ШЛ 1/8 финал Милан - Барселона, 20.02.2013, 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал Милан - Барселона, 20.02.2013, 21:45

Мнениеот doktora25 » 20 фев 2013 00:55

megan fox написа:
LevskiZavinagi написа:
megan fox написа:
doktora25 написа: Към момента само Байерн може да се надиграва с Барселона, защото разполага с по-добри футболисти и по-силен отборен дух.

За отборният дух няма да споря, сигурно си прав, но по-добри футболисти? Хаха, да бе, да! :lol: :lol: :lol: Интересно и кой са им футболистите които да са по-добри от Иниеста, Шави, Меси и Пуйол?! :idea: :twisted:
Единственият пост на който баварците ни превъзхождат е вратарският! Там наистина ни водите с много, но толкова! На всички останали линии сме по-силни от вас и имаме далеч по-качествени изпълнители! ;)

Лично мое мнение е, че Алаба и Лам са по-добри от Алвес и Алба, също така Мартинез е доста по-добър от Бускетс. За вратарския пост е ясно, както ти сам каза.

Да, Лам е по-добър бек, за Алаба по-скоро бих казал, че са на едно ниво, а колкото до Хави Мартинез той е невероятен играч и много го харесвам, но не смятам, че е по-добър от Буси, слагам ги на едно ниво. И двамата имат своите плюсове и минуси, Мартинез е една идея по-стабилен в защита, докато Буси е по-добър в задържането на топката и включването в атака, Серхио е просто една идея по-техничен. ;)

Рибери, Кроос, Мюлер и Манджукич в момента се намират във великолепна форма и могат да огорчат живота на всеки един вратар, а и на треньор както видяхме тази вечер, по-тъжен футболен човек отдавна не бях виждал. Иниеста, Шави и Меси също не са за подценяване, обаче останалите около тях - Педро, Фабрегас, Тейо и т.н. не могат да се мерят по класа с халфовете на Байерн и ако един от триото липсва, особено срещу невероятната защита на моите хора мисля че надиграването би изглеждало съвсем реално и закономерно. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 фев 2013 09:03

Айде да не сравняваме футболистите пак , това е колективен спорт! Важно е как играе отборът като едно , а не като отделни единици а и тази тема е за мача Барса - Милан !

Офтопик:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 фев 2013 09:11

Middlesbrough написа:Айде да не сравняваме футболистите пак , това е колективен спорт! Важно е как играе отборът като едно , а не като отделни единици а и тази тема е за мача Барса - Милан !

Офтопик:
гледай как добре съм ти повлиял :mrgreen: :mrgreen: ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 фев 2013 10:24

Middlesbrough написа:Айде да не сравняваме футболистите пак , това е колективен спорт! Важно е как играе отборът като едно , а не като отделни единици а и тази тема е за мача Барса - Милан !

Да прав си, малко се отплеснах, има и по-подходящи теми за тези мои разсъждения, но аз започнах оттам, че ако Милан забъркат бетона имат големи шансове да бъдат краен победител и им стискам палци.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 фев 2013 11:39

Sardukar написа:

Офтопик:
гледай как добре съм ти повлиял :mrgreen: :mrgreen: ;)

Офтопик:
Уча се от най - добрите :mrgreen: :)

Офтопик:

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 20 фев 2013 12:43

Само Барса Напред Каталуния с един добър резултат 1:3 мисля че няма да имаме проблеми ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 20 фев 2013 14:28

Рибери, Кроос, Мюлер и Манджукич в момента се намират във великолепна форма и могат да огорчат живота на всеки един вратар, а и на треньор както видяхме тази вечер, по-тъжен футболен човек отдавна не бях виждал. Иниеста, Шави и Меси също не са за подценяване, обаче останалите около тях - Педро, Фабрегас, Тейо и т.н. не могат да се мерят по класа с халфовете на Байерн и ако един от триото липсва, особено срещу невероятната защита на моите хора мисля че надиграването би изглеждало съвсем реално и закономерно. ;)

Фен съм на Реал Мадрид, но да кажеш, че Педро е по-слаб от Мюлер и Рибери, или пък да кажеш, че Вия е по-слаб от Манджукич е меко казано - смешно. :?
Изображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 фев 2013 15:26

Кой е другия мач тази вечер?А за този 2-2. :)

Върни се в “Барселона”