ШЛ: Барселона - Атлетико М - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Барселона - Атлетико М |01.04.2014| 21:45
Как може Брих да свири такъв отговорен мач? Той не знае правилата и не проявява такт към ситуациите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Коща все пак се контузи... жалко, когато ти е писано...
Коща и Пике са аут и за реванша...Коща 100 % той разтегна....
0-0 не би бил лош резултат, но мисля, че ще ги бием с 1-0
мноог са се затворили тия
0-0 не би бил лош резултат, но мисля, че ще ги бием с 1-0
мноог са се затворили тия
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Middlesbrough
- Контакти:
Мале Пинто ще ми докара инфаркт :С
Грубички са , но така и предполагах , поне двойно повече картони можеха да получат , тъпото е , че не търсят топката а ритат директно в капачките :С ...
Добре ,че не влезна онова положение на Вия
Жалко за Пике и Коща , дано не е сериозно :С
Очаквам същото и през второто полувреме
най - много един гол да падне ...
Грубички са , но така и предполагах , поне двойно повече картони можеха да получат , тъпото е , че не търсят топката а ритат директно в капачките :С ...
Добре ,че не влезна онова положение на Вия
Жалко за Пике и Коща , дано не е сериозно :С
Очаквам същото и през второто полувреме
най - много един гол да падне ...

Офтопик:
Защо му връщат топката на тоя слон Пинто, като виждат как го стресира топката!!! Явно ще трябва да преправят играта си до края на сезона, а може би и за постоянно.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- Los Che
- Контакти:
Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.
Така анаконда си играе с диво куче. Сграбчва го , навива се около него и бавно затяга обръчите. За да и по-интересно от време на време отпуска хватката. Кучето си мисли , че ще се измъкне а тя просто си намества мощното тяло за още по-здраво стягане.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- ChelseaFUN
- Контакти:
Диего наказва, добре замести Коща. Стискам палци за Атлетико Мадрид!
Los Che написа:Това което се случи през първото полувреме на Катар - Азербайджан поразително ми напомня на един филм от National Geographic .
Да и накрая го отнася прилепът!
Хайде, настана време да се печели мача!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Тъпа работа...тия по-груби и от Реал, бахти конете....
на реванша ги бием
на реванша ги бием
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Крайно време е Барселона да инвестират във вратари!Видно е че Пинто се е превърнал в заплатаджия и не може да отговори на стандарта на Барселона!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции