Шампионска лига : Барселона - Милан 2-2 [FT]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Шампионска лига : Барселона - Милан 2-2 [FT]

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2011 15:11

Хм, къде отидоха феновете на Барса, които не се оплакват от съдий - НИКОГА!... ?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2011 15:20

fcb_bg искам да ми кажеш мнението си, за ето тази ситуация - [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bbb73YqE1wk[/youtube][/offtopic],като пускаш клипа от 0:41 и го гледаш докрая. Гледаме лявата ръка на Меси и как Пепе пада на тревата. Поне за мен,ако има фал срещу Бускетс при втория гол на Милан, значи има и такъв на Меси в конкретната ситуация ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2011 15:34

Madridist написа:fcb_bg искам да ми кажеш мнението си, за ето тази ситуация - [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bbb73YqE1wk[/youtube][/offtopic],като пускаш клипа от 0:41 и го гледаш докрая. Гледаме лявата ръка на Меси и как Пепе пада на тревата. Поне за мен,ако има фал срещу Бускетс при втория гол на Милан, значи има и такъв на Меси в конкретната ситуация ;)

Не съм постнал снимката с цел да обвинявам съдията или да оправдавам хикса с неговите не/решения. Нито съм казал, че има със сигурност нарушение. Такива единоборства ги има при всеки корнер, че и по-зле даже. Ако кажа, че срещу Бускетс има фаул, значи и Меси прави такъв срещу Пепе, ситуациите са еднакви. Но реферите ги свирят доста често различно нещата. Както отмененият гол на Къркич срещу Интер навремето. По правилник било така, ми обясняваха една гора капацитети. Само, дето не ми обясняват, що във финала в Лондон, реферът не даде по една дузпа и за 2-та обора, ами ситуациите минаха като "неволна игра с ръка".
Не съм искал да се дърля за съдийството(най-малкото бих се хванал за положението за дузпа), а пък относно конкретната ситуация, бас хващам ,че мога да намеря клип, в който реферът свири такова единоборство като нарушение. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2011 15:39

Много яко е тия дни у форумо. Слагам една снимка, която просто ми направи впечатление за нещо което не съм забелязал снощи и казвам ,че не ми се коментира съдийство и пак се почва мазалото. Оня ден сложих снимки на РоналдохващащиязадниканаИгуаин - бил съм провокатор.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2011 15:42

UNBEATABLE написа:Хм, къде отидоха феновете на Барса, които не се оплакват от съдий - НИКОГА!... ?

Някой да ми отговори на въпроса :roll: ?

До тук всеки един "фен" във форума е споменал съдията, като основен фактор Барса да НЕ спечели... :)

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 сеп 2011 15:43

UNBEATABLE написа:
UNBEATABLE написа:Хм, къде отидоха феновете на Барса, които не се оплакват от съдий - НИКОГА!... ?

До тук всеки един "фен" във форума е споменал съдията, като основен фактор Барса да НЕ спечели... :)

аз не помня за снощният мач да съм казвал нещо за съдиите
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2011 15:45

UNBEATABLE написа:

Явно тоя вятър у сливенско, с голям успех ти заглажда гънките под мозъчната кора!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2011 15:46

fcb_bg написа:
UNBEATABLE написа:

Явно тоя вятър у сливенско, с голям успех ти заглажда гънките под мозъчната кора!

Шанс :roll: :oops:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2011 15:49

fcb_bg прав си, така е. Просто разбери,че най-силните винаги са били най-много мразени. Всеки мрази Барселона, Юнайтед , Реал Мадрид и т.н., никой не мрази Райо Валекано или Лейтън Ориент. Радвай се на отбора си и не обръщай внимание на злобата,защото тя никога няма да спре. Има хора, които каквото и да се случи няма да си променят мнението. И на мен, са ми странни футболни запалянковци ,които нямат любим отбор, а просто всеки път,когато някой загуби,те се появяват и почват да злобеят и избиват комплекси. Просто не обръщам внимание. Един от основните ми принципи в живота е , да се отнасям с другите така, както искам те да се отнасят с мен. Уважавам другите хора, и респективно очаквам уважение от тях . Там където не го получавам, не обръщам внимание и по този начин си спестявам излишните емоции и нерви. И се концентрирам върху,хората,които ме уважават и заслужават моето внимание. Хубав ден от мен ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2011 15:55

barca4ever написа:
UNBEATABLE написа:

аз не помня за снощният мач да съм казвал нещо за съдиите

Виниш фенове на МЮ, че любимият им отбор е постоянно подкрепян от съдий, а не споменаваш и дума за Барселона, много нагло... говориш за някви отменени голове срещу Арсенал, дузпи, които не са отсъдени и т.н..., а защо един път не почнеш да говориш за съдийските отсъждания в ПОЛЗА на Барселоана, или не ти изнася просто (сигурен съм, че грешките срещу са в пъти по-малко от грешките ЗА БАРСА!)

Върни се в “Барселона”