Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SSIW

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот SSIW » 14 яну 2017 20:11

Доста неравностоен спаринг се получи, но нашите показаха и една от хроничните си слабости тоя сезон, с голямото количество пропуски през първото полувреме.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 яну 2017 21:23

Радвам се за Видал 8-) , дано му потръгне след днешния мач , че СР не е на себе си :С

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 15 яну 2017 16:22

Middlesbrough написа:Радвам се за Видал 8-) , дано му потръгне след днешния мач , че СР не е на себе си :С

Заслужава повече минути. А май няма и да се взима друг играч.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 16 яну 2017 11:24

С играта си дава надежди за що-годе читав заместник на Дани Алвеш. Дано, нали затова го купихме, а и момчето чака толкова време. Кофти е когато тренера те "контузи".
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 16 яну 2017 16:23

Ето че и Реал могат и ще да бъркат! Има надежда момчета за лигата! Много ми прилича ситуацията на тази в началото на 2015-та. Защо не 3 требъл? Енрике много го хулим, ама да не си тръгне накрая на сезона с 2 требъла и един дубъл за 3 години? :shock: Браво на Видал, дано продължава да играе така и като цяло отборът да е най-силен март-юни!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2017 17:46

Проблема ни е в средатан на терена , Ракитич не е това което беше , и това според мен се дължи на ЛЕ ... Андре Гомес е млад , но не съм оптимист за тоя пич :С , Рафиня ме радва , но и той няма класата на този етап , Денис Суарез също ...
Ясно , е че подготовката е правена да сме най - силни след след 1-2 месеца и докрая да мачкаме , няма как цял сезон да пребиваш всички като кучета , няма как да стане тоя филм ! Въпроса е , че много тъпо изгубихме доста точки , но има време , имаме шанс за титлата !
Аз искам Верати и Коутиньо , бих ги взел още на лято , и тогава вече става страшно :С ... но сигурно пак ще вземем някой от Валенсия :x :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 16 яну 2017 18:30

Middlesbrough написа:Проблема ни е в средатан на терена , Ракитич не е това което беше , и това според мен се дължи на ЛЕ ... Андре Гомес е млад , но не съм оптимист за тоя пич :С , Рафиня ме радва , но и той няма класата на този етап , Денис Суарез също ...
Ясно , е че подготовката е правена да сме най - силни след след 1-2 месеца и докрая да мачкаме , няма как цял сезон да пребиваш всички като кучета , няма как да стане тоя филм ! Въпроса е , че много тъпо изгубихме доста точки , но има време , имаме шанс за титлата !
Аз искам Верати и Коутиньо , бих ги взел още на лято , и тогава вече става страшно :С ... но сигурно пак ще вземем някой от Валенсия :x :lol:

А аз Коутиньо и Ериксен...мечтите са безплатни! А Гомес никога не съм го запомнил с нещо във Валенсия и сега разбирам защо. :mrgreen: А за требъли е раничко да говорим. Изоставаме, а с нищо не сме доказали, че играта ни се е променила сериозно.
Моето мнение е, че слабата игра се дължи на три "прекъсвача". №1 ЦЗ -най-вече Масчерано; №2 Десен бек - СР изигра няколко силни мача в началото на сезона и после е бледа сянка; №3 Десен халф - явно всички кандидати за позицията на Ракитич, не умеят да играят добре с Меси, а самият Ракитич не е във форма.
Почти всичките ни атаки са отляво, където Иниеста, Алба и Неймар привличат сериозно внимание върхи себе си. Ясно е, че дупката от заминаването на на Дани Алвеш трудно ще бъде запълнена и това дава своето отражение. :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 яну 2017 21:37

Преди няколко дни сезона се отписваше, сега пак почна да се говори за требъли. Истината най-вероятно ще е някъде посредата.

В Лигата въпреки скъсяването на разстоянието до лидера ситуацията не се е променила много - 2 точки пасив и мач повече. За да има обрат се изисква постоянство което досега отбора не е показал.

За Купата перспективата е добра. Реал Сос са кофти противник като домакини, но има реванш, а и все някога ще направят добър мач на Аноета. Доста от титулярите получиха почивка и трябва да се възползват от шанса. На 1/2 финала Алкоркон/Алавес (мечти, мечти :mrgreen: ) и големи шансове за финал :roll:

В ШЛ нещата винаги са трудни и зависят от много фактори. Позитивното е, че няма отбор който да е по-добре от миналия сезон (Байерн, Юве, Атлетико... все отбори в по-лошо състояние от миналогодишното) Може би само РМ прави изключение.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 18 яну 2017 11:47

Аз лично не съм отписвал сезона... След като миналата година Реал успя от 12 точки и 1-0 в 75-тата минута на Камп Ноу за нас, което правеше 15 точки разлика, да скъси накрая до точка и едвам да не стане шампион, при наличие на цял полусезон и 2 точки изоставане (недейте да отписвате Валенсия, както са над чертата като нищо да треснат Реал), и Класика, както и мачове с Атлетико и за 2-та отбора, шансовете за титлата са ни големи! Ние играхме повечето тежки гостувания вече, и ни останаха само на Реал и Атлетико, където не е като да не сме ги били на техните стадиони...
За купата нищо немога да кажа, имаме за 2 години и половина само 1 загуба, предния кръг от Атлетик, така че сме доказвали че сме силни в този турнир!
В ШЛ тая година сякаш отборът играе най-силно! Показаха в мача със Сити на Кампа, че като дадат газ могат да бият всеки и то убедително, и на реванша показаха също, че като върнат газта могат да паднат от всеки... Най-много ме плашат мене Байерн, все пак Анчелоти знае как се печели тоя турнир! Атлетико ми писна от тях, играят с нас катеначо, освен последния мач миналата година, където Меси бяга по-малко от Тер Стеген, и накрая падат от Реал... Не ги ща и тях за противник! Но все пак един по един, ПСЖ не са за подценяване!
Нормално, всяка година Барса се бори за требъл до края, пък каквото стане! Не е като да не са го правили... Тука няма, тая година ще играем за лигата, пък догодина за купата, пък после за ФА къп... :mrgreen:

Върни се в “Барселона”