ШЛ: Барселона - Атлетико М - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ШЛ: Барселона - Атлетико М |01.04.2014| 21:45

Мнениеот russia » 01 апр 2014 23:42

russia написа:1:1, а на реванша 2:2

Нищо де, остана да "излезе" и втората част от прогнозата ми и всичко ще е ОК! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 апр 2014 23:49

Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.

Ти си страшен комплексар, твойто отборче като го вземат други араби как ще му викаш Кувейт ли ? Барса хубу реди ги, но какво ти е виновен симпатичния отбор на Атлетико ? Твойто отборче Валенция скоро няма да отлепи от дъното и в ЛЕ ще яде голям бой, факт 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 апр 2014 23:50

Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.

на ти ли писна да пишеш само малоумни коментари....голям олигофрен си :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 01 апр 2014 23:52

трябваше да вкараме втори, но не стана. 100% съм сигурен че тия ще сложат 11 човека до границата на наказателното на Калдерон и на кво стане на контра напред. Надявам се да вкараме бърз гол на Калдерон.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 апр 2014 23:54

Изпуснахме много, накрая можеха да ни бият...Вия беше длъжен да вкара едно от двете си положения първата част :|

Фамозен гол на Диего!
При гола на Барселона при отнемането на топката оня мишок не свири фал срещу Коке мисля беше и Иниеста изведе Гмуркащия се мангал, който цял мач не спря да преиграва нарушенията (когато ги имаше) срещу него за да вади картони :x :evil: :evil: :evil:

Фантастичен Тибо!

Жалко за Коща, поне 2 седмици мисля ще е аут с разстежение :|

Реал спечели от този мач - двама важни играча са аут в този тежък цикъл :evil:

На реванша 0:0 и ядете бахура :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 апр 2014 23:56

JackPackage написа:Изпуснахме много, накрая можеха да ни бият...Вия беше длъжен да вкара едно от двете си положения първата част :|

Фамозен гол на Диего!
При гола на Барселона при отнемането на топката оня мишок не свири фал срещу Коке мисля беше и Иниеста изведе Гмуркащия се мангал, който цял мач не спря да преиграва нарушенията (когато ги имаше) срещу него за да вади картони :x :evil:

Фантастичен Тибо!

Жалко за Коща, поне 2 седмици мисля ще е аут с разстежение :|

Реал спечели от този мач - двама важни играча са аут в този тежък цикъл :evil:

На реванша 0:0 и ядете бахура :mrgreen: :mrgreen:

е, нямаше фал при гола ни, Санчез чисто я отне на Арда.... ;)

иначе Тибо е бог, много по-добър е от Чех според мен, дано Грозния не го прибере :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 апр 2014 23:59

Абе бая фал си имаше....утре ще ти намеря и видео....ей ще се избием и ще направим ония дерби бойците шампиони :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 02 апр 2014 00:15

JackPackage написа:Абе бая фал си имаше....утре ще ти намеря и видео....ей ще се избием и ще направим ония дерби бойците шампиони :evil: :evil:

А, дано! От твоите уста в божиите уши! 8-) :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 02 апр 2014 00:22

Ей това е да имаш качествен вратар под рамката! Да дават на Моуриньо колкото пожелае за него, това е вратар, който прави разликата в един мач! Ако хипотетично ни бяха разменени вратарите резултата щеше да е поне 3-0. За слона на вратата ни просто не ми се коментира, защото много ме е яд! Супер афектиран съм, провали мача ко.елето! Дано не ни провали целия сезон.
Досега не бях виждал мач, в който съдията да спести 5! червени картона - на Иниеста за нас(въпреки че първия му картон беше смешен, при такъв критерий Атлетико нямаше да завършат мача), и на Арда, Коке, Габи и Хуанфран. Това за статистиката, по -добре че не ги изгони, че пак щеше да има рев. Само сме си виновни, че проспахме повече от половината мач, защо трябваше да ни вкарат гол за да започнем да играем нашата игра?
П.П. В някой мачове казват метафорично, че другият отбор е играл с 12 човека, докато в този мач Атлетико реално на терена на няколко пъти играха с 12 човека - 2 опасни контри тръгнаха от "пресечени" пасове от рефера, а също на 2-3 пъти буквално тичаше на 20-30 см от наши играчи и им пречеше да участват пълноценно в играта.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2014 02:15

Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан

:) :) :)

Върни се в “Барселона”