Вече ми се успокоиха бесовете и мисля, че мога да напише мнение, без да си изпрося бан...
Че терена бе тежък в това спор няма, има първенства, където реферите биха прекъснали мача, НО ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ОПРАВДАНИЕ!!! Терена бе един и същ и за двата отбора!
Това, което не ми дава мира е: какви ги върши Гуардиола по дяволите? Какъв беше този идиотски състав, който пусна Пеп снощи?! Трагедиано нападател? WTF?

От един куп нападатели дето има в отбора Гуардиола пусна в нападение само Меси... Иниеста и Адриано трябаше да му партнират...

Аз направо бях потресен снощи. Гледах мача в едно заведение с компанията ми и всички му зададоха един и същи въпрос: "Какво му става на Гуардиола и докога ще си прави идиотски експерименти с отбора?" И най-дразнещото бе, че аз самият най-много от всички исках да получа смислен отговор на този въпрос...
Пеп много пъти е демонстрирал, че има афинитет към експериментите със състава, но този сезон минава всякакви граници! Не може точно на един от най-негостоприемните стадиони в Испания, а и Европа да си правиш такива опити! Сигурен съм, че дори и самият Пеп не може да обясни идиотщината си от снощи!
Отново видяхме колко безценен е Карлес Пуйол за Барса, нищо, че разни "разбирачи" вече са готови да го пратят в пенсия!

Пуйол не игра и отново получихме 2 гола във вратата си - а не бяхме получавали гол от гостуването ни на Валенсия, т.е. 9 мача под ред!
Много силно се надявам и този сезон да стане като през сезон 2009/2010. - то май само това ни остава! Тогава Барса отново загуби повече точки от Реал срещу останалите в Примера, но с 2 победи в Класико Барса спечели титлата!
И не, криза в клуба няма! Просто Гуардиола трябва да спре да си играе с отбора и да прави глупост след глупост! Това вече не се издържа! Да, Пеп направи много за клуба, докара го до невиждани върхове, но в същото време той самият се опитва да се изсере на труда си! Защо Пеп, защо?