russia написа:1:1, а на реванша 2:2
Нищо де, остана да "излезе" и втората част от прогнозата ми и всичко ще е ОК!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот russia » 01 апр 2014 23:42
russia написа:1:1, а на реванша 2:2
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Мнениеот Levskar_90 » 01 апр 2014 23:49
Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.
Мнениеот kingofpop » 01 апр 2014 23:50
Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот barca4ever » 01 апр 2014 23:52
Мнениеот JackPackage » 01 апр 2014 23:54
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот kingofpop » 01 апр 2014 23:56
JackPackage написа:Изпуснахме много, накрая можеха да ни бият...Вия беше длъжен да вкара едно от двете си положения първата част![]()
Фамозен гол на Диего!
При гола на Барселона при отнемането на топката оня мишок не свири фал срещу Коке мисля беше и Иниеста изведе Гмуркащия се мангал, който цял мач не спря да преиграва нарушенията (когато ги имаше) срещу него за да вади картони![]()
![]()
Фантастичен Тибо!
Жалко за Коща, поне 2 седмици мисля ще е аут с разстежение![]()
Реал спечели от този мач - двама важни играча са аут в този тежък цикъл![]()
На реванша 0:0 и ядете бахура![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот JackPackage » 01 апр 2014 23:59
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот CSKA69 » 02 апр 2014 00:15
JackPackage написа:Абе бая фал си имаше....утре ще ти намеря и видео....ей ще се избием и ще направим ония дерби бойците шампиони![]()
Мнениеот gikahadji » 02 апр 2014 00:22
Мнениеот Eminem » 02 апр 2014 02:15
Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта