Middlesbrough написа:0-6
след мача да не се извиняваш пак....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Santiago Munezz » 23 ное 2011 12:26
Middlesbrough написа:0-6
Мнениеот Middlesbrough » 23 ное 2011 14:08
Santiago Munezz написа:Middlesbrough написа:0-6
след мача да не се извиняваш пак....![]()
Мнениеот barcelona95 » 23 ное 2011 14:23
maldin1 написа:Довечера за феновете на Барселона само да им кажа да не искате от подобни положения дузпи или червени картони:
Защото мегана май за това положение ми спори след мача, че било дузпа.

Мнениеот tibidabo » 23 ное 2011 14:29
maldin1 написа:Довечера за феновете на Барселона само да им кажа да не искате от подобни положения дузпи или червени картони:
Мнениеот maldin1 » 23 ное 2011 14:38
barcelona95 написа:Чиста дузпа е . Май ти трябват очила (ако не носиш)
Мнениеот B3ATS » 23 ное 2011 14:45
barcelona95 написа:maldin1 написа:Довечера за феновете на Барселона само да им кажа да не искате от подобни положения дузпи или червени картони:
Чиста дузпа е . Май ти трябват очила (ако не носиш)
Мнениеот megan fox » 23 ное 2011 16:06
Мнениеот Middlesbrough » 23 ное 2011 16:28
Мнениеот maldin1 » 23 ное 2011 16:30
Би ли ми обяснил какво разбираш под "чиста дузпа" в случая. Нито му закача крака нито нищо. Меси и Шави дори не са протестирали, макар да знаем, че по-прицип се скача на съдията(по възможност целия отбор), а ти казваш било чиста дузпа.megan fox написа:
Да, това е една от двете ситуации, за които имам претенции и да, това е чиста дузпа! Вижда се и от Луната...
Мнениеот tibidabo » 23 ное 2011 16:56
maldin1 написа:Би ли ми обяснил какво разбираш под "чиста дузпа" в случая. Нито му закача крака нито нищо. Меси и Шави дори не са протестирали, макар да знаем, че по-прицип се скача на съдията(по възможност целия отбор), а ти казваш било чиста дузпа.megan fox написа:
Да, това е една от двете ситуации, за които имам претенции и да, това е чиста дузпа! Вижда се и от Луната...
П.с. Това е един от най-чистите шпагати във футбола в стил "old school" не знам през какви очила гледате ситуацията....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта