Copa del Rey: Атлетико М - Барселона :: 28.01.2015 :: 2-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furia Ceca
Re: Copa del Rey: Атлетико М - Барселона :: 28.01.2015 :: 22:00ч
Неймар отстрани сам Атлети
Съдията много зле. Свири несъществуваща дузпа за Атлети, после подмина чиста такава...красота. Барса са по-добрият отбор 

#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
Офтопик:
sapio0o написа:DarkPsy написа:Докога този отбор ще бъде подпиран. Скандално неотсъдена дупза. Вместо да е 3:2 стана 2:3.
Преди това бе свирена несъществуваща дузпа за Атлетико. Стори ми се също, че при първия гол на Барселона имаше игра с ръка при поемането на Суарес.
Гледа се къде свършва нарушението. Нарушение имаше и свърши вътре в наказателното поле.
tibidabo написа:Сигурно и засадата при отменения гол на Неймар е 100%.
Прав си,че нямаше.В общи линии скандално съдийство и в двете посоки,но като че ли с тази засада г/д се балансира всичко.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
sunscres92
- Контакти:
Важи ли правилото за гол на чужд терен?
- slash1912
- Контакти:
Не знаех,че Барса имат и волейболен отбор 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
И после съдиите били със нас
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=08m4OQoaFac[/youtube]
Интерересно защо не протестираха така и като им даде дузпа, при която нямаше даже фаул, защото Масчерано не помръдва встрани, той си остава на позиция и Хуанфран се блъска в него. А за факта че "нарушението" беше извън наказателното поле няма въобще да говоря. За второто положение може да се спори, за мен Алба се предпази, защото топката отиваше директно в главата му, при такъв силен удар от упор щеше да му откачи главата, а и съм почти сигурен че топката отиваше над гредата. Дано има хубави повторения.
Вземи попрочети правилника, че се излагаш.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=08m4OQoaFac[/youtube]
Интерересно защо не протестираха така и като им даде дузпа, при която нямаше даже фаул, защото Масчерано не помръдва встрани, той си остава на позиция и Хуанфран се блъска в него. А за факта че "нарушението" беше извън наказателното поле няма въобще да говоря. За второто положение може да се спори, за мен Алба се предпази, защото топката отиваше директно в главата му, при такъв силен удар от упор щеше да му откачи главата, а и съм почти сигурен че топката отиваше над гредата. Дано има хубави повторения.
DarkPsy написа:sapio0o написа:DarkPsy написа:Докога този отбор ще бъде подпиран. Скандално неотсъдена дупза. Вместо да е 3:2 стана 2:3.
Преди това бе свирена несъществуваща дузпа за Атлетико. Стори ми се също, че при първия гол на Барселона имаше игра с ръка при поемането на Суарес.
Гледа се къде свършва нарушението. Нарушение имаше и свърши вътре в наказателното поле.
Вземи попрочети правилника, че се излагаш.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Като цяло за първото полувреме бием Атлетико с техните оръжия: първия и третия гол на контри, втория след центриране от корнер.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- JackPackage
- Контакти:
Откога лицето на Алба е на 20 см встрани от главата!
Първата дузпа беше вън, но на Алба беше 100% и с картон. ..
Първата дузпа беше вън, но на Алба беше 100% и с картон. ..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

5 грешки на съдията за 1 полувреме по моите виждания
Смешна дузпа за Атлети
Имаше такава по-късно за тях, която пък не бе отсъдена
Марио Суарез отдавна трябваше да е изгонен
Никаква засада на Неймар при отменения му гол
Видя ми се, че Суарез игра с ръка преди да асистира за 1-1
В синьо са решенията, които са ни помогнали, изглежда пак само си плюете без да гледате реално
Неймар давлиза в страшната форма, в която очаквах да навлезе
Смешна дузпа за Атлети
Имаше такава по-късно за тях, която пък не бе отсъдена
Марио Суарез отдавна трябваше да е изгонен
Никаква засада на Неймар при отменения му гол
Видя ми се, че Суарез игра с ръка преди да асистира за 1-1
В синьо са решенията, които са ни помогнали, изглежда пак само си плюете без да гледате реално
Неймар давлиза в страшната форма, в която очаквах да навлезе
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- slash1912
- Контакти:
Неотсъдената дузпа е тройно ощетяване на Атлетико-спестен картон и вместо 3:2 от контрата стана 2:3
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]