Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Мнениеот tibidabo » 19 яну 2012 02:00

Лека нощ.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 02:01

shotgun blues написа:Игуаин беше незабележим,но го пуснаха защото бележи почти във всеки мач в който играе и си партнира добре с БЕНЗЕМА,а за Йозил аз го написах в една тема че той е разочарованието на сезона,няма 1 добър мач за РЕАЛ този сезон ,за ГЕРМАНИЯ играе супер и като се върне в МАДРИД е гола вода,КАКА този сезон прави повече от него според мен.След края на днешния мач в темата във форума на РЕАЛ написах че РЕАЛ няма такива халфове като Иниеста и ШАВИ,Алонсо е добър но не о тяхната клса,Диара и Кедира да не говорим

Алонсо е много добър и много го харесвам. Ако трябва да посоча кои ваши играчи бих желал да видя в Барса това определено са Касиас и Алонсо. Безкрайно много ги уважават и никога няма да отрека качествата им. Но в същото време Алонсо е несравним с Шави и Андрес - нашите момчета са плеймейкъри, докато Алонсо е опорен халф. ;) Грешката на Жозе бе, че не пусна поне един разиграващ халф, ами пусна трима разбивачи. ОК, заздрави потстъпите към вратата на Реал (неслучайно Барса използва нехарактерни за нея дълги пасове, за да се прескачи тои защитен вал), но нямаше кой да ви гради играта и атаките и в общи линии се разчиташе на скоростта на техниката на КР, но той получи някаква контузия още в началото на мача и след гола си също бе тотално незабележим на терена! Иначе чест му прави на португалеца, че не поиска смяна, въпреки, че очевидно имаше проблеми с бедрото.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 19 яну 2012 02:01

Мидълзбро, аз съм много далеч от Реал и не е нужно да ме убеждаваш колко са зле. Въпросът ми беше нужно ли е да се търкалят така играчите на Барса с и без причина. Когато има грубости-добре. Но когато никой не те докосва, какъв е смисъла да припадаш като застрелян? За един картон ставаш палячо? От коментарите тук става ясно, че феновете на Барса са съгласни с такова поведение и го подкрепят. Чудесно! Аз като фен на Ливърпул може скоро титла да не видя, но няма да видя и такива циркаджии в отбора си. Това ми стига да съм щастлив, че съм направил този избор. Винаги съм бил мъжкар и не мога да понасям путкенски работи. Затова не харесвам Барса, но си останете със здраве и си им се радвайте. Щом не ви пречат тези изпълнения и ги подкрепяте, всичко е наред.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 02:03

гражданин от село написа:Нямам никакви пристрастия към един от двата отбора,ама тоя Моу май има една победа и после където го хванат го ...... здравата.С тези тактики май се е на.рал още преди да е започнал мача.Или напоследък футбола побеждава антифутбола.

Всичките ти твърдения са вярни! Реал вече имат комплекс от Барса и излизат обречени, очаквайки с колко ще загубят..., иликакто ти се изрази насрани. Също така футбола определено побеждава антифутбола, конкретно що се отнася до Барса - Реал! ;)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 яну 2012 02:09

realist написа:Мидълзбро, аз съм много далеч от Реал и не е нужно да ме убеждаваш колко са зле. Въпросът ми беше нужно ли е да се търкалят така играчите на Барса с и без причина. Когато има грубости-добре. Но когато никой не те докосва, какъв е смисъла да припадаш като застрелян? За един картон ставаш палячо? От коментарите тук става ясно, че феновете на Барса са съгласни с такова поведение и го подкрепят. Чудесно! Аз като фен на Ливърпул може скоро титла да не видя, но няма да видя и такива циркаджии в отбора си. Това ми стига да съм щастлив, че съм направил този избор. Винаги съм бил мъжкар и не мога да понасям путкенски работи. Затова не харесвам Барса, но си останете със здраве и си им се радвайте. Щом не ви пречат тези изпълнения и ги подкрепяте, всичко е наред.

Колкото и да не ти харесва, футболът ала Блекпуул и Стоук сити вече не е на мода. Фифа и Уефа не смятат да толерират световното първенство на дървосекачите. Така, че не се правете на мъжкари, кой знае какви, защото и в Пуул е пълно с "падащи" звезди.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 яну 2012 02:14

http://www.sportal.bg/news.php?news=345201
Рууни, Гути и Уилшър са си разиграли спор в Туитър :shock: :shock: :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 19 яну 2012 02:15

@Реалист, явно нямаш никаква връзка с Реалността ! Реал играха мега грубо мега селско, целта им не бе да вкарат гол а да вкарат някой играч на Барса в болницата + един куп симулации... Този Реал е срамота за цялата история на този велик клуб и ти одобряваш това ??
Shame of you !!!
Последна промяна от AntrAcsA на 19 яну 2012 02:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 19 яну 2012 02:17

kingofpop написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=345201
Рууни, Гути и Уилшър са си разиграли спор в Туитър :shock: :shock: :)

Рууни е пич! :P
Ама думите му са малко изкривени от медийте :roll:
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 яну 2012 02:22

Тежка програма предстои на Барса и доста по-лека за Реал. Говоря за периода януари-март (началото). :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2012 02:31

Rivaldo10 написа:Тежка програма предстои на Барса и доста по-лека за Реал. Говоря за периода януари-март (началото). :x

Нещо се бъркаш. ;) Първо, че нашите мачове в ШЛ са по-леки и няма да ни се налага да гостуваме и мръзнем в Москва! Второ първият полусезон с изключение на мача ни със Севиля останалите ни мачове срещу силните съперници ние бяхме гости, а сега ще сме домакини! А знае се как играем на Камп Ноу! Реал, Валенсия, Атлетик Билбао... всички те ще ни гостуват! ;)

Върни се в “Барселона”