Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/ (FT 5-3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
- frostbite
- Контакти:
Re: Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/
Как може да си толкова ТЪП, Дани Алвеш????? Направи 2 дзпи и двете по-най тъпия начин, бахти циганина. Помрачи ми радостта от хеттрика и рекорда на Меси. Не го спъна извън НП, а изчака да влезе вътре и тогава, друг е въпроса, че топката нямаше да стигне до никой оп Гранада. Втората, хем знае, че чака да си вдигне ръката, за да го оцели, той го направи, ЗАЩО??
К'во да кажа Слаб Алексис и АЛВЕШ, Адриано като че ли игра по-добре. Куенка навлиза във форма. Определено МЕСИ беше най-добрия на терена, заедно с Шави и Пуйол. Пике игра на моменти колебливо, но като цяло добре. Трябва ли, да чакаш да стане 2-2 за да почнеш да играеш? Не си вкараха 4 гола първото, а после каквото сабя покаже. Айде лека всички и честита победа, поне на вас да ви е честито, защото на мен не ми е.
[center]VISCA EL BARCA ![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[/center][center]
[/center]Re: Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/
Честита победа. 5-3
Надали е имало такива прогнози. Честит рекорд на Меси!!! Заслужава го. Съдията поизнерви мача,
но футболистите ни показаха характер. Лошо, че при гостуването на Майорка, ще липсва Алвеш. Куенка се стара много, но както му каза Меси, трябва да вдига главата повече. Валдес въобще не беше на терена този мач. Имаме страхотен проблем при изсипаните топки. Не съм си правил труда да проверявам, но около 50% са от изсипани топки в наказателното поле. Лека нощ.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
frostbite написа:Как може да си толкова ТЪП, Дани Алвеш????? Направи 2 дзпи и двете по-най тъпия начин, бахти циганина. Помрачи ми радостта от хеттрика и рекорда на Меси. Не го спъна извън НП, а изчака да влезе вътре и тогава, друг е въпроса, че топката нямаше да стигне до никой оп Гранада. Втората, хем знае, че чака да си вдигне ръката, за да го оцели, той го направи, ЗАЩО??![]()
![]()
К'во да кажа Слаб Алексис и АЛВЕШ, Адриано като че ли игра по-добре. Куенка навлиза във форма. Определено МЕСИ беше най-добрия на терена, заедно с Шави и Пуйол. Пике игра на моменти колебливо, но като цяло добре. Трябва ли, да чакаш да стане 2-2 за да почнеш да играеш? Не си вкараха 4 гола първото, а после каквото сабя покаже. Айде лека всички и честита победа, поне на вас да ви е честито, защото на мен не ми е.
![]()
Според мен Алвеш, заедно с Меси беше най-добрия на терена. За дузпите според мен не можеш да го виниш. При първата Бенитес нарочно спря за да го фаулира Дани, а при втората според мен топката му се удари първо в бедрото и след това в ръката. За мен Алвеш изигра един невероятен мач.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- ICAKOV_FCB
Честита победа каталунци!Започнахме много добре,но допуснахме глупаво изравняване,това трябва да се изчисти за ШЛ!Да играчите ни играха под познатото ниво ,но все пак това е Гранада не Милан.За рекорда на Меси-ами нямам думи,за мен това е най-добрия играч за всички времена(а е само на 24)!Пожелавам му да вкара поне още 234 гола и много титли с Барса и Аржентина!Лека и от мен.
[center]
[/center]
[/center]Re: Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/
Много голям рекорд на Меси като се има в предвид,че подобрява постижение от 50-те години на миналия век,когато головете са валяли като из ведро.За Барселона не знам,но много популярна тактика за това време е била 2-3-5(например великия отбор на Унгария са играли в такава формация),докато в днешно време да нанижеш толкова голове е много по-трудно.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Re: Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/
Рутинен хеттрик на Меси
Барса игра добре до 2 на 0, после намали темпото и Гранада изравни от нищото. Алвеш направи много силен мач в нападение и много слаб в защита. Срещу Майорка според мен няма да е фатално отсъствието му и най-вероятно ще се играе с 3ма в защита.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Когато Бог играе в твоят отбор е далеч по-лесно!
Определено Барса не направи най-добрият си мач и да допусне 3 гола от Гранада насред Камп Ноу не говори добре за защитата на отбора!
Първият гол Пике си изпусна човека, т.е. скочи по-рано и овисна, Алвеш направи мега тъпотии с тия дузпи, ама поне се отчете и с две асистенции към Меси... Лошото е, че бразилеца ще ни липсва срещу Майорка, от друга страна ще почине за мача с Милан! 
Шави си е Шави, а вечерта определено принадлежи на рекордьора Меси! Нов хетррик, подобри рекорда на Сесар, поведе за Пичичи и заявка за много сериозен голов рекорд в края на сезона по общ брой отбелязани голове.
Разликата с Реал вече е само пет точки и сега напрежението е върху тях!
Честита победа на всички.
П.П. Впрочем срещу Алексис имаше дузпа, но да не издребняваме, въпреки, че на всички ние ясно, че дузпата щеше да я изпълни Меси и като нищо щеше да има още един гол на сметката си...
Шави си е Шави, а вечерта определено принадлежи на рекордьора Меси! Нов хетррик, подобри рекорда на Сесар, поведе за Пичичи и заявка за много сериозен голов рекорд в края на сезона по общ брой отбелязани голове.
Разликата с Реал вече е само пет точки и сега напрежението е върху тях!
Честита победа на всички.
П.П. Впрочем срещу Алексис имаше дузпа, но да не издребняваме, въпреки, че на всички ние ясно, че дузпата щеше да я изпълни Меси и като нищо щеше да има още един гол на сметката си...
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Barcelona - Mes que un club[/center]
Страхотен мач се получи - със съпротива и всичко нужно, за осъществяването на такъв мач. Да се вини Алвеш е недопустимо за нито една от дузпите, освен може би за втората, че си разпери ръката. Той се и реваншира с 2 асистенции на Меси. И всичко това, защото отново беше обръснат! Браво. Добър рефер за мен, в последните мачове съм доволен от към съдийство. Много ми хареса гола на Меси, където прехвърли вратаря, това беше може би един от най-добрите моменти в мача. Страхотна съпротива и воля показаха футболистите на Гранада, а да излезеш по този начин на Камп Ноу е само за аплодисменти. Иниеста ми се губеше на моменти, Куенка направи много добър мач, Тейо също. Шави беше гениален, а Пуйол неуморим. След 3 дни идва и реда на Майорка, не трябва да грешим, защото стъпим ли грешно, титлата окончателно си заминава. Лек ден на всички!
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...