shock: Аз направо бях потресен снощи. Гледах мача в едно заведение с компанията ми и всички му зададоха един и същи въпрос: "Какво му става на Гуардиола и докога ще си прави идиотски експерименти с отбора?" И най-дразнещото бе, че аз самият най-много от всички исках да получа смислен отговор на този въпрос...
Пеп много пъти е демонстрирал, че има афинитет към експериментите със състава, но този сезон минава всякакви граници! Не може точно на един от най-негостоприемните стадиони в Испания, а и Европа да си правиш такива опити! Сигурен съм, че дори и самият Пеп не може да обясни идиотщината си от снощи!

Отново видяхме колко безценен е Карлес Пуйол за Барса, нищо, че разни "разбирачи" вече са готови да го пратят в пенсия! :evil: Пуйол не игра и отново получихме 2 гола във вратата си - а не бяхме получавали гол от гостуването ни на Валенсия, т.е. 9 мача под ред!

Много силно се надявам и този сезон да стане като през сезон 2009/2010. - то май само това ни остава! Тогава Барса отново загуби повече точки от Реал срещу останалите в Примера, но с 2 победи в Класико Барса спечели титлата!

И не, криза в клуба няма! Просто Гуардиола трябва да спре да си играе с отбора и да прави глупост след глупост! Това вече не се издържа! Да, Пеп направи много за клуба, докара го до невиждани върхове, но в същото време той самият се опитва да се изсере на труда си! Защо Пеп, защо? :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 ное 2011 16:32

fcb_bg написа:Относно терена - ако играят Барселона - Уигън при такива отвратителни условия, изобщо няма да съм сигурен в 1-цата. Доста плоско твърдение е , че теренът е еднакъв за всички. Ако наистина си гледал мача, значи знаеш, че подаванията в предни позиции си бяха много добри и точни, играчите се движеха много добре, но при почти всеки пас топката спираше в някоя локва, а тоя в синьо-червено оставаше по-напред от нея.

Не съм съгласен с теб! Терена наистина е еднакъв за всички! След като баските могат да ни вкарат на този наводнен терен 2 гола, ние трябва да можем да вкараме поне 5! Като виждаш, че терена е тежък и ен можеш да играеш по земя... не пускаш лилипути да играят в нападение, а пускаш висок играч, който да умее да играе с глава! Колкото и да не го харесвам Кейта... той снощи щеше да се справи далеч по-добре от трагедиано, поне може да играе с глава!

П.П. А Шакира и да искаше по-тъп автогол не можеше да си вкара... :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2011 17:51

megan fox написа:
fcb_bg написа:Относно терена - ако играят Барселона - Уигън при такива отвратителни условия, изобщо няма да съм сигурен в 1-цата. Доста плоско твърдение е , че теренът е еднакъв за всички. Ако наистина си гледал мача, значи знаеш, че подаванията в предни позиции си бяха много добри и точни, играчите се движеха много добре, но при почти всеки пас топката спираше в някоя локва, а тоя в синьо-червено оставаше по-напред от нея.

Не съм съгласен с теб! Терена наистина е еднакъв за всички! След като баските могат да ни вкарат на този наводнен терен 2 гола, ние трябва да можем да вкараме поне 5! Като виждаш, че терена е тежък и ен можеш да играеш по земя... не пускаш лилипути да играят в нападение, а пускаш висок играч, който да умее да играе с глава! Колкото и да не го харесвам Кейта... той снощи щеше да се справи далеч по-добре от трагедиано, поне може да играе с глава!

П.П. А Шакира и да искаше по-тъп автогол не можеше да си вкара... :evil: :evil: :evil:

Стига с това теренът е еднакъв за всички. Така е, но само на хартия. И снощи много добре си видя как отборите залагащи на техниката страдат при такива условия. Като запращя пороят в реванша с Реал в ШЛ, какъв стана мача, помниш ли? Стана по-удобно за отбора повече разчитащ на физиката. И в двата примера, когато теренът се наводни, Барселона изгуби играта си.
Иначе снощи, май един лилипут вкара първия гол и то с глава.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 07 ное 2011 19:56

Ако беше гледал ЦЕЛИЯ мач, нямаше да говориш наизуст. Не знам в коя минута, но съм сигурен, че беше второто полувреме, точно терена попречи и на Баските. Защитник искаше да върне на вратаря, но при мокър терен топката трябва да се натисне повече, това не бе преценено и топката се озова в Иниеста, който се опита да прехвърли вратаря, но уви! Та искам да ти кажа, че терена помогна и ощети и двата отбора!

Относно Адриано: не беше чак толкова зле, напротив - Вия и Санчес, когато влязоха не показаха нищо по-добро от бразилеца.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2011 20:01

е кво е виновен Пике за гола :Д ако не беше Маск да изчисти в корнер :Д и после Абидал с най - тъпото и безхаберно изчистване тва нямаше да стане :Д
иначе Пеп наистина е луд : (
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 07 ное 2011 21:18

Middlesbrough написа:е кво е виновен Пике за гола :Д ако не беше Маск да изчисти в корнер :Д и после Абидал с най - тъпото и безхаберно изчистване тва нямаше да стане :Д
иначе Пеп наистина е луд : (

От тая позиция на Маск, единственото алтернативно решение освен изчистване в корнер беше автогол. С гръб към всякакви решения, не виждам какво можеше да направи? Относно състава - не разбрах какво точно не ви хареса? Да, Иниеста не се кефи и го е показвал като ляво крило, ама както се вика за тея милиони ще играеш там, където ти се каже. Относно Адриано - в тоя мач се знаеше, че ще има мъка. Да пуснеш Куенка в такъв мач, звучи недоизбистрено.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Върни се в “Барселона”