Барселона - Атлетико Мадрид - 11.01.2015 - 22.00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Атлетико Мадрид - 11.01.2015 - 22.00
Хубава победа, макар Майенко да се опита да повлияе сериозно.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Много хубав мач се получи. Напълно заслужена победа за Барселона. Със сигурност най-добрия мач на отбора в последно време. Атлетико както винаги се опитваха с безкрайни провокации и нарушения да убият ритъма на противника, но не им се получи. Дузпа така както можеше да се отсъди, така можеше и да не се. Имаше леко ритане от страна на Меси. Чисто футболно, Атлетико не показа абсолютно нищо в този мач.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uSUWCwdge34[/youtube]
Тук няма даже нарушение!
Тук няма даже нарушение!
Последна промяна от gikahadji на 12 яну 2015 11:02, променено общо 2 пъти.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- JackPackage
- Контакти:
Честита победа! Заслужена, предвид тоталното превъзходство първото. Помощ от съдията при гола на Суарез и спокойствие при 2-0...
Яд ме е за тъпите голове, които допуснахме.
Неймар когато и колкото и да го ритат все му е малко на гадния мангал!!! Докоснеш го леко, пада като застрелян, мръшляка! Да го видя на улицата ще го спукам от бой подобно Елвиса - Хуанфран
Неймар когато и колкото и да го ритат все му е малко на гадния мангал!!! Докоснеш го леко, пада като застрелян, мръшляка! Да го видя на улицата ще го спукам от бой подобно Елвиса - Хуанфран

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Честита победа! Заслужена, предвид тоталното превъзходство първото. Помощ от съдията при гола на Суарез и спокойствие при 2-0...
ЕЕ, Неймо леко преиграва, но наистина го спукахте от ритане

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Neymar

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:
Neymar
Сигурно и това е симулация!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:kingofpop написа:
Neymar
Сигурно и това е симулация!
Забележи, че това е в 17 минута....а тe го ритаха повече през второто полувреме, Хуанфран поне 2 пъти го резна много здраво след почивката, сигурно крака му е целия в рани....ето тук се вижда разликата между супер силна защита и мръсна защита....нито Челси са ритали така, нито Юнайтед като имаха 12-13 поредни сухи мрежи по времето на Рио и Видич....но Атлети не спират, Чоло може да е страхотен треньор, но не знам защо ги е научил така....разбирам да водят и да бавят играта, но те го правят дори като падат, което няма как да им помогне в случая

- Inmessionante
- Контакти:
Атлетико ...... мно000го хляб има да ядат докато стигнат високата класа.
Хубава победа! Добър мач, но ако ги нямаше опитите за изпълнения на Атлетико по кикбокс, муай тай и т.н. би било още по-хубаво, но това е положението.
Единствено не ме радва мисълта, че Енрике остава за сега. Победата е въпреки него. Браво на тримата големи Меси, Неймар и Суарез!
Хубава победа! Добър мач, но ако ги нямаше опитите за изпълнения на Атлетико по кикбокс, муай тай и т.н. би било още по-хубаво, но това е положението.
Единствено не ме радва мисълта, че Енрике остава за сега. Победата е въпреки него. Браво на тримата големи Меси, Неймар и Суарез!
#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`
- ICAKOV_FCB
Тия Мадридските отбори като падат и хора, които са излезли да играят футбол (Неймар), като ги правят смешни започват да ритат и да се бият... Реал ей така последните 2 сезона на Пеп ритаха и се биха... Нямам думи.
ФОРСА БАРСА!!!
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]