Жозе, извини се на журито

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

diego milito
Контакти:

Re: Жозе, извини се на журито

Мнениеот diego milito » 29 апр 2010 17:43

bojkyy написа:
diego milito написа:вчера бях на летището да посрещнем отбора и не бяха 1000 фена както пише в гонг а бяхме кам 6000 невероятна атмосфера,на презконференцията след мача жозе си каза много точно по заплахите на барса че ще не пресират до дупка,,ето ви топката пресираите не,да видим как ше не пресирате без топка,,Гранде жозе.... ORA, TUTTA QUANTA LA CURVA, CANTERA' PER TE INTER, DEVI VINCERE INTER, DEVI VINCERE

Което на български значи :)

,,и сега всички сме сас теб ние ще пеем за теб интер требва да победиш интер трябва да победиш,,,.абе то на балгарски няма голям смисал ама за италианците си има.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 17:43

diego milito написа:
bojkyy написа:
diego milito написа:вчера бях на летището да посрещнем отбора и не бяха 1000 фена както пише в гонг а бяхме кам 6000 невероятна атмосфера,на презконференцията след мача жозе си каза много точно по заплахите на барса че ще не пресират до дупка,,ето ви топката пресираите не,да видим как ше не пресирате без топка,,Гранде жозе.... ORA, TUTTA QUANTA LA CURVA, CANTERA' PER TE INTER, DEVI VINCERE INTER, DEVI VINCERE

Което на български значи :)

,,и сега всички сме сас теб ние ще пеем за теб интер требва да победиш интер трябва да победиш,,,.абе то на балгарски няма голям смисал ама за италианците си има.

аха, мерси :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 29 апр 2010 17:47

За мене вие сте малиумни, седнали да спорят за някви отбори на майната си и то си избрали все добри отбори. Май няма никой от Осасуна, Каляри, Уигън и Хановер, а сте се станали като първите деца да ми говорите, че видиш ли МОЯ отбор Барселона бил еди какво си. Чета тука разни деца 90 набор и те за Барселона били и лют спор заформят.
Смешно е бре народе, живееш в Сливен и си от Барселона а.
Айде със здраве и да знаете, че на световното съм за:
Германия
Италия
Испания
Англия
Аржентина
Бразилия
Франция и Холандия
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 апр 2010 17:54

Интер заложи на защитата, а Барса на какво?
Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 апр 2010 18:22

:) :) :) :) :) :) Виждате ли колко сте смешни вие феновете на Барселона.Защо сега като Барса отпадна замесвате Реал в това.Те ли са ви виновни,че в Италия ви сипаха с голямият черпак.Когато Реал отпадна от Лион ние "ПЛУЖИЦИТЕ"(смешко съобразявай се малко) да потърсихме вината в Барса.?????????????? :| :| :|
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 18:50

drakata написа:За мене вие сте малиумни, седнали да спорят за някви отбори на майната си и то си избрали все добри отбори. Май няма никой от Осасуна, Каляри, Уигън и Хановер, а сте се станали като първите деца да ми говорите, че видиш ли МОЯ отбор Барселона бил еди какво си. Чета тука разни деца 90 набор и те за Барселона били и лют спор заформят.
Смешно е бре народе, живееш в Сливен и си от Барселона а.
Айде със здраве и да знаете, че на световното съм за:
Германия
Италия
Испания
Англия
Аржентина
Бразилия
Франция и Холандия

кой си ти за да казваш на определен човек от кой отбор ще е?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2010 18:51

Angoff написа:

Като бяхте на летището и като ги нападахте за автографи все още ли бяха в защита :lol: :lol: :lol:

Какво показа Барселона снощи? Защо на мача в Милано не показахте същата игра в защита,като Интер снощи?Ако първият мач беше завършил 0:0,след снощната ви победа щяхте да се класирате!Ама ти си мазохист и обичаш да губиш "красиво" ?!Каквото и да означава това...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 29 апр 2010 18:59

W84me написа:
Angoff написа:

Като бяхте на летището и като ги нападахте за автографи все още ли бяха в защита :lol: :lol: :lol:

А ти си толкова злобно същество,че нямам думи... Какво показа Барселона снощи? Защо на мача в Милано не показахте същата игра в защита,като Интер снощи?Ако първият мач беше завършил 0:0,след снощната ви победа щяхте да се класирате!Ама ти си мазохист и обичаш да губиш "красиво" ?!Каквото и да означава това...

Не не си прав той не може да губи.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 29 апр 2010 19:03

Ганьо, аз съм човек разбиращ много от футбол , а ти си заблуден. И нямам намерение да споря с такива като теб, фенчета на отбори който аз оприличавам на футболни МОЛОВЕ.
А и още нещо, аз ако съм на мястото на Платини ще извадя отбора на Интер от евротурнитите.
Шампиона на Италия няма италианец в състава, е такъв смях няма. Ама то и името им такова ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ :lol: :o
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2010 19:08

damyanvb написа:Г-н Стоянов, каква е основнат идея на футбола? Да радва хората? Май снощи сте изпаднали в екстаз. Кой е виновен, че дори и след 250 млн. евро любимото ви клубче - осминареал не може за 6-та поредна година да прескочи осминафинала ? Барса е начин на живот, Барса е повече от клуб. Отворете си очите за истинския футбол, който Барса предлага, а не уредените мачове на интеристите.

Не мога да разбера идеята на темата. Какво общо има Реал Мадрид със снощния мач :shock: Кой е виновен за отпадането снощи на Барселона според теб:

а)Франко
б)Краля
в)Флорентино Перес
г)Испанското правителство
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”