Атлетико Мадрид - Барселона - 2-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |21:45|

Мнениеот tibidabo » 13 апр 2016 17:38

Nomer_9 написа:
kingofpop написа:сигурен съм, че ще се класираме, въпросът е как

Еххх феновете на Барселона много обичате да се правите на ударени и нищо не подозиращи. То е ясно като бял ден как ще се класирате...
1. Ако ви тръгне играта,което е твърде вероятно, защото никой не оспорва класата на отбора ви, ще си биете като пичове 0-2, 1-3 или нещо от сорта.
2. Ако не ви тръгне играта, както в предишния мач се случи и както се е случвало доста пъти, срещу доста съперници, особено в ШЛ, съдията ще вземе нещата в свои ръце. Ще започне да свири спорните ситуации в полза на Барса...ако това не даде резултат ще изгони играч на Атлетико...а ако и това не обърне нещата, ще даде дузпа за Барселона.
3. Единственият вариант да не се класирате е ако въпреки всичко направено от съдията по т.2, все пак Боговете останат на страната на честния футбол (за справка Барселона-Челси 2012г., резултат 2-2).
Междудругото, Барселона не беше такъв отбор в миналото...тая тенденция се появи ослед 2004-5 та година. До тогава Барселина ми бяха адски симпатични. Доста повече от Реал Мадрид. Това подпиране обаче брутално, промени отношението на много футболни неутрални фенове. Вече единствените,които харесват Барселона, са собствените им фенове...и до там. Аз мисля,че отборът ви губи от това и не е признак за гордост от ваша страна, защоти можете както да печелите с достойнство и класа, така и да губите по същия начин. То това е идеята на футбола...

Бяха ти симпатични защото имахме половин дузина изпуснати финали и никой не ни слагаше сред грандовете. Бъди сигурен, че ако Атлетико в следващите 10 години дублират стореното от Барса, пък и без една единствена съдийска подкрепа на 3/4 от феновете ще им станат адски антипатични. Ясно е, че на по-силните отбори всеки им гледа в паничката. Много ясно, че на останалите фенове им втръсва през година Барса да вдигат ушатата, но към момента това е положението. Това за съдийството си е чиста доза оправдание. Аз не чух някой да не е на мнение, че Ф.Торес е бил изгонен незаслужено. Той даже си призна, че постъпката му е била глупава. Но щом има изгонен или е дадена дузпа за Барса, съдията ги подкрепя. :shock: :shock: :shock: Keep hating...
Хубавото е, че след този спад някои отбори ни подценяват. Времето ще покаже...
VISCA EL BARCA!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 13 апр 2016 17:54

'Nicola Rizzoli
свирил е 6 мача на домакините
4 победи
2 загуби
25-Nov-15 Champions uefa Group C - M.5 Atletico 2:0 Galata
17 нарушения 1 yellow cards
35753
17-Mar-15 Champions uefa First Knockout Round - M.8 Atletico 1:0 Leverkusn
35 нарушения 10 yellow cards

30-Apr-14 Champions uefa Semi-finals - M.12 Chelsea 1:3 Atletico
30 нарушения 3 yellow cards 1 дузпа за гостите
12-May-10 Europa League uefa Final - M.15 Atletico 2:1 Fulham
33 нарушения 4 yellow cards

30-Sep-09 Champions uefa Group D - M.2 Porto 2:0 Atletico
17 нарушения 2 yellow cards

21-Jul-07 Intertoto uefa Third Round - M.5 Gloria 2:1 Atletico
1 единствен yellow cards

На гостите е свирил 4 мача
2 победи
2 загуби като гост
дал е 1 дузпа и Месси я изпуска

---
Аз лично се надявам да стане "кървав" мач в най-буквалния смисъл. Cholo да ги нахъса старците - разбойници и да се почне едно дружно сечене, ритане , сблъсъци, пукнати глави, носилки, лекарски екипи , линейки, картони, Unidad de Operaciones Especiales влизат да разтървават биещите се , плътен кордон пази терена от публиката, Симеоне с белезници след като налита на всичко покрай тъч-линията, Серезо прави в ложата ритуали от "Петък 13-ти.Канибали", съдията излиза второто полувреме с бронежилетка... Който оживее - се класира.
Това че Варса няма да имат здрави 11 играчи за следващият си мач в Примера не е мой проблем .
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 апр 2016 20:05

tibidabo написа:
Nomer_9 написа:
kingofpop написа:сигурен съм, че ще се класираме, въпросът е как

Еххх феновете на Барселона много обичате да се правите на ударени и нищо не подозиращи. То е ясно като бял ден как ще се класирате...
1. Ако ви тръгне играта,което е твърде вероятно, защото никой не оспорва класата на отбора ви, ще си биете като пичове 0-2, 1-3 или нещо от сорта.
2. Ако не ви тръгне играта, както в предишния мач се случи и както се е случвало доста пъти, срещу доста съперници, особено в ШЛ, съдията ще вземе нещата в свои ръце. Ще започне да свири спорните ситуации в полза на Барса...ако това не даде резултат ще изгони играч на Атлетико...а ако и това не обърне нещата, ще даде дузпа за Барселона.
3. Единственият вариант да не се класирате е ако въпреки всичко направено от съдията по т.2, все пак Боговете останат на страната на честния футбол (за справка Барселона-Челси 2012г., резултат 2-2).
Междудругото, Барселона не беше такъв отбор в миналото...тая тенденция се появи ослед 2004-5 та година. До тогава Барселина ми бяха адски симпатични. Доста повече от Реал Мадрид. Това подпиране обаче брутално, промени отношението на много футболни неутрални фенове. Вече единствените,които харесват Барселона, са собствените им фенове...и до там. Аз мисля,че отборът ви губи от това и не е признак за гордост от ваша страна, защоти можете както да печелите с достойнство и класа, така и да губите по същия начин. То това е идеята на футбола...

