fcb_bg написа:Залозите за червен за играч на Реал паднаха до 1,02.
Те и под 1 ще слязат, докато Пепе е футболист на Реал...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:38
fcb_bg написа:Залозите за червен за играч на Реал паднаха до 1,02.
Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2012 01:39
megan fox написа:CTAHKO написа:След края на мача и след прочетеното в този форум,едно е сигурноДа си фен на Барселона е равносилно на мазохизъм
ГОРД съм че не съм фен на този отбор
А ние сме горди, че ти не си един от нас! Аз лично щях да се срамувам, ако човек като теб бе фен на любимият ми отбор!

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:39
tibidabo написа:А не ви ли се струва, че три поредни мача, правим опити да подарим топката на Реал за да вкарат гол още в първата минута.
Може би е тактика да разбием тактиката на Жозе.

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:41
CTAHKO написа:megan fox написа:CTAHKO написа:След края на мача и след прочетеното в този форум,едно е сигурноДа си фен на Барселона е равносилно на мазохизъм
А ние сме горди, че ти не си един от нас! Аз лично щях да се срамувам, ако човек като теб бе фен на любимият ми отбор!
Нормално,вие се срамувате и когато съдията свири 50:50 вместо традиционното 70:30 в полза на Барселона

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:42

Мнениеот fcb_bg » 26 яну 2012 01:43
CTAHKO написа:megan fox написа:CTAHKO написа:След края на мача и след прочетеното в този форум,едно е сигурноДа си фен на Барселона е равносилно на мазохизъм
Нормално,вие се срамувате и когато съдията свири 50:50 вместо традиционното 70:30 в полза на Барселона
Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:44
fcb_bg написа:CTAHKO написа:Нормално,вие се срамувате и когато съдията свири 50:50 вместо традиционното 70:30 в полза на Барселона
Тоз пък. Тъкмо ти харесах мненията в свободнат зона, сега пак развали работата. Тия бяха умряли още на Бернабеу, да си бяха да ли червения на оня престъпник. Сега пак им спестиха. С 10 през второто, нали знаеш до къде щяха да я докарат с тая преса?
Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2012 01:44

Както и кой мач сте гледали
 Както и кой мач сте гледали 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнениеот baigeorgi » 26 яну 2012 01:46

Мнениеот tibidabo » 26 яну 2012 01:46

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта