Меси убива Европейския и световн футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
venelin_valchev
- Контакти:
Re: Меси убива Европейския и световн футбол
Меси, не се коментира, а се гледа за да може 4овек да изпита наслада от футбола.
-
THE G.A.M.E
Mного е добър ....спор няма !
Ще го призная обаче .....ако класира Аржентина .....поне на финала на Световното !
До тук според мен .....от великите играчи, никой не е бил добър само ....в клуба си, или в национала на страната си !
Негласно прието е, да си велик ...и в двата отбора !
Ето защо ....поне според мен, Меси и Роналдо ( Кристияно ) ....все още не са легенди ....не са дори и велики, в истинският смисъл на думата !
Големи играчи - ДА ....но за сега ....нищо повече.
Лично мнение !
Ще го призная обаче .....ако класира Аржентина .....поне на финала на Световното !
До тук според мен .....от великите играчи, никой не е бил добър само ....в клуба си, или в национала на страната си !
Ето защо ....поне според мен, Меси и Роналдо ( Кристияно ) ....все още не са легенди ....не са дори и велики, в истинският смисъл на думата !
Лично мнение !
А аз не можах да гледам мача заради брат ми...Ай сиктир 
- ZinedineZidane
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Mного е добър ....спор няма !
Лично мнение !
Точно и обективно, без излишни изцепки!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- JohnnieWalker
- Контакти:
acmilan написа:В последните години имаше двама футболисти,за които можеше да се каже,че са човекът-отбор-Кака в Милан и Роналдо в Юнайтед,но това,което прави Меси не е човешкоНай-много харесвам в него това,че не прави някакви излишни финтчета и лигавщини,а е изключително ефективен и същевремнно го прави красиво...
Бих добавил към списъка ти и Диньо
vict0r написа:Когато Меси вкара 42 гола в 62 мача в най-тежкото първенство в Европа, изиграе съществена роля за спечелването на три поредни титли (правено само от един отбор в това първенство, при това два пъти), заведе отбора си на два поредни финала в ШЛ, като е основен фактор за спечелването на единия (това поне го е направил вече) и носи на гърба си националния отбор, тогава ще имате право да го сравняване с Роналдо. До тогава той е просто едно дете чудо, откраднато от Алавес.
След такъв коментар,не мога да кажа нищо освен че има още болни мозъци по този свят,или завистливи фенчета които не виждат без белите си очила.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
- JohnnieWalker
- Контакти:
vict0r написа:Когато Меси вкара 42 гола в 62 мача в най-тежкото първенство в Европа, изиграе съществена роля за спечелването на три поредни титли (правено само от един отбор в това първенство, при това два пъти), заведе отбора си на два поредни финала в ШЛ, като е основен фактор за спечелването на единия (това поне го е направил вече) и носи на гърба си националния отбор, тогава ще имате право да го сравняване с Роналдо. До тогава той е просто едно дете чудо, откраднато от Алавес.
Яко смешно изказване
1. Мангалдо е freestyler, но за футболен ОТБОР не става
2. Абсолютен симулант
3. В сезона с 42 гола той беше консуматора и има поне 10 гола от дузпи
4. На полуфинала с/у Барселона беше направен за СМЯХ от ПЕНСИОНЕРА Дзамброта
5. Не мисля че е заслуга на Мангалдо това че Тери се подхлъзна при дузпата си... Още повече че изпусна собствената си
6. В момента в който Мангалдо си тръгна от МЮ, отбора стана много по-добър и смея да кажа,въпреки че ги мразя, има мачове в които играят доста красиво
7. Меси е по-малък и има повече трофей и индивидуални награди от колкото Мангалдо ще спечели за цял живот
8. Пукни от яд
rugby_man написа:Меси убива Европейския и световн футбол колко по интересни и вързани щяха да са мачовете на Барса. Сега трябва да гледаме монолози на Меси , невероятен е чудя се как някой не го спрял с пушка до сега
Ти малоумен ли си бе??? Като не ти се гледа Барса и Меси що не гледа Листопад тая вечер?
Miro написа:gentlemanxxx написа:Ще видим Меси срещу Интер..Тогава искам пак неговите фенчета пак да сте тук и да го коментирате...С Интер ще видим каква звезда е Меси и дали е "Бог"![]()
П.С.А относно Кака, той наи много отговаря на определението човека-отбор, защото направи от един пенсионерски клуб първенци в Европа!А в Реал не играе щото е кунтузен...Той от всички изброявани тук е ОТБОРЕН ИГРАЧ! До полуфиналите поклонници на Меси
+1 Спреш ли Меси спираш Барса
Аз не мисля така! Верно е ...Меси определено е най-добрия,но и без него Барселона се справя..надявам се да ги отстраним,колкото и трудно да бъде
JohnnieWalker написа:vict0r написа:Когато Меси вкара 42 гола в 62 мача в най-тежкото първенство в Европа, изиграе съществена роля за спечелването на три поредни титли (правено само от един отбор в това първенство, при това два пъти), заведе отбора си на два поредни финала в ШЛ, като е основен фактор за спечелването на единия (това поне го е направил вече) и носи на гърба си националния отбор, тогава ще имате право да го сравняване с Роналдо. До тогава той е просто едно дете чудо, откраднато от Алавес.
Яко смешно изказванеПросто не знам дали да го коментирам... ще кажа само няколко факта :
1. Мангалдо е freestyler, но за футболен ОТБОР не става
2. Абсолютен симулант
3. В сезона с 42 гола той беше консуматора и има поне 10 гола от дузпи
4. На полуфинала с/у Барселона беше направен за СМЯХ от ПЕНСИОНЕРА Дзамброта
5. Не мисля че е заслуга на Мангалдо това че Тери се подхлъзна при дузпата си... Още повече че изпусна собствената си
6. В момента в който Мангалдо си тръгна от МЮ, отбора стана много по-добър и смея да кажа,въпреки че ги мразя, има мачове в които играят доста красиво
7. Меси е по-малък и има повече трофей и индивидуални награди от колкото Мангалдо ще спечели за цял живот
8. Пукни от яд![]()
Братле,наби го жестоко,особено с точка 8
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.