Бяха ти симпатични защото имахме половин дузина изпуснати финали и никой не ни слагаше сред грандовете. Бъди сигурен, че ако Атлетико в следващите 10 години дублират стореното от Барса, пък и без една единствена съдийска подкрепа на 3/4 от феновете ще им станат адски антипатични. Ясно е, че на по-силните отбори всеки им гледа в паничката. Много ясно, че на останалите фенове им втръсва през година Барса да вдигат ушатата, но към момента това е положението. Това за съдийството си е чиста доза оправдание. Аз не чух някой да не е на мнение, че Ф.Торес е бил изгонен незаслужено. Той даже си призна, че постъпката му е била глупава. Но щом има изгонен или е дадена дузпа за Барса, съдията ги подкрепя. :shock: :shock: :shock: Keep hating...
Хубавото е, че след този спад някои отбори ни подценяват. Времето ще покаже...
VISCA EL BARCA!!!

Напротив, много грешиш тук. Аз например никога в миналото не съм взимал присърце испанският футбол, в смисъл бяха ми безразлични, независимо кой отбор, т.е когато започнаха подпиранията в полза на Барса след 2004-2005-та имах един сравнително обективен и безпристрастен поглед към случващото се. И винаги съм обичал честният футбол или ако е имало съдийски грешки, то те да бъдат неволни, тъй като никой съдия не е съвършен. Но това, което се случваше в мачовете на Барселона беше грозно, наистина много грозно за неутрален зрител и човек, който е седнал с очакването да гледа шоу с чисто футболни средства. Просто тея неща заличиха всякакви добри впечатления от играта на Меси, Шави и т.н още куп други добри футболисти и обезсмислиха направеното от тях и спечелените титли.

Значи не си мисли, че мнения като мойто и колегата по-горе е написано с цел да дразни някой тук, просто това е гледната точка не само на мен, но и на болшинството от хората, който са неутрални по отношение на испанския футбол и Реал и Барса в частност. Поради тази причина с времето най-вероятно Реал като антипод на Барса ми стана доста симпатичен отбор, тъй като при тях такива подпирания нямаше, не и в такива мащаби.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 апр 2016 20:53

Атлети излизат с някък слаб състав, или така ми се струва :mrgreen:

разликата в индивидуалните качества е огромна, всичко друго освен класиране ще е нереален провал :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 апр 2016 21:01

kingofpop написа:Атлети излизат с някък слаб състав, или така ми се струва :mrgreen:

разликата в индивидуалните качества е огромна, всичко друго освен класиране ще е нереален провал :o

Е ние нямаме по 40 млн седящи на пейката, това е най-доброто което имаме като наличност в момента!

И с по слаб състав сме ви биели, споко ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 апр 2016 21:04

Сега е момента Атлетико да опъне Барцелона.

1:0 :mrgreen:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 13 апр 2016 21:27

[offtopic]Ще ми се да кажа моето мнение за снощния мач, но не искам да е в тяхната тема, за да не го приемат като провокация. Много ми е смешно, донякъде и непонятно, как снощното им представяне е представено. Страхотният Реал "пречука" "гиганта" Волфсбург! Осмият в Бундеслигата! Със световните звезди Бруно Енрике, Налдо, Данте и сие :shock: с две статични положения и един рикошет. И за капак накрая пазят топката на корнера за да спечелият време. Жалка картинка!Ако това е играта, която феновете им харесват, тогава ОК. Единственото, което мога да отлича в снощния мач е Роналдо. Признавам си, че ми е неприятно да го кажа, но той беше единственото което отличаваше двата отбора. Непонятна ми е и цялата тази еуфория и то откъм медийно отразяване. Хайде от фенове и футболисти донякъде е разбираемо. Нека срещнат един малко по-класен тим, да го надиграят и отстранят, пък тогава разбирам да има такава еуфория. Цялата тази драма сами си я създадоха със срамната си игра и в двата мача, разликата я направи Роналдо(отново с неприязън си признавам) във втория мач. Бих отличил и Зидан заради правилната според мен тактика да не хвърля отбора ва банк още отначалото, защото мисля, че щеше да е голяма грешка за която да съжаляват.[/offtopic]
Айде, дано наште момчета поне да покажат тяхната си игра, дори и отново да ни обърне гръб късмета, поне искам да видя хъс, преса, комбинативност и атрактивни изпълнения, пък оттам нататък каквото стане. Visca El Barca!
Последна промяна от gikahadji на 13 апр 2016 21:55, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 апр 2016 21:33

Айде :!:

Дано да е 0-2 в 30 мин, че съм дърт вече за такива неща :lol:

Първите 15 мин са решаващи :!:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 13 апр 2016 21:36

Дано зарадват Ел Капитан Пуйол за рождения ден с класиране на полуфинала!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Барселона”