Новините за БАРСЕЛОНА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Новините за БАРСЕЛОНА !
Доста неравностоен спаринг се получи, но нашите показаха и една от хроничните си слабости тоя сезон, с голямото количество пропуски през първото полувреме.
- Middlesbrough
- Контакти:
Радвам се за Видал
, дано му потръгне след днешния мач , че СР не е на себе си :С

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
Middlesbrough написа:Радвам се за Видал, дано му потръгне след днешния мач , че СР не е на себе си :С
Заслужава повече минути. А май няма и да се взима друг играч.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
С играта си дава надежди за що-годе читав заместник на Дани Алвеш. Дано, нали затова го купихме, а и момчето чака толкова време. Кофти е когато тренера те "контузи".
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- ICAKOV_FCB
Ето че и Реал могат и ще да бъркат! Има надежда момчета за лигата! Много ми прилича ситуацията на тази в началото на 2015-та. Защо не 3 требъл? Енрике много го хулим, ама да не си тръгне накрая на сезона с 2 требъла и един дубъл за 3 години?
Браво на Видал, дано продължава да играе така и като цяло отборът да е най-силен март-юни!

- Middlesbrough
- Контакти:
Проблема ни е в средатан на терена , Ракитич не е това което беше , и това според мен се дължи на ЛЕ ... Андре Гомес е млад , но не съм оптимист за тоя пич :С , Рафиня ме радва , но и той няма класата на този етап , Денис Суарез също ...
Ясно , е че подготовката е правена да сме най - силни след след 1-2 месеца и докрая да мачкаме , няма как цял сезон да пребиваш всички като кучета , няма как да стане тоя филм ! Въпроса е , че много тъпо изгубихме доста точки , но има време , имаме шанс за титлата !
Аз искам Верати и Коутиньо , бих ги взел още на лято , и тогава вече става страшно :С ... но сигурно пак ще вземем някой от Валенсия

Ясно , е че подготовката е правена да сме най - силни след след 1-2 месеца и докрая да мачкаме , няма как цял сезон да пребиваш всички като кучета , няма как да стане тоя филм ! Въпроса е , че много тъпо изгубихме доста точки , но има време , имаме шанс за титлата !
Аз искам Верати и Коутиньо , бих ги взел още на лято , и тогава вече става страшно :С ... но сигурно пак ще вземем някой от Валенсия

Офтопик:
Middlesbrough написа:Проблема ни е в средатан на терена , Ракитич не е това което беше , и това според мен се дължи на ЛЕ ... Андре Гомес е млад , но не съм оптимист за тоя пич :С , Рафиня ме радва , но и той няма класата на този етап , Денис Суарез също ...
Аз искам Верати и Коутиньо , бих ги взел още на лято , и тогава вече става страшно :С ... но сигурно пак ще вземем някой от Валенсия![]()
А аз Коутиньо и Ериксен...мечтите са безплатни! А Гомес никога не съм го запомнил с нещо във Валенсия и сега разбирам защо.
Моето мнение е, че слабата игра се дължи на три "прекъсвача". №1 ЦЗ -най-вече Масчерано; №2 Десен бек - СР изигра няколко силни мача в началото на сезона и после е бледа сянка; №3 Десен халф - явно всички кандидати за позицията на Ракитич, не умеят да играят добре с Меси, а самият Ракитич не е във форма.
Почти всичките ни атаки са отляво, където Иниеста, Алба и Неймар привличат сериозно внимание върхи себе си. Ясно е, че дупката от заминаването на на Дани Алвеш трудно ще бъде запълнена и това дава своето отражение.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
Преди няколко дни сезона се отписваше, сега пак почна да се говори за требъли. Истината най-вероятно ще е някъде посредата.
В Лигата въпреки скъсяването на разстоянието до лидера ситуацията не се е променила много - 2 точки пасив и мач повече. За да има обрат се изисква постоянство което досега отбора не е показал.
За Купата перспективата е добра. Реал Сос са кофти противник като домакини, но има реванш, а и все някога ще направят добър мач на Аноета. Доста от титулярите получиха почивка и трябва да се възползват от шанса. На 1/2 финала Алкоркон/Алавес (мечти, мечти
) и големи шансове за финал
В ШЛ нещата винаги са трудни и зависят от много фактори. Позитивното е, че няма отбор който да е по-добре от миналия сезон (Байерн, Юве, Атлетико... все отбори в по-лошо състояние от миналогодишното) Може би само РМ прави изключение.
В Лигата въпреки скъсяването на разстоянието до лидера ситуацията не се е променила много - 2 точки пасив и мач повече. За да има обрат се изисква постоянство което досега отбора не е показал.
За Купата перспективата е добра. Реал Сос са кофти противник като домакини, но има реванш, а и все някога ще направят добър мач на Аноета. Доста от титулярите получиха почивка и трябва да се възползват от шанса. На 1/2 финала Алкоркон/Алавес (мечти, мечти
В ШЛ нещата винаги са трудни и зависят от много фактори. Позитивното е, че няма отбор който да е по-добре от миналия сезон (Байерн, Юве, Атлетико... все отбори в по-лошо състояние от миналогодишното) Може би само РМ прави изключение.
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
- ICAKOV_FCB
Аз лично не съм отписвал сезона... След като миналата година Реал успя от 12 точки и 1-0 в 75-тата минута на Камп Ноу за нас, което правеше 15 точки разлика, да скъси накрая до точка и едвам да не стане шампион, при наличие на цял полусезон и 2 точки изоставане (недейте да отписвате Валенсия, както са над чертата като нищо да треснат Реал), и Класика, както и мачове с Атлетико и за 2-та отбора, шансовете за титлата са ни големи! Ние играхме повечето тежки гостувания вече, и ни останаха само на Реал и Атлетико, където не е като да не сме ги били на техните стадиони...
За купата нищо немога да кажа, имаме за 2 години и половина само 1 загуба, предния кръг от Атлетик, така че сме доказвали че сме силни в този турнир!
В ШЛ тая година сякаш отборът играе най-силно! Показаха в мача със Сити на Кампа, че като дадат газ могат да бият всеки и то убедително, и на реванша показаха също, че като върнат газта могат да паднат от всеки... Най-много ме плашат мене Байерн, все пак Анчелоти знае как се печели тоя турнир! Атлетико ми писна от тях, играят с нас катеначо, освен последния мач миналата година, където Меси бяга по-малко от Тер Стеген, и накрая падат от Реал... Не ги ща и тях за противник! Но все пак един по един, ПСЖ не са за подценяване!
Нормално, всяка година Барса се бори за требъл до края, пък каквото стане! Не е като да не са го правили... Тука няма, тая година ще играем за лигата, пък догодина за купата, пък после за ФА къп...
За купата нищо немога да кажа, имаме за 2 години и половина само 1 загуба, предния кръг от Атлетик, така че сме доказвали че сме силни в този турнир!
В ШЛ тая година сякаш отборът играе най-силно! Показаха в мача със Сити на Кампа, че като дадат газ могат да бият всеки и то убедително, и на реванша показаха също, че като върнат газта могат да паднат от всеки... Най-много ме плашат мене Байерн, все пак Анчелоти знае как се печели тоя турнир! Атлетико ми писна от тях, играят с нас катеначо, освен последния мач миналата година, където Меси бяга по-малко от Тер Стеген, и накрая падат от Реал... Не ги ща и тях за противник! Но все пак един по един, ПСЖ не са за подценяване!
Нормално, всяка година Барса се бори за требъл до края, пък каквото стане! Не е като да не са го правили... Тука няма, тая година ще играем за лигата, пък догодина за купата, пък после за ФА къп...