Nomer_9 написа:kingofpop написа:сигурен съм, че ще се класираме, въпросът е как
Еххх феновете на Барселона много обичате да се правите на ударени и нищо не подозиращи. То е ясно като бял ден как ще се класирате...
1. Ако ви тръгне играта,което е твърде вероятно, защото никой не оспорва класата на отбора ви, ще си биете като пичове 0-2, 1-3 или нещо от сорта.
2. Ако не ви тръгне играта, както в предишния мач се случи и както се е случвало доста пъти, срещу доста съперници, особено в ШЛ, съдията ще вземе нещата в свои ръце. Ще започне да свири спорните ситуации в полза на Барса...ако това не даде резултат ще изгони играч на Атлетико...а ако и това не обърне нещата, ще даде дузпа за Барселона.
3. Единственият вариант да не се класирате е ако въпреки всичко направено от съдията по т.2, все пак Боговете останат на страната на честния футбол (за справка Барселона-Челси 2012г., резултат 2-2).
Междудругото, Барселона не беше такъв отбор в миналото...тая тенденция се появи ослед 2004-5 та година. До тогава Барселина ми бяха адски симпатични. Доста повече от Реал Мадрид. Това подпиране обаче брутално, промени отношението на много футболни неутрални фенове. Вече единствените,които харесват Барселона, са собствените им фенове...и до там. Аз мисля,че отборът ви губи от това и не е признак за гордост от ваша страна, защоти можете както да печелите с достойнство и класа, така и да губите по същия начин. То това е идеята на футбола...
Бяха ти симпатични защото имахме половин дузина изпуснати финали и никой не ни слагаше сред грандовете. Бъди сигурен, че ако Атлетико в следващите 10 години дублират стореното от Барса, пък и без една единствена съдийска подкрепа на 3/4 от феновете ще им станат адски антипатични. Ясно е, че на по-силните отбори всеки им гледа в паничката. Много ясно, че на останалите фенове им втръсва през година Барса да вдигат ушатата, но към момента това е положението. Това за съдийството си е чиста доза оправдание. Аз не чух някой да не е на мнение, че Ф.Торес е бил изгонен незаслужено. Той даже си призна, че постъпката му е била глупава. Но щом има изгонен или е дадена дузпа за Барса, съдията ги подкрепя.

Хубавото е, че след този спад някои отбори ни подценяват. Времето ще покаже...
VISCA EL BARCA!!